-از این استفاده کنOpenSplit
این یعنی چی ؟
سلام آقا جاوید خوبین؟
آره من مطلع ام!!همینجوری که پایین گفتم چون تا 5 تیر کلا دسترسی دارم
دارم فعلا حال میکنم باهاش! چیزه خوبیه ولی کلا خیلی PSN بازی نداره که حالا بخوای تخفیف بگیری یا نگیری!! راستی این تاریخ انقضا فقط شامل چیزایی میشه که با پلاس مفت هستن و شامل چیزایی که با تخفیف میگیرین نمیشه.
اصلا داری دانلود میکنی نوشته برا تذکر.
ممنون از راهنماییتون
ممنون ، منم فعلا خونه اینترنت ندارم تا مدت نا معلوم :( منم می دونم نوشته ولی فکر می کنم کمتر کسی اون نوشته ها رو بخونه ! واسه همین گفتم
سلام.ممنون ولی فایل tekken 6 حجمش 3.99 گیگ هست به همین خاطر پیدا نمیکنه.فکر کنم چون ویندوز من 7 هست باهاش سازگاری نداره.اگه لازمه xp بزنم؟
یه جایی نوشته بود که این برنامه لازم داره که open manager رو ps3 نصب باشه ولی من multiman دارم.چی کار کنم ؟
لطفا کمک کنید.
burnout از نظر تروفي سرشاره ! 90 تايي داره كه فكر كنم نصفش واسه پلات كافيه ، خيلي هم هيجان داره ( البته 1 سال پيش خودت و alipsp ايناروبه من گفتين ! ) اگه پلات بخاي با تمركز و با نت ميتوني 4،5 روزه جمعش كني ، منم خيلي دوس دارم ، بازيرم دارم ، روبه راه شد نتت بازي ميكنيم ( امكان نداره يه نفر يه لحظه ON بشه تو PSN و من نفهمم)
multiMAN Updated to v2.00.05 - Improved Memory Management and XMMB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک کنید.فایل psarc تکن 6 چند گیگه؟
دوستان اون تاپیک که خوابیده و کسی نگاش نمیکنه.
با اجازه اینجا سوالم رو مطرح میکنم.
این رفیقه ما یه مانیتور 2055 سامسونگ خریده که فقط VGA داره.
اینطور که تو اموزش اون تاپیک گفته باید از کابل vga to ps3 یا vga box استفاده کنیم که کل توپخونه و ولیعصر رو لخت کردیم ولی گیر نیومد.
خلاصه تو نت که میگشتم یه سری تبدیل دیدم گفتم شاید جواب بده.
اولیش اینکه یه کابل HDMI به DVI بگیرم و یه تبدیل DVI VGA بگیرم.
دومین راهی که به ذهنم رسید کابل av به vga هستش.
حالا به نظر شما کدومش جواب میده.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگرم کسی کابل vga to ps3 یا vga box داره بی زحمت pm بزنه.
Last edited by A.IvI.I.N; 17-06-2011 at 14:25.
بازی Tekken 6 یه مقدار بد قلقه!
شما امتحان کن ببین اگه از بازی توی هارد Internal خود کنسول BackUp بگیری، مشکل حل میشه یا نه ...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)