تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 870 اولاول ... 284684734774780781782783784785786787788794834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

پروفشنال IPHONE 3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

در مورد کلیپی که میگی...میشه آدرسش رو بدی منم ببینم...احتمالا ترفندی روش انجام میده...غیر از اون شما رو چه نیازی به اون برنامه هست...من یک روش برای چرخوندن گالری دارم...

1-پایینش رو میپیچونی روی حالت دوربین

2-گالری رو انتخاب کن

3-یک ویدیو روی همین حالت افقی پخش کن ( تمام صفحه نباشه ) سپس توقف رو بزن و گوشی رو بپیچون به حالت اول و بازگشت رو بزن.

4- میبینی گالری افقی میمونه...حتی اگر ازش بری بیرون و دوباره برگردی دوباره خودش میچرخه.

5-تا دوربین دوباره فعال نشه یا خاموشش نکنی به همین حالت میمونه.

این روشیه که من بلدم...اگر شما روش بهتری بلد هستید بگید

این کلیپ:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

همونطور که دوست عزیز گفت 2تا ورژن داره.اون ورژنیش که برای گوشیهایی که شتاب سنج ندارن رو من همه نسخه هاشو تست کردم ولی جواب نداد.زیاد مهم نیستونمیشه کاریش کرد
    همش میخام گوشیم رو بفروشم برم یه چیزه جدید بگیرم دلم نمیاد.سرعتش که بالاس. صفحش خوبه صداش هم که خوبه.ای کاش fm transmiter هم داشت فقط.هر چند نوکیا هنوز رو غیر سری n اینو نذاشته
    در مورد فرستنده fm...من صدای n78 رو با فرستنده fm شنیدم...کیفیت جالبی نداشت...به نظر من ارتباط استریو بلوتوث خیلی بهتر از فرستنده fm هست...اولا چون اطلاعات به صورت دیجیتال فرستاده میشوند نه آنالوگ در فرستنده fm ( آنالوگ قابلیت نویز پذیری داره )....دوما برد بلوتوث حداکثر 10 متر هست ولی فرستنده fm حداکثر 3 متر...سوما فرکانس بلوتوث 2400 مگاهرتزه ولی فرکانس fm حداکثر زور بزنه به 108 مگاهرتز میرسه...قطعا میدونی که هر چقدر ارتباط دارای فرکانس بالاتری باشه اطلاعات سریعتر مبادله میشوند.

هم اکنون هم که اکثر دستگاه های پخش کننده ماشین و سینماهای خانگی دارای بلوتوث هستند پس چه دلیلی داره که از چنین ارتباط ضعیف و بی کیفیتی استفاده کنیم...5700 هم که قابلیت ارتباط استریوی بلوتوث رو داره.

3. این کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

این کلیپ:

کد:
    کلیپ رو دیدم...جالب بود...ولی من حس میکنم پس از اجرای برنامه گالری رو با کلید ستاره * میچرخونه... دقیقا روی زمان 2:08 فیلم رو نگهدار...انگشتش رو روی دکمه ستاره میبینی ولی انگار سعی داره این حرکتش دیده نشه

در ضمن این عمل تنها در گالری انجام میشد نه جای دیگه...اگر اینطوری که گفتم باشه به زحمت ساین کردن و نصبش و همینطور اجرا کردنش پس از هر بار خاموشی نمی ارزه

فکر میکنم روش من ساده تره...در ضمن من در 5700 احتیاجی به این برنامه نمی بینم چون هنگام اجرای عکس و فیلم تنها با چرخوندن پایین گوشی به صورت تمام صفحه نمایش داده میشن و همینطور با کلید های مدیا پلیر راحت تر میشه با عکس و فیلم کار کرد...در ضمن در این حالت میشه گوشی رو روی میز گذاشت و به راحتی با زاویه ای مناسب به تماشای فیلم نشست

چی بهتر از این

5. این کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کلیپ رو دیدم...جالب بود...ولی من حس میکنم پس از اجرای برنامه گالری رو با کلید ستاره * میچرخونه... دقیقا روی زمان 2:08 فیلم رو نگهدار...انگشتش رو روی دکمه ستاره میبینی ولی انگار سعی داره این حرکتش دیده نشه

در ضمن این عمل تنها در گالری انجام میشد نه جای دیگه...اگر اینطوری که گفتم باشه به زحمت ساین کردن و نصبش و همینطور اجرا کردنش پس از هر بار خاموشی نمی ارزه

فکر میکنم روش من ساده تره...در ضمن من در 5700 احتیاجی به این برنامه نمی بینم چون هنگام اجرای عکس و فیلم تنها با چرخوندن پایین گوشی به صورت تمام صفحه نمایش داده میشن و همینطور با کلید های مدیا پلیر راحت تر میشه با عکس و فیلم کار کرد...در ضمن در این حالت میشه گوشی رو روی میز گذاشت و به راحتی با زاویه ای مناسب به تماشای فیلم نشست

چی بهتر از این
    آره درسته
    من هم فکر می کنم با ستاره یا یکی از دکمه های پایین می چرخونه
    این که فقط واسه گالری اون روشی که گفتی بهتره

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اما من همون رمز Lock code گوشیم رو دادم
    درست بود و رفت روی Requsting
    دوست عزیز lock code گوشی 5 رقمیه ولی این رمز 4 رقمیه .

مال شما چطور قبول کرد.

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مال شما چطور قبول کرد.
    درسته الان lock code گوشی من 12345 هست اما من 12345 رو می زنم ,ولی 1234 می نویسه و میره رویrequsting

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

مال شما چطور قبول کرد.
    درسته الان lock code گوشی من 12345 هست اما من 12345 رو می زنم ,ولی 1234 می نویسه و میره رویrequsting
    مال من 4 رقمی هست مال شما 5 رقمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بهتر از این

من میخوام مثل 95 گوشیم تو منو و جا های دیگه هم لاند اسکیپ باشه.

(البته به زودی میفروشم 81 میگیرم)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

مال من 4 رقمی هست مال شما 5 رقمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میخوام مثل 95 گوشیم تو منو و جا های دیگه هم لاند اسکیپ باشه.

(البته به زودی میفروشم 81 میگیرم)
    میشه بپرسم چرا میخوای n81 بگیری؟ چه مزیتی توش دیدی؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

این کلیپ:

کد:
    بچه ها کسی این برنامۀ Rotateme را سراغ نداره بد چیزی نیست با یک دکمه گالری لند اسکیپ بشه خوبه.اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

میشه بپرسم چرا میخوای n81 بگیری؟ چه مزیتی توش دیدی؟

شکلش 100000000000000000000 برابر بهتر از 5700 هست.

مخصوص انگیج هست.

خیلی دوستش دارم .

البته تا 2 یا 3 سال دیگه فعلا 5700 من نو هست وقتی داغون شد میفروشمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •