شرمنده ولی کجا همچین خبری رو با این صراحت نوشته.....
چطور من که یه پست توی اون صفحه دادم یه همچین خبری رو ندیدم
ولی به هر حال من از خدا میخوام زود تر هک بشه![]()
شرمنده ولی کجا همچین خبری رو با این صراحت نوشته.....
چطور من که یه پست توی اون صفحه دادم یه همچین خبری رو ندیدم
ولی به هر حال من از خدا میخوام زود تر هک بشه![]()
شما انگلیسیت فوله . همرو خوندی . تمام متن ها رو . اصلا نگاه انداختی بهش توی متن نوشته بود که دارک الکس می خواد با استفاده از بازی dax هکش کنه . اصلا خوب وقت گذاشتی روش که بخونی .
اول اگه پست منو میخوندی می فهمیدی انگلیسیم فوله یا نه
دوم پستی که شما در موردش گفتید توی صفحه ی بعد فرم
سوم نگفته که هک کرده یا نه گفته ... گفته باید هک بشه و اینم فقط یه بایده
اگه منو قبول نداری امیدوارم اینگیلیسیت مثله من باشه تا بتونی اینو بخونی اگرم که نه واست لینک یه دیکشنری رو گذاشتم
The PSP 3000 cannot be hacked right now.
A Daxter bundle or something similar from the 2000 series should be hackable. But its only a SHOULD.
ناراحت نشیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
متن 1 :
so what is actually happening with the TA-088v3 now then? Is DaX still working on it or shall we give up all hope? and if he still is, is the DCv9 the program we're looking to be released?
It's been a while since its been mentioned and people's more recent posts and replies seem abit pessimistic...
متن 2 :
i thought the DCv9 was the TA-088v3 and 3000's answer to CFW??
but yea i wish i knew all about it back then! a friend of a friend agreed to CFW it for me but flaked after i ordered it. He made it sound very simple but after 6 solid hours I can see he led me to falk asumptions
even if the DCv9 isnt the answer then something will be, I mean everyone keep saying how DAX is working to ---- them both, right?
P.S. not that I need to explain why I can afford a PSP but not really the games, but the money for the PSP console was a gift from my boyfriend so I could join in with games, cause he knew how badly I wanted to play.
من تافلم رو گرفتم دیکشنریمم از اینی که گذاشتی خیلی پیشرفته تره . شما تازه کاری از این استفاده کن زبانت به امید خدا خوب می شه .
ناراحت نشی ها![]()
خوب خوب خوب
آقا تافل
شرمنده بد صحبت کردم چون یه چیزی خورده بودم حالم زیاد خوب بود ولی
تو اگه کلمه daxter رو توی متن بالا پیدا کردی ثابت می کنی که این همون پستی هستی که می گی
a friend of a friend معلوم نیست این حرفو دوست دوست دوست کی زده![]()
یه چیزی تو دلم مونده گفتم اگه نگم میترکم.
این فروشنده های psp تو توپخونه عجب دزدایی هستن .
روزی که رفته بودم psp بگیرم یکیشون به زور داشت یه psp دست دوم رو بجای دست اول بهم مینداخت!
امروزم رفتم یه مموری گرفتم 24 ساعت نشده psp نمیشناستش اصلا نه حوصلش رو دارم نه وقتش رو که برم عوض کنمش
خود فروشنده گفت گارانتی داره اصلا نمیدونم اگه برم برام عوضش میکنه یانه؟
سلامیه چیزی تو دلم مونده گفتم اگه نگم میترکم.
این فروشنده های psp تو توپخونه عجب دزدایی هستن .
روزی که رفته بودم psp بگیرم یکیشون به زور داشت یه psp دست دوم رو بجای دست اول بهم مینداخت!
امروزم رفتم یه مموری گرفتم 24 ساعت نشده psp نمیشناستش اصلا نه حوصلش رو دارم نه وقتش رو که برم عوض کنمش
خود فروشنده گفت گارانتی داره اصلا نمیدونم اگه برم برام عوضش میکنه یانه؟
اینکه چیزی نیست ما چیزی از psp نمی دونستیم یارو بهمون فتو بجای اسلیم انداخت ... 300 تومن هم گرفت ! منم که چیزی نمی دونستم ....
اونجا همه 8 گیگ می دادن 32 تومن بدون گارانتی و یه مغازه بود فقط یه مغازه که می داد 35 تومن با 5 سال گارانتی ...
الآن 4-3 روزه که راحت دارم استفاده می کنم .
مشکلی هم نداشتم .
خدانگهدار
دیگه این طورا هم که میگی نیست .
حالا از کدوم مغازه گرفتی ؟
سلام دوستان.
من میخواستم یه psp 3000 بگیرم.
در این زمینه هم وارد نیستم.
چنتا سوال داشتم:
1-قیمتش چنده و از کجا تهیه کنم که بهتر باشه؟ توپخونه خوبه؟
2-بازیهاش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
3-موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم که قلابی یا کارکرده بهم نندازن؟
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین.
سلام چطور میشه بازیهای پلی 1 رو توی psp اجرا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)