ادیت؟
همون ادیت رو هم نکرده!!.
واقعا جای تاسف داره...
جواب پست قبلی من رو هم که نتونستید بدید..پس مثل اینکه شما هم به اونایی که قبلا اومده بودند می پیوندی..![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ادیت؟
همون ادیت رو هم نکرده!!.
واقعا جای تاسف داره...
جواب پست قبلی من رو هم که نتونستید بدید..پس مثل اینکه شما هم به اونایی که قبلا اومده بودند می پیوندی..![]()
بله واقعا تاسف داره کسی چیزی که طراحی نکرده بیاد بگه کار منه
اقایونخواهش میکنم اموزش زدمودر رو برام بزارید و بگید که حرف های روز مره سی جی در کدام فایل sfx است
به به واقعا لذت میبرم وقتی می بینم همچین آدمایی اینقدر خوب تاپیکو اداره میکنن.
شرمندم بچه ها من داشتم باهاتون شوخی میکردم و البته می خواستم ببینم کیا اینجا هنرمندای واقعی هستن.
به هر حال شرمندم که سرتونو درد آوردم ولی همه این کارا برای این بود که بدونم چطوری میشه تاثیر گذار ترین و زحمت کش ترین افرادو تو این تاپیک بشناسم آخه همونطور که میدونید اون موقع که من تازه عضو شدم دیدم همه تو این تاپیک در خواست میکنن و هیچ کس جوابشونو نمیده واسه همینم گفتم یه بحث الکی راه بندازم .
به هر حال شرمندم اگه منو ندیدید حلالم کنید.جواد عزیز از شما هم شرمندم باور کنید می خواستم هویت اصلی تونو بدونم و بدونم که از چه کسایی در خواست کنم بهتره.
ممنونم از همتون. فعلا ...![]()
Last edited by Traceur; 10-06-2010 at 08:49.
این آموزش زدمودلر
اینم آموزش فارسی کردن دیالوگهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع کپی آدرس فاصله بین persian و gta رو بردار![]()
آقا كار نميكنه...
هر جور اين دكمه ها رو ميزنم كار نميكنه.
Last edited by hacker021; 10-06-2010 at 19:32.
دوست عزیز
یه توضیح مختصر بده که وقتی پچ رو دانلود کردی چکار کردی.
ممنون.
اقای majid_sd2009 اموزش زدمودلر لینکش خرابه اگه هست یکی دیگه معرفی کنید دستت در نکنه
اینم یه پرشیا برای شما عزیزان که هدیه آرش عزیز به شما عزیزان هستش:
اگه بازم ماشین ایرانی خواستید بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Traceur; 11-06-2010 at 10:55.
فهمیدم مشکل کجاست.
دقت کن عزیز تو این مد سه تا پوشه هستش فایل IFP پوشه دوم رو کپی میکنید و درمسیر نصب بازی در پوشه ی paste ، anim میکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)