سلام خیر هیچ ربطی اصلا به هم ندارن !
دوست عزیز اون شارژ که میشه خط به خط کرد
در هیچ اپراتوری چنین قابلیتی نیست![]()
سلام خیر هیچ ربطی اصلا به هم ندارن !
دوست عزیز اون شارژ که میشه خط به خط کرد
در هیچ اپراتوری چنین قابلیتی نیست![]()
سلام دوستان من سیم کارت fdd که میندازم رو مودم tfi60 همتا پیامک میفرسته که ثبت نشده دستگاه و از این تاریخ سرویس نمیگیره،داستان این چیه ؟؟ پول گمرکی اینم ما باس بدیم که ثبتش کنن ؟؟
اگر تازه خریده باشی 1ماهی زمان میبره تا درست بشه اما اگر که قبلا خریدی وهنوز پیام رو دریافت میکنی به همتا تماس بگیر
سلام
دوستان قصد خرید سرویس TD ایرانسل رو داشتم ...
ایرانسل در سایتش فقط مودم TD-LTE TF-i60 رو موجود داره !
میخواستم بدونم کیفیت مودم خوبه ؟ یا برم نمایندگی ها مودم دیگه ای بخرم ؟
بهترین مودم در رنج قیمت خودش هست توضیحات این پست بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تست هایی که من دو ۱.۵ سال پیش گرفتم بین مودم ها اصلا تفاوتی وجود نداره، و ارزونترینش رو توصیه میکنم
اما
دوستان میگن بعضی جا ها mimi 4 فعاله و این مودم سرعت بیشتری میده...
معنیش این نیست که بقیه کم سرعت میدن اونا هم ۵۰-۷۰ مگابیت سرعت دریافتی دارن اگه منطقه که هستید اوکی باشه
حالا برسی کنید ببینید کدومش برای شما به صرفه تره
دوست عزیز اگر اینجور بود که همه مودم های معمولی رو میگرفتن!
هیچکدوم از مودم های ایرانسل به پای b612 نمیرسه دلیلشم امکانات مختلف سخت افزاری و نرم افزاری هست !
وگرنه که بازار این مودم انقدر داغ نبود و این مودم مثل پول نقد میمونه هر زمان بزارید برای فروش رو هوا شکارش میکنن!
ایرانسل کلا چندتا مدل ساده داره مثل 2101+ و... دقیقا در منزل یکی از اقوام همین مدل بود سرعت افتضاحی میداد یدونه i60 تهیه کرد الان راحت شده
در ضمن تنها مودمی که قابلیت ca در td یا تجمیع فرکانس در باند ایرانسل رو داره همین مدل هست
نمونش تست سرعت دوستمون صفحه قبل!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم این مودم cat6 هست 300 مگابیت سایر مدل ها 120 هستن !
سایر مودم های td حتی آنلاک نمیشن ولی این مدل آنلاک که میشه هیچ کلا هم فریمور مود شده داره !
تو این اوضاع گرونی و... اینکه مثلا 300-400 تومن بخوان ارزونتر بدن ولی جنس ضعیف تربگیرن توضیح عقلانی نداره !
یکبار پول بدید خودتون راحت کنید!
در ضمن ضعف هاش رو هم گفتیم که نداشتن وایفای 5ghz هست
و اینکه اونچه میفرمایید mimo4*4 هست که بیشتر مربوط به شبکه FD هست که دارن ارتقا میدن و هیچ مودم td دیگه ای هم این قابلیت رو نداره!
Last edited by Nima-ZF; 14-06-2020 at 13:09.
مشکلی واسه قیمت مودم ندارم. چیزی میخوام که سیگنالش قوی باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
تا جایی که من تو تاپیکش دنبال میکردم و دیدم، تفاوتش رو حالت fd هست نه td
پنج مدل اینا رو هم تست کردم، منطقه ما،آبان ۹۷, که همون موقع هم تو تاپیک گذاشتم، کوچک ترین تفاوت سرعتی نداشتن که البته فقط بحث سرعت نبود ، مثلا i40 یه سری مشکلات داشت که اعلام کردم، و الان چون موجود نیست، تکرار نمیکنم
همون طوری که گفتم، ۱.۵ سال پیش هست، ممکنه i60 از نظر استفاده از قابلیت هاش الان تغییری داشته باشه
و طبق چیزی که تو فروم مودم برسی کردن، گفتن cat 6 و mimo 4*4 دو موضوع جداست که این مودم cat 6 نیست
خرید فروش مودم هم یه مسئله جداست، کمتر کسی انجام میده ... چند وقت دیگه اگه vdsl و روش های دیکه مثل ftth راه بیافته یا همه گیر تر شه ،با توجه به قیمت های عجیب غریب td مطمینا بازار فروش ضعیف تر هم میشه... حالا این نظرمنه که مودم ارزش فروش نداره!
در رابطه با سخت افزار i60که بعضی دوستان می فرمایند cat6 نیست؟؟؟!!!! ارجاع میدم به نظر یکی از اساتید انجمن که از توسعه دهنده های همین مودم هستن و فریمور های زیادی رو براش مود کردن !
انجمن جای بحث گفت و گو و مشاوره هست یک نفر میاد راجب یک مسئله پرسشی مطرح میکنه توقع راهنمایی داره !میخواد از تجربیات مابشنوه !
درست نیست که توی این اوضاع بد اقتصادی مردم رو به تصمیم های غلط هدایت کنیم که متضرر بشن بنده خداها!!
چندین بحث مطرح شد به صورت کلی جواب میدم
آیا اینترنت td گرونه ؟
بله نسبت به adsl و یا vdsl گرونه تعرفه هاش اما این دو فناوری متفاوتی هستن !هرکدوم مزایا و معایب خودشون دارن !
کدوم مودم td ایرانسل آنلاک میشه ؟
فقط و فقط i60
کدوم مودم قابلیت td,fd رو باهم داره ؟اونم با این قیمت!
فقط همین i60
اگر در آینده td منسوخ شد همانند وایمکس چی؟
جای نگرانی نیست آموزش انلاک مودم هست انجام میدید و از هر سیم کارت معمولی fd و یا td میتونید استفاده کنید
مثل خود من که آنلاک کردم و همراه اول روی مودم گذاشتم فقط برا دانلود شبانه !
هراپراتوری هم بسته های مختلف خوبی داره
امکانات ویژه چی داره ؟
Ca,mimo4*4,volte,voip سایر چیز هایی که مودم های عادی دارن!
ضعف ها ؟
نبود wifi 5ghz و نداشتن پورت usb
امیدوارم این مطالب راهنماییتون کنه دوستان !در اینکه خرید خوبی داشته باشید!
Last edited by Nima-ZF; 15-06-2020 at 06:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)