در حال بررسی
kasra 12
در حال بررسی
kasra 12
بابا اطلاعات منو چرا میزاری اینجا.
میگم الان چک کردی چی شد؟؟
فقط میخواستی اطلاعات شخصی منو بزاری اینجا؟؟
نه داداش ببخشید ...
همون طور که گفتم تا اخر هفته باید صبر کنید
تا سرعت ها به همان سرعت بالای قبلی برگردد
میگم مگه میشه از کارکنان مخابرات نباشید و به پنل مدیریت دسترسی داشته باشین؟؟
اصلا کلا ادم نت مخابرات بگیره با عجایب زیادی روبه رو میشه.
الان 200 درصد مطمئنی اخر هفته خوب میشه؟؟
اگه چیزی میدونی بگو من و بچه ها همه افسردگی گرفتیم.![]()
سلام آقا من 128 محدود دارم سرعتم 8 هست برسی کنید
نام کاربری رو براتون پ.خ کردم
Last edited by hossein 1994; 06-08-2013 at 15:01.
دوستان بزارین قضیه پینگ رو یه بار برا همیشه خاتمه بدیم به ساده ترین روش توضیح می دمنگاه کنین شما وقتی می خواین یه سایت لود کنین یه چیز دانلود کنین یا هر کاری تو اینترنت انجام بدین اول یه در خواست برا اون سرور می فرستین و بعد اون سرور پاسخ میده که این زمان رفت و برگشت پینگتون هست(حالا خدا کنه درست گفته باشم ضایع نشیم
) حالا دوستان یه اشتباهی که می کنن این هست که مثلا وقتی دارن دانلود می کنن یا یه صفحه رو باز می یکنن پینگ می گیرن خوب وقتی می خواین پینگ بگیرین باید این درخواست از کامپیتر شما ارسال بشه و بعد بره اون سرور پاسخ بده خوب این عمل زمانی که شما داری دانلود می کنی کند تر صورت می گیره چون پهنای باند شما جای دیگه داره مصرف میشه اصلا بزارین یه جور دیگه بگم پینگ گرفتن شما با یه صفحه باز کردن شما هیچ فرقی نداره حالا شما وقتی داری 2 صفحه همزمان لود می کنی زود تر باز میشه یا اینکه یه صفحه تنها خوب مسلما یک صفحه زود تر لود میشه این دیگه چیز عجیبی نیست که وقتی شما داری یه پیج باز می کنی پینگت بره رو 1000 اونم تو این شرایط الان که سرعت ها اینقدر کم شده سرعت پینگ در حد میلی ثانیه هست و این عمل شما روش تاثیر می زاره
کلا اصول پینگ گرفتن اینه زمانی که هیچ استفاده ای از اینترنت صورت نمی گیره باید پینگ بگیرین تا پینگ سرویستون مشخص بشه در هر صورت دیگه ای شما پینگ رو به اشتباه انجام می دی و عدد واقعی رو به شما نشون نمیدهدر واقع کاری که شماها می کنید مثل این می مونه 4 چرخ پراید رو پنچر کنین و تخت گاز برین و بعد 100 کیلومتر یقه سایپا رو بگیرین بگین لامصب تو که گفتی این تو 100 کیلومتر 6 لیتر می سوزونه پس چرا الان 50 لیتر سوزوند
![]()
سلام دوستان اینجوری که نمیشه . اینجا که جای دعوا نیست . maskot راست میگه . از طرفی این آقای ruzbeh 1 اگه دانلود براش مهم نبود که هی تو این تاپیک نمیومد قیج قاج نمیداد . به ضرس قاطع میشه گفت کار خودش هم لنگه . حالا بگذریم این مهم نیست مهم راه حله . اگه همه چیز به حالت سابق هم برگرده بازم ما باید کاری کنیم که دیگه از این اتفاقا نیفته . ما تو شرکتمون شاتل 2 مگ داریم آخ هم نمیگه . مخابرات فقط این بلا سرش اومده یا بهتره بگم بلا سرمون آورده . یکی از آشناهامون تو مخابرات مرکزی بابل کار می کنه بهش زنگیدم گفت از تهران اومدن دارن با بچه های دیتا یه کارایی میکنن . کاری نمیشه کرد و فقط باید صبر کرد .![]()
باور کنین اگه مشکل فنی در کار باشه همه زیر سر این روتر های چینی هست که اوردن کل مازندران رو با دم دستگاه های چینی اصل تجهیز کردن به قول معروف همیشه پای چین در میان هستدوستان اینا که این همه قمپوز در کردن تا عید فطر هم صبر کنین البته اگه علمای گرانقدر مرحمت بفرمایند چهارچشمی پنشنبه شب مراقب اسمون باشن که پنشنبه عید فطر بشه جمعه هم که تعطیله اگه شنبه مسولین مسافرت و مرخصی عزایی و عروسی نباشن قاعدتا باید شروع به کار کنن دیگه یکشنبه باید خوب شده باشه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)