سلام
معاف از رزمی چند بند داره و روی کاغذی که شما ارائه میدی نوشته چه کارهایی نباید انجام بدی
شاید فقط حمل سلاح باشه
شاید عدم انجام کار سنگین باشه
شاید عدم پیاده روی طولانی باشه
شاید عدم رفتن رژه باشه
شاید و شاید و شاید های دیگه
سلام
معاف از رزمی چند بند داره و روی کاغذی که شما ارائه میدی نوشته چه کارهایی نباید انجام بدی
شاید فقط حمل سلاح باشه
شاید عدم انجام کار سنگین باشه
شاید عدم پیاده روی طولانی باشه
شاید عدم رفتن رژه باشه
شاید و شاید و شاید های دیگه
سلام من امریه بنیاد مسکنم یک سوال داشتم
قانون بنیاد اینه مرخصی ساعتی رو جمع می کنند و هر مثلا 7 ساعت یک روز از مرخصی استحقاقی کم میشه .
می خواستم بدونم ما که سرباز امریه اونجا هستیم هم هینجوری حساب میشه یا نه ؟ اخه من شنیدم تو پادگان مرخصی ساعتی حساب نمیشه ؟
ممنون
ایشالا می خوام تیر ماه از پایان نامه ام دفاع کنم؛ به نظر شما دوستان اگه دفترچه ام رو نیمه شهریور پست کنم اعزامم 1 آبان می شه؟
مرسی از کمکتون![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی که داشتم اینه که:
من لیسانسم.کارت سبز بسیج هم دارم (کفایت از اموزش سپاه).رفتم پذیرش سپاه بشم.گفتن دیر اومدی.اما اسممو رد کردن .وقتی رفتم از پلیس +10 برگ محل رو بگیرم.زدن مالک اشتر اراک(نیرو انتظامی)حالا میخواستم بدونم میتونم تا تاریخ اعزامم کد محل اموزشم رو عوض کنم از طریق سپاه یا نظام وظیفه؟
زمان اعزامم هم 1\2\1391 به راهنماییتون نیازمندم.چون قبلا اموزش رو رفتم این انصاف نیست.میخوام سپاه ارومیه باشم.
ضمنا"دوستان من تا کی فرصت دارم که اقدام کنم؟؟
1-همینو پلیس+10 ازت میخوادش.
2-شما یه پکی از اخرین مدرکت حتما ببر.یا دیپلم یا پیش دانشگاهی.
3-همه فرم ها تو خود دفترچه هست.دفترچه رو بخون حتما.
4-منظورش اینه که میخوای با اتوبوسی که اونا برات میگیرن بیر پادگان(رایگانه) یا خودت شخصا میری اونجا که هزینه اش پای خودته.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
احتمالش 50-50 هست.ولی به احتمال بیشتر 1 ابان اعزامی.بازم بستگی به نیروهای اماده به خدمت هست که اگر نفر کم باشه شما سریعا اعزام میشی.
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
تو صفحه قبل جوابت دادم.
باید بری یه اشنا تو سپاه یا نیرو انتظامی پیدا کنی.یکی از دوستای من مثل شما بود و با پارتی رفتش سپاه.دقیقا مثل شما بود.
عزیز شما برو مرکز نظام وظیفه . تهران میدان سپاه
اونجا با یه کم چرب زبونی میتونی یگانت رو تبدیل کنی ، تاریخ اعزامت رو تغییر بدی و ...
فقط سریع اقدام کن
سلام ببخشید دوستان اگه اینجا جای این سوال نیست ولی اگه کسی از دوستان جواب سوال منو میدونه ثواب داره من به علت بیماری واریکوسل گرید 4 اقدام کردم برای معافی که مشخص شدن این که اخرش معافم یا نه حداقل 2 ماه دیگه طول میکشه بعضی سایتا زدن که sسردار کمالی گفته سال 91 آیین نامه پزشکی می خواد عوض شه بگفته سردار کمالی بعضی بیماری ها که احتمالا اینم جزوشونه میخواد حذف شه نمی دونم کسی از دوستان اطلاع دارن؟
مرسی از راهنماییت عزیز .
راستش من قراره 14 ام برم پیش مسئول پذیرش سپاه استان.دوست شما از سپاه اقدام کرد؟
اگه همین فرد باهاش صحبت واصرار کنم میتونه کاری برام کنه؟
مرسی از راهنماییت داداش.فقط میدونی که جواب میده اینکار؟
تا حالا کسی حلش کرده؟بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه...
مرسی از راهنماییت عزیز.راستش تو سپاه آشنا بود اما گفت نمیتونه الان کاری کنه.میشه بگین دوست شما چطوری اقدام کرد؟نظام وظیفه هم که رفتم گفتن اگه کسی کاری بتونه کنه.سپاهه اما نمیدونم کجای سپاه برم؟؟؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)