تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 783 از 4105 اولاول ... 28368373377377978078178278378478578678779383388312831783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    معاف از رزمی چند بند داره و روی کاغذی که شما ارائه میدی نوشته چه کارهایی نباید انجام بدی
    شاید فقط حمل سلاح باشه
    شاید عدم انجام کار سنگین باشه
    شاید عدم پیاده روی طولانی باشه
    شاید عدم رفتن رژه باشه
    شاید و شاید و شاید های دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من امریه بنیاد مسکنم یک سوال داشتم

قانون بنیاد اینه مرخصی ساعتی رو جمع می کنند و هر مثلا 7 ساعت یک روز از مرخصی استحقاقی کم میشه .

می خواستم بدونم ما که سرباز امریه اونجا هستیم هم هینجوری حساب میشه یا نه ؟ اخه من شنیدم تو پادگان مرخصی ساعتی حساب نمیشه ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایشالا می خوام تیر ماه از پایان نامه ام دفاع کنم؛ به نظر شما دوستان اگه دفترچه ام رو نیمه شهریور پست کنم اعزامم 1 آبان می شه؟
    مرسی از کمکتون

در آغاز فعالیت persiangold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

14 پذیرش

با سلام خدمت دوستان عزیز

سوالی که داشتم اینه که:

من لیسانسم.کارت سبز بسیج هم دارم (کفایت از اموزش سپاه).رفتم پذیرش سپاه بشم.گفتن دیر اومدی.اما اسممو رد کردن .وقتی رفتم از پلیس +10 برگ محل رو بگیرم.زدن مالک اشتر اراک(نیرو انتظامی)حالا میخواستم بدونم میتونم تا تاریخ اعزامم کد محل اموزشم رو عوض کنم از طریق سپاه یا نظام وظیفه؟
    زمان اعزامم هم 1\2\1391 به راهنماییتون نیازمندم.چون قبلا اموزش رو رفتم این انصاف نیست.میخوام سپاه ارومیه باشم.
    ضمنا"دوستان من تا کی فرصت دارم که اقدام کنم؟؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا ممنون که جواب دادی دوست عزیز
    جسارتا چند تا سوال دیگه برام پیش اومد :
    1. من الان که گشتم یه برگه پیدا کردم تو مدارکم که دانشگاه برام فرستاده بوده، که به نظام وظیفه هست با موضوع لغو معافیت تحصیلی. آیا اینم باید با مدارک تحویل بدم ؟
    2. این گواهی موقت که شما میفرمایید از اونجایی که بنده اصل هم پیش هم دیپلم رو گرفتم الان دقیقا حضور ذهن ندارم موقتش دانشگاه هست یا بردم مدرسه و بر طبق اون اصل ها رو گرفتم واسه دانشگاه !
    اینه که خواستم ببینم میتونم کپی اصل رو ببرم آموزش پرورش برابر اصل کنم ؟
    3. من دفترچه که گرفتم طرف فرم جداگانه ای به من نداد، برم دوباره ازش بگیرم ؟ (چند تا فرم هست کلا ؟)
    4. و در آخر هم اینکه تو برگ وضعیت بند 6 (نوع درخواست) در قسمت اعزام به خدمت جلوش دو تا گزینه هست، یکی تمایل اعزام بصورت حضوری و یکی هم تمایل اعزام بصورت غیر حضوری (انفرادی) این یعنی چی ؟
    شرمنده سوالاتم زیاد شد ولی ممنون میشم پاسخ بدید
    1-همینو پلیس+10 ازت میخوادش.
    2-شما یه پکی از اخرین مدرکت حتما ببر.یا دیپلم یا پیش دانشگاهی.
    3-همه فرم ها تو خود دفترچه هست.دفترچه رو بخون حتما.
    4-منظورش اینه که میخوای با اتوبوسی که اونا برات میگیرن بیر پادگان(رایگانه) یا خودت شخصا میری اونجا که هزینه اش پای خودته.

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

ایشالا می خوام تیر ماه از پایان نامه ام دفاع کنم؛ به نظر شما دوستان اگه دفترچه ام رو نیمه شهریور پست کنم اعزامم 1 آبان می شه؟
    مرسی از کمکتون
    احتمالش 50-50 هست.ولی به احتمال بیشتر 1 ابان اعزامی.بازم بستگی به نیروهای اماده به خدمت هست که اگر نفر کم باشه شما سریعا اعزام میشی.

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز

سوالی که داشتم اینه که:

من لیسانسم.کارت سبز بسیج هم دارم (کفایت از اموزش سپاه).رفتم پذیرش سپاه بشم.گفتن دیر اومدی.اما اسممو رد کردن .وقتی رفتم از پلیس +10 برگ محل رو بگیرم.زدن مالک اشتر اراک(نیرو انتظامی)حالا میخواستم بدونم میتونم تا تاریخ اعزامم کد محل اموزشم رو عوض کنم از طریق سپاه یا نظام وظیفه؟
    زمان اعزامم هم 1\2\1391 به راهنماییتون نیازمندم.چون قبلا اموزش رو رفتم این انصاف نیست.میخوام سپاه ارومیه باشم.
    تو صفحه قبل جوابت دادم.
    باید بری یه اشنا تو سپاه یا نیرو انتظامی پیدا کنی.یکی از دوستای من مثل شما بود و با پارتی رفتش سپاه.دقیقا مثل شما بود.

6. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

سوالی که داشتم اینه که:

عزیز شما برو مرکز نظام وظیفه . تهران میدان سپاه
    اونجا با یه کم چرب زبونی میتونی یگانت رو تبدیل کنی ، تاریخ اعزامت رو تغییر بدی و ...

فقط سریع اقدام کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ببخشید دوستان اگه اینجا جای این سوال نیست ولی اگه کسی از دوستان جواب سوال منو میدونه ثواب داره من به علت بیماری واریکوسل گرید 4 اقدام کردم برای معافی که مشخص شدن این که اخرش معافم یا نه حداقل 2 ماه دیگه طول میکشه بعضی سایتا زدن که sسردار کمالی گفته سال 91 آیین نامه پزشکی می خواد عوض شه بگفته سردار کمالی بعضی بیماری ها که احتمالا اینم جزوشونه میخواد حذف شه نمی دونم کسی از دوستان اطلاع دارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

4-منظورش اینه که میخوای با اتوبوسی که اونا برات میگیرن بیر پادگان(رایگانه) یا خودت شخصا میری اونجا که هزینه اش پای خودته.

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

احتمالش 50-50 هست.ولی به احتمال بیشتر 1 ابان اعزامی.بازم بستگی به نیروهای اماده به خدمت هست که اگر نفر کم باشه شما سریعا اعزام میشی.

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

تو صفحه قبل جوابت دادم.
    باید بری یه اشنا تو سپاه یا نیرو انتظامی پیدا کنی.یکی از دوستای من مثل شما بود و با پارتی رفتش سپاه.دقیقا مثل شما بود.
    مرسی از راهنماییت عزیز .
    راستش من قراره 14 ام برم پیش مسئول پذیرش سپاه استان.دوست شما از سپاه اقدام کرد؟
    اگه همین فرد باهاش صحبت واصرار کنم میتونه کاری برام کنه؟

10. این کاربر از persiangold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عزیز شما برو مرکز نظام وظیفه . تهران میدان سپاه
    اونجا با یه کم چرب زبونی میتونی یگانت رو تبدیل کنی ، تاریخ اعزامت رو تغییر بدی و ...

فقط سریع اقدام کن
    مرسی از راهنماییت داداش.فقط میدونی که جواب میده اینکار؟
    تا حالا کسی حلش کرده؟بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه...

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تو صفحه قبل جوابت دادم.
    مرسی از راهنماییت عزیز.راستش تو سپاه آشنا بود اما گفت نمیتونه الان کاری کنه.میشه بگین دوست شما چطوری اقدام کرد؟نظام وظیفه هم که رفتم گفتن اگه کسی کاری بتونه کنه.سپاهه اما نمیدونم کجای سپاه برم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •