سلام
از سرور خارجی سرعت پایین اومده به همراه پکت لاست
سلام
از سرور خارجی سرعت پایین اومده به همراه پکت لاست
سرور خارجی یک هفته ایی میشه سرعت با IDM 20 Kb.s بیشتر نمیشه یک جورایی انگار از اینترانت استفاده میکنم وقتی هم بخوام متصل بشم به سرور های خارجی باید برم سراغ شبکه VPN ... چیزی که به زودی شاهد آن خواهیم بود.
پس خدا کنه واسه ما اینطور نشه
چون من عملا تمام کارم با همین نت هستش
بترکه باید برم بیرون کارامو انجام بدم
ان شالله مال شما هم درست بشه
البته همون طور که عرض کردم الان مال بنده هم پکت لاست داره
وی پی وصل میکنم به سرور ایران بهتر میشه
رفیق یه سوال شما این وی پی ان های ایرانی رو از چه سایتی گرفتی؟؟؟؟؟
سرور مال خودمون هستش
اگر میخواید یه پ.خ ارسال کنید براتون تست بفرستم
اگه میشه دمت گرم.
خب امروز رفتم مخابرات در بلوار کشاورز چون نزدیک بود اونجا یوزر و پسورد گرفتم!!! والا من گیج شدم چون تو قسمت رزرو اونجا بهت یوزر و پسورد میده پس دلیل نداره منشی خانم از من بخواد که یوزر و پسورد دلخواه بدم تا برای من فعال کند یعنی اینکه وقتی ثبت نام یا رزرو کردین این یوزر و پسورد که داخلش ساختین بی اعتبار است.ا باید به مخابرات مراجهه تا برایتون یوزر جدید بدن .این چه سیستمی است که طراحی کردن ؟؟ اگر سیستم طوری بود که تو قسمت رزرو این قسمت یوزر و پسورد حذف و به جاش اعلام میکردن مثلا :
اونوقت دیگه من مجبور نبودم که 10 پست تا اینجا بذارم یا چند روز الاف بمونم !!!!کاربر گرامی مراحل رزرو طرح به پایان رسید.جهت دریافت نام کاربری و کلمه رمز و فعال سازی به مراکز مخابراتی شعب مربوطه مراجعه نمایید
سلام دوستان میشه بگید چطوری اینارو ست کنم قبلا این کارو کردم الان درست یادم نمیاد Ipv4 بود کجا بود
یه عکس از سیستم خودتو زحمتی نیست بزارید دمتون گرم
من الان ایمیلم رو هم باز نمیکنه
در تنظیمات کارت شبکه باید این تنظیمها رو انجام بدید
در قسمت DNS
![]()
Control Panel ==>Network and Sharing center ==> Ethernet ==> Properties ==> Internet Protocol Version 4 ==> click Use the Following DNS server addresses :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)