من سعی میکنم یک تکه کوتاه از فرمت AVCHD رو یه جایی آپلود کنم تا شما تست کنی ببینیم چطور شده
من سعی میکنم یک تکه کوتاه از فرمت AVCHD رو یه جایی آپلود کنم تا شما تست کنی ببینیم چطور شده
بله میتونه و محدودیتی بواسطه WIFI بودنش نداره
سلام.
سوال فني
به ميزان بيت ريت يك فيلم يا موزيك چگونه مي تواند پي برد؟لطفا مبسوط شرح دهيد.
سپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپاس
محدودیت خاصی در پخش با بیت ریت بالا ندیدم من تا 13.4Mbps هم پخش کردم فقط یه مشکلی که هست وایرلس من 802.11g هست پهنا باندش کمه و مکث هنگام پخش پیش میاد (مثل تبلیغ رایتل) با 802.11n تست نکردم ولی احتمالا جواب می ده!
با سینمای خانگی (727) توی منوی tools هنگام پخش فیلم می شه دید.
با کامپیوتر:
قبل از دانلود فیلم در مشخصات رلیز معمولا ذکر می شه.
هنگام پخش با km player فیلم را pause کنید کلید ترکیبی alt+j را بزنید در مشخصات video بیت ریت مشخص هست.
فکر کنم یه ابزار mediainfo هم در k-lite codec tools هست که همین کار را می کنه الآن نصب نیست مطمئن بشم.
--------------
عکس ها هم در اسرع وقت![]()
با سلام و ممنون از شما و سایر دوستان که وقت گذاشتید و پاسخ من را دادید . بله در منو پایونیر 440 هم در منو قسمت hdmi درقسمت صدا دقیقا روی همین گزینه قرار داده بودم .
باید یه سروس مطمئن پیدا کنم تست کنم
سلاااااااام
LED سامسونگ ES6960 با یک سینمای خانگی HT-E355K هست به قیمت 4060000
آیا به نظرتون سیستم رو جدا با یه سینمای خانگی دیگه بخرم بهتره یا همین گزینه خوبی هست? من خیلی کاربرد حرفه ای برای سینما ندارم فقط دیدن فیلم تو یه پذیرایی 60 متری!
بودجه من برای خرید هم کلاً حدود 4 تومان هست.
با توجه به اینکه اگه بخوام سینما رو کم کنن 300 بیشتر کم نمیکنن در حالیکه من پرسیدم قیمت این مدل 605 هست!
سلام
امین جان لطفا این فایل AVCHD رو دانلود و روی دستگاهت امتحان و نتیجه رو اعلام بفرمایید
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه کابرد خاصی برای استفاده از سینما ندارید و با نگرفتن این سینما هم 300 تومن به ضررتون تموم میشه پیشنهاد می کنم همین مدلی که ذکر کردید رو بگیرید.در حد یه سینمای معمولی مدل خوبیه و جوابگوی متراژ شما هم هست.
تست کردم در قسمت ویدیو اجراش کرد ولی وقتی AVCHD می زدم می گفت no BDMV تو دفترچه خوندم می گفت باید توی فولدر AVCHD باشه بعد BDMV اینکار را که کردم نخوند یعنی لود می کنه ولی توی پلی می مونه و دستگاه کاری نمی کنه!
(بیت ریت تصویر 7.9Mbps و صدای دالبی 5.1 مشخصاتش بود)
نوشته بودی با vcd هم مشکل داری من هم گفتم تست بکنم پخش کرد مشکلی نبود.
فک کنم پلیر 727 از 717 قوی تره!
Last edited by amin_g_p; 12-03-2013 at 22:35.
توی قسمت ویدیو پخش کرد ؟
تونستی فیلمو ببینی ؟
توی ۷۱۷ بخشی به نام AVCHD ندارم !
توی ۷۲۷ کجاش هست ؟
اگر تونستی ببینی که خیلی عالیه
من ۷۱۷ رو میذارم برای فروش و میرم ۷۲۷ میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)