تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 783 از 1024 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها كسي مي دوني رتبه بندي كنكور بر چه اساسيه؟؟ بر اساس ميانگين درصداست ( با احتساب ضرايب) يا اگه كسي درس سخترو بالا تر بزنه رتبش بهتر مي شه؟؟يعني فرق مي كنه 1 سوال عربي وقتي عربي سخته بزني يا يك سوال زبان؟؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بچه ها كسي مي دوني رتبه بندي كنكور بر چه اساسيه؟؟ بر اساس ميانگين درصداست ( با احتساب ضرايب) يا اگه كسي درس سخترو بالا تر بزنه رتبش بهتر مي شه؟؟يعني فرق مي كنه 1 سوال عربي وقتي عربي سخته بزني يا يك سوال زبان؟؟
    نه ...ارزش همه سوالا یکسانه...!
    رتبه بندی هم فکر کنم براساس همون میانگین درصدا باشه که البته این به سختی و اسونی کنکور هر سال بستگی داره...مثلا سال پیش با میانگین درصد 42 رتبه ات حدود 6000 میشد اما سال 87 با میانگین 45 رتبه ات 6000 میشد!

3. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه ...ارزش همه سوالا یکسانه...!
    رتبه بندی هم فکر کنم براساس همون میانگین درصدا باشه که البته این به سختی و اسونی کنکور هر سال بستگی داره...مثلا سال پیش با میانگین درصد 42 رتبه ات حدود 6000 میشد اما سال 87 با میانگین 45 رتبه ات 6000 میشد!
    من از روي CD انتخاب رشته ميانگين درصد 2 نفرو حساب كردم معدلشون هم تاثير دادم اما با اين كه يكيشون حدود 1% از اون يكي ميانگينش بهتر بود رتبش حدود 2.5 برابر بود!!

5. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

من از روي CD انتخاب رشته ميانگين درصد 2 نفرو حساب كردم معدلشون هم تاثير دادم اما با اين كه يكيشون حدود 1% از اون يكي ميانگينش بهتر بود رتبش حدود 2.5 برابر بود!!
    رتبه بندی کاملا براساس تراز هست
    تراز هم که هم به درصد خودت بستگی داره هم به درصد بقیه
    شما به این عکس نگاه بندازی متوجه میشی دوست من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سنجش جامع 3
    ادبیات 69.3
    عربی 69.3
    دینی 54.6
    زبان 42.6
    ریاضیات 75.15
    فیزیک 88.8
    شیمی 68.57
    Last edited by ardalan.ha; 15-06-2010 at 17:04.

9. 3 کاربر از ardalan.ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رتبه بر اساس ترازه

تراز هم به اختلاف درصد شما از درصد میانگین توی اون درس بستگی داره

مثلا درس دینی چون میانگینش بالاست اگه یه درصد نسبتا بالایی بزنین اونقدری تاثیر نداره چون اختلافش از میانگین کمه

ولی اگه عربی رو بالا بزنین چون اختلافش از میانگین زیاده تراز خیلی بالاتری میده(با اینکه ضریبش کمتره)

آخرم میانگین ترازهای هر درس با احتساب ضریباشون تراز کل میشه

11. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه من 5 شنبه عصر آزمون قلمچی رو دادم
    و میدونستم که سوالا واقعا سخت بود مخصوصا عمومی ها ولی نیومدم بگم که استرس نگیرین
    اختصاصی ها رو هم خراب کردم رفت
    دیروز بعد از سی و چند بار آزمون دادن(سال قبل و آزاد و علمی و قلمچی پارسال و امسال و...) اتفاقاتی افتاد که سابقه نداشته سر اولین سوال ادبیات حساسیتم اود یا عود کرد نمی دونستم سوالا رو حل کنم یا حواسم به آبریزش بینی باشه در کل وضعیت عجیبی بود تا وسطای عربی که دیگه رفع شد تازه گلاب به روتون دست به آب هم رفتم
    نکته جالب اینه که در طی 12 سال درس خوندن تو مدرسه کلا 10 بار دستشویی نرفتم ولی ایندفعه نشد دیگه

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

کی گفت ساعت 8 ، ساعت 10 به بعد.

آره سوالاش یجوری بود. راستی من ماتریس هارو چیکار کنم یادم میره
    خوب راستش رو بخوای من یک بار Hype مشکی قبل از جلسه خوردم تاثیر خوبی داشت
    خوب شما گفتی قبل از جلسه خوردی.معمولا هم امتحانات استاندارد ومهم ساعت 8 شروع میشند نه ساعت 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری ، من هر چی میگردم سوالای کنکور سراسری 85 تا 88 با کیفیت رو نمیتونم پیدا کنم (برای چاپ) ،سوالای خارج کشور رو از سایت کانون دانلود کردم ، ولی داخل کشور رو ندارم، برای چاپ میخوام ، میخوام آزمون جامع تو خونه از خودم بگیرم ، شما میدونید از چه سایتی میتونم گیر بیارم ؟ پیشاپیش از لطفتون متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

امروز شبه آموزش ترکونده بودا!!!مهندس مهربان و دکتر اناری واقعن دمشون گرم! کارگاهشون هم باحال بود کلی خندیدم این مهندس مهربان چه آمار خفنی داد ؟! چندتا تست کنکور گفت که از تمرین + قضیه کتاب دیفرانسیل اومده کسی اینارو یادداشت کرد یه قضیه گفت که امسال به کتاب اضافه شده کسی میدونه کدومو گفت ؟! چه اشتباهی کردم یادداشت نکردم!!!اونور افتتحایه جام جهانی بود حواسم فقط یه لحظه پرت شدا!!!
    این بهبودی هم تو نوع خودش جالب بود رتبه های سنجش : سنجش 1 ، 1000 خرده ای سنجش 2 ، 4000 خرده ای و سنجش 3 ، 6000 خرده ای !!! اخر سر هم با رتبه 601 مکانیک امیر کبیر قبول شده به این میگن یه پشتکار عالی!!!هنوزم وقت هست
    راستی دکتر اناری گفت گرامر کنکور اینا مهمه درس 4 + 8 پیش + درس 5 + 6 سوم و مبحث " ربط "مهمه الان هم پیشنهاد کرد حداقل روزی یه ساعت زبان بخونیم به این صورت که یه ربع واژگان یه ربع گرامر نیم ساعت هم آزمون اینم واسه کسایی که برنامرو ندیدن
    آزمون امروز به کلی منو از هرچی کنکوره نا امید کرد !!! نمیدونم تازگیا چرا تمرکزم به صفر میل میکنه...

17. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •