حسین جان دستت درد نکنه، واقعاً امسال Juce داره برای این بازی سنگ تموم میذاره.
حسین جان دستت درد نکنه، واقعاً امسال Juce داره برای این بازی سنگ تموم میذاره.
ممنون دوست عزیز من خیلی وقت بود منتظر سری B برای مستر لیگ بودم .
این پچ رو شما خودت امتحان کردی من نصبش کردم اما وقتی میخوام وارد زمین مسابقه بشم بازی کرش میکنه .
بهتره اول پچ 0.8 را نصب کنید و بعد فایل سیو این پچ را در سیو خودنون کپی کنید و فایل unnamed_12 و فایل های مربوط به لوگوی تیم ها و همچنین فایل های موجود در پوشه ی dt0c.img این پچ را با فایل های پچ 0.8 جابجا کنید.
Last edited by fouladiali; 09-11-2009 at 16:31.
چرا gamming access گرفته رای هارو پاک کرده!!!!
بعدشم من الان کوکی ها رو هم پاک کردم ولی نمیتونم رای بدم حتی یه رای هم الان ندادم.:(
نمیگه 2-3 نفر نشستن به استقلال و پرسپولیس رای دادن زحماتشون هدر میشه!!:d
Last edited by vampyre; 09-11-2009 at 16:40.
فکر میکنم قضیه را فهمیده و از حالا به بعد فقط و فقط افرادی که ثبت نام کنند میتونند رأی بدن.
یه فایل دیگه هم هست فکر کنم مال وقت باشه
[
Juce released two new modules for Kit Server 2010. The first one is update for time.dll that fixes a bug so it works with Pro Evolution Soccer 2010 Version 1.1 exe. The other one is and experimental one that allows you to allows to alter the [game speed : make faster or slower - as you want ( remember this one is just experimental )
- Kit Server - Experimental - speed.dll - 9.0.6
- [Kit Server - time.dll 9.5.0.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 09-11-2009 at 16:46.
خب این رو باید کجا ریخت و با چه برنامه ای بالا اورد
اول باید فایل speeder.dll را در پوشه ی کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را که در کیت سرور قرار داده باز کنید و دستور زیر را زیر قسمتی که [kload] نوشته شده، بنویسید:
dll = speeder.dll
و بعد دستور زیر را در config.txt وارد کنید:
[speeder]
count.factor = 1.0
حالا برای کمتر شدن، به جای عدد 1.0 که در جلوی count.factor = 1.0 نوشته شده، اعداد اعشاری کمتر از 1 مثل 0.9 و یا 0.4 و ...را بنویسید و برای بیشتر شدن سرعت بازی اعداد بیشتر از 1 مثل 1.5 یا 1.1 و ...را بنویسید و بعد فایل را ذخیره کنید.
این هم تابلوی تبلیغاتی کنار دروازه برای ورزشگاه Nou camp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم علی جون این تبلیغات منظورت کدومشونه اون Barca Tv یا اون Alians منظورته؟
این چمن که تو ساکر من عکس بارسا نداره چرا این داره کسی از دوستان میتونه این چمن رو گیر بیاره با تبلیغات کنار زمینش؟ اگر میتونه اینکارو انجام بده تا آخر هر وقت یه چیزی نوشت براش تشکر میزنم.
فولادی رفتم تو کفاساسی اینا رو که نوشتم حتما گیر بیار که بدبختم کردی منتظرما بجنب
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)