تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 783 از 1042 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه عزيزم وقتي زنگ ميزنم شركت منشي از اونجا مودم ريست ميكنه من كه اصلا بلد نيستم مودم رو ريست كنم
    مودمو که خاموش کنی میگن ریست کردی...حالا اون که از اونجا اینکارو میکنن فکر کنم یه چی دیگس...

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

البته باید دوباره روشنشم بکنی

2. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

مودمو که خاموش کنی میگن ریست کردی...حالا اون که از اونجا اینکارو میکنن فکر کنم یه چی دیگس...

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

البته باید دوباره روشنشم بکنی
    چي بگم خودمم گيج شدم واقعا انقدر تو اين مدت اذيتم كرده كه ميخوام برم سمت وايمكس

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز بازم میگم که دست ISP نیست! مگه منشی شرکت توی مرکز مخابراتی نشسته که مودمو ریستارت میکنه؟
    شما دیشب تست کردی؟ مودمتو خاموش و روشن کردی و مشکلت مرتفع نشد؟

5. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    من adsl دارم با کابل شبکه از لپ تاپ وصل می شم به مودم و بدون هیچ تنظیماتی به اینترنت وصلم حالا می خوام با یه سوییچ و مودم ، اینترنت رو بین دوتا لپتاپ و یک پی سی اشتراکی کنم چه تنظیماتی لازم داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

دوست عزیز بازم میگم که دست ISP نیست! مگه منشی شرکت توی مرکز مخابراتی نشسته که مودمو ریستارت میکنه؟
    شما دیشب تست کردی؟ مودمتو خاموش و روشن کردی و مشکلت مرتفع نشد؟
    نه عزيزم تا زنگ ميزنم به منشي شركت بعد از 5دقيقه درست ميشه خودش ميگه برات ريستش كردم فعلا يه روزه كه خراب نشده البته خودم خاموش و روشنش ميكنم بازم درست نميشه منشي ميگفت ممكنه سيم تلفنتون اتصالي داشته باشه اما من چك كردم هيچ اتصالي نبود

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

موقعي كه اين مشكلو پيدا ميكنه چراغ لينك مودم خاموش ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟
    توی تاپیک شیراز اگه بپرسی مطمئناً زودتر به جواب خواهی رسید.
    شما الآن 1 ماهه نمیتونی پیج باز کنی اونوقت تازه بفکر افتادی که بپرسی آیا بقیه هم چنین مشکلی دارن؟ اگه من بودم تا الآن مودمو توی کله مسئول isp خورد کرده بودم.

دوستان سلام
    من adsl دارم با کابل شبکه از لپ تاپ وصل می شم به مودم و بدون هیچ تنظیماتی به اینترنت وصلم حالا می خوام با یه سوییچ و مودم ، اینترنت رو بین دوتا لپتاپ و یک پی سی اشتراکی کنم چه تنظیماتی لازم داره ؟
    هیچی، شما سویچ رو به خروجی LAN مودم وصل کن و کابلهاتو بکش.

10. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هیچی، شما سویچ رو به خروجی LAN مودم وصل کن و کابلهاتو بکش.
    یعنی تو pc نمی خواد کانکشن بسازم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

چطوري ميتونم پينگم رو بفهمم؟بعد پينگ بالا باشه بهتره يا پايين باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. شاید زیاد ربط نداشته باشه ولی یه نگاه به زیر بندازید ببینید با عقل سلیم جور در میاد یا نه؟ اگه جور در اومد یکی بگه کی به کیه؟ من که نمی فهممش!

http://www.admin5.ir/1389/10/29/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-adsl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-ibsng/#comments

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •