مودمو که خاموش کنی میگن ریست کردی...حالا اون که از اونجا اینکارو میکنن فکر کنم یه چی دیگس...
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
البته باید دوباره روشنشم بکنی![]()
مودمو که خاموش کنی میگن ریست کردی...حالا اون که از اونجا اینکارو میکنن فکر کنم یه چی دیگس...
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
البته باید دوباره روشنشم بکنی![]()
چي بگم خودمم گيج شدم واقعا انقدر تو اين مدت اذيتم كرده كه ميخوام برم سمت وايمكسمودمو که خاموش کنی میگن ریست کردی...حالا اون که از اونجا اینکارو میکنن فکر کنم یه چی دیگس...
البته باید دوباره روشنشم بکنی
دوست عزیز بازم میگم که دست ISP نیست! مگه منشی شرکت توی مرکز مخابراتی نشسته که مودمو ریستارت میکنه؟
شما دیشب تست کردی؟ مودمتو خاموش و روشن کردی و مشکلت مرتفع نشد؟
دوستان سلام
من adsl دارم با کابل شبکه از لپ تاپ وصل می شم به مودم و بدون هیچ تنظیماتی به اینترنت وصلم حالا می خوام با یه سوییچ و مودم ، اینترنت رو بین دوتا لپتاپ و یک پی سی اشتراکی کنم چه تنظیماتی لازم داره ؟
نه عزيزم تا زنگ ميزنم به منشي شركت بعد از 5دقيقه درست ميشه خودش ميگه برات ريستش كردم فعلا يه روزه كه خراب نشده البته خودم خاموش و روشنش ميكنم بازم درست نميشه منشي ميگفت ممكنه سيم تلفنتون اتصالي داشته باشه اما من چك كردم هيچ اتصالي نبوددوست عزیز بازم میگم که دست ISP نیست! مگه منشی شرکت توی مرکز مخابراتی نشسته که مودمو ریستارت میکنه؟
شما دیشب تست کردی؟ مودمتو خاموش و روشن کردی و مشکلت مرتفع نشد؟
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
موقعي كه اين مشكلو پيدا ميكنه چراغ لينك مودم خاموش ميشه
با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟
توی تاپیک شیراز اگه بپرسی مطمئناً زودتر به جواب خواهی رسید.
شما الآن 1 ماهه نمیتونی پیج باز کنی اونوقت تازه بفکر افتادی که بپرسی آیا بقیه هم چنین مشکلی دارن؟ اگه من بودم تا الآن مودمو توی کله مسئول isp خورد کرده بودم.
هیچی، شما سویچ رو به خروجی LAN مودم وصل کن و کابلهاتو بکش.
یعنی تو pc نمی خواد کانکشن بسازم ؟هیچی، شما سویچ رو به خروجی LAN مودم وصل کن و کابلهاتو بکش.
چطوري ميتونم پينگم رو بفهمم؟بعد پينگ بالا باشه بهتره يا پايين باشه؟
سلام. شاید زیاد ربط نداشته باشه ولی یه نگاه به زیر بندازید ببینید با عقل سلیم جور در میاد یا نه؟ اگه جور در اومد یکی بگه کی به کیه؟ من که نمی فهممش!
http://www.admin5.ir/1389/10/29/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-adsl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-ibsng/#comments
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)