سلام به همگی
من یه ویندوز سون دارم اما وقتی که میخام کنکت بشم ارور 691 میده در صورتی که با ویندوز xp خونه راحت کانکت میشه.
tcp\ipv6 هم غیر فعال کردم اما بازم جواب نمیده.
درایور ها هم نصبه.
سلام به همگی
من یه ویندوز سون دارم اما وقتی که میخام کنکت بشم ارور 691 میده در صورتی که با ویندوز xp خونه راحت کانکت میشه.
tcp\ipv6 هم غیر فعال کردم اما بازم جواب نمیده.
درایور ها هم نصبه.
سلام ببخشید یه سوال داشتم مودم های d-link بهترن یا tp-link?
TP-LINK بهتره
سلام.. میخواستم بدونم میشه از مودم وایمکس برای adsl استفاده کرد؟؟؟
یه مشکل بزرگ!
رفقا من یه ماه پیش دی اس ال گرفتم از ایلام......
مودمم tp-link هستش.....بعد از یه هفته اینترنتم وصل شد،ولی یه هفته ی پیش،5 شنبه،یه دفعه قطع شد!(چراغ دی اس ال مودم دیگه روشن نشد!)
من به ای اس پی زنگ میزنم،میگن مخابرات،میرم مخابرات،میگه برات قچی کردم و فیوز نو نصب کردم و اگر مشکلی باشه،از طرف من نیست!
توی سیم کشی خونه هم هیچ تغییری ایجاد نشده! یعنی همونیه که 10 روز برام دی اس ال راه انداخته بود!
مودم رو هم خونه ی یکی از رفقا چک کردم و بدون مشکل کار کرد!
میشه بگین مشکل من از کجا میتونه باشه؟من هیچ کاری نکردم! یعنی سیستم عامل رو عوض نکردم،هیچ برنامه ای نصب نکردم،هیچ برنامه ای حذف نکردم و مشکلم هم اینه که چراغ دی اس ال بعد از یه هفته زور و زحمت روشن نمیشه! در صورتی که مخابراتی ها میگن رانژه شده!
به نظرتون باید چه گلی به سرم بگیرم؟!
جدا کردن کابلا و ... رو هم انجام دادم! خواهشا رفقا کمک کنین یا یه راه حل ارائه بدین! اصلا اگه ای اس پی رو عوض کنم مشکل حل میشه؟!اصلا این مشکل دلیلش چیه؟
خب دو راه وجود داره :
1. بیاین و مودمو بزنین به ورودی تلفن که معمولا پیش کنتور برقه ببینید چراغ روشن میشه یا نه.
2.اگه 1 جواب نداد اسپیلیتر رو چک کنید.
3.به محابرات رفته و با ایجاد صدای اعتراض در حد 1000db سعی در حل مشکل کنید.
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خیر .
وایمکس به طور وایرلس امواج رو دریافت میکنه در حاله که adsl توسط کابل تلفن و رانژه شده از طرف مخابرات دریافت میکنه.
چه مزیت هایی نسبت به dlink داره؟
مزیت ها تجربی هستند d-link رو چند نفر داشتن که مشکل دار بوده.
tp-link رو چون خودم داشتم نظر دادم.
سلام
کدوم مدلش رو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)