خوش بحالت، ما که همینجوری اضافه بر سازمان داره ازمون حجم کم میشه پس تا میتونی از این فرصت استفاده کن چون بزودی میفهمن
اما اگه نفهمیدن جای تو باشم تا لحظه ای که زنده هستم مودم رو خاموش نمیکنم![]()
البته مواظب قبض برق باش که یه موقع قبض نگیرتت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوش بحالت، ما که همینجوری اضافه بر سازمان داره ازمون حجم کم میشه پس تا میتونی از این فرصت استفاده کن چون بزودی میفهمن
اما اگه نفهمیدن جای تو باشم تا لحظه ای که زنده هستم مودم رو خاموش نمیکنم![]()
البته مواظب قبض برق باش که یه موقع قبض نگیرتت![]()
بروبچ بیدار تست کنید ببینید این سرور بازی های اینجا down شده؟
منظورم همین share724
از دست سرعت کم این شاتل صبا رو وصل کردوم و دانلودهام فوری تموم شدن:
قابل توجه فرهاد وی بی اس:
سرعت 2 تا سرور دانلود(خودت مقایسه کن:
با سرور میهن دانلود سرعت از 70 بالا نمیره چه تو شاتل و چه تو صبا
ولی تو سرور های قدرتمند دانلودها دانلود با حداکثر سرعت انجام میشه
دقیقا تمام کار هایی رو که انجام دادی جزء به جزء بگو . خوش بحالت . راستی اون ترفند منو تست کردی ؟
دقت کردید الان ساعت 4.23 دقیقه است ولی باز هم تو پی سی این تاپیک داره میره جلو
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
معمولا از 12 ساعت تا 36 ساعت میشه مفت دانلود کرد
مثلا من تا صبا میتونم تا 12 ساعت با سرعت 250 بدون محدودیت دانلود کنم
ولی تو شاتل به یه شرط میتونم تا هر وقت دلم بخواد با سرعت 72 دانلود کنم
من داشتم درس می خوندم الان برای استراحت پی سی رو باز کردم . الان میرم 2ساعت هم بخونم بعد بخوابم .
![]()
ساعتهای 5-6 عصر بعد از چند ساعت پرسه تو اینترنت ، رفتم یه نکاهی به حجم باقیماندم کردم ، دیدم فقط 120 مگ مونده. روی کانکشن ماکس کلیک کردم و disconnect شدم. ولی بعد از چند لحظه متوجه شدم آپدیت گیم (S4League) هنوزم فعاله و داره میره جلو . اول فکر کردم قاطی کرده ، ولی بعد گفتم یه تست کنم. روی یکی از فایلام تو IDM ، Resume دم ، دیدم شروع کرد به دانلود. بعد 2 دقیقه که حدود 20-30 مگ داون شده بود ، pause کردم و سریع رفتم به سایت ماکس نت و متوجه شدم که کنتور نیانداخته.
بعد از اون وقت (ساعت 6) تا الن دارم یک سره همینطوری دانلود میکنم.. یه حدود 6 گیگی داون کردم.
و بله ترفند شما رو هم تست کردم، رو من یکی که نشد.
با وی پی ان هلند.
یعنی اینترنت هلندم این ما داغونه که زده faster than 99% ؟
نه اینترنت هلند داغون نیست .این سایته داغونه . در ضمن سرت آپلودتو خیلی زیاد زده ! شاید ازین باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)