ببين خودت حالشو داري 4 بعد از ظهر يه امتحان بدي فرداش صبح 11 يه امتحانه ديگه. اگه اره كه بذار همين بمونه اگه نه حذف كن آمار بردار. الگوريتمو اين ترم پاس نكني اتفاقي نميوفته چون پيشنياز هيچ درسي نيست.
ببين خودت حالشو داري 4 بعد از ظهر يه امتحان بدي فرداش صبح 11 يه امتحانه ديگه. اگه اره كه بذار همين بمونه اگه نه حذف كن آمار بردار. الگوريتمو اين ترم پاس نكني اتفاقي نميوفته چون پيشنياز هيچ درسي نيست.
راهی هست که الان بشه تو پیام نور ثبت نام کرد ؟تکمیل طرفیت یا فراگیر یا چیز دیگه ای قرار نیست برگزار بشه که من بتونم از طریقش بیام پیام نور ؟
منم موقع انتخاب واحد دقت نکردم دو تا درس اختصاصی رو برداشتم که یکی 4 و نیم عصر ــه یکی دیگه هم فرداش ساعت 9 و نیمهحیف شد شبش نمیتونم درس رو بخونم قبلش باید بخونم
![]()
سلام
من برق مشهد قبول شدم.کسی از بچه های اینجا نیس؟
گرایش رو از ترم چند باید انتخاب کنی؟
ممنون
من رو هم در يابيد
يعني يه نفر نداريم اينجا صنايع خونده باشه؟
دوستان یه سوال :
بخش انتخاب واحد مثلا یه درس 3گروه داره . جلوی یکیش نوشته الکترونیکی . یعنی چی ؟
صبح خواب موندم.بدو بدو با دربست رفتم دانشگاه که به کلاس برنامه نویسی برسم رفتم میگن تشکیل نشده.آخه لامصبا خب تو سایت بزنید تشکیل نمیشه دیگه ما الکی نیایم.مسئول آموزش موهای سرش سیخ شده بود همه ی دخترا ریخته بودن سرش داشتن جیغ جیغ میکردن![]()
توی سیستم گلستان که نمیزنن کلاس تشکیل میشه یا نه... میزنن ؟ ... یا منظورت سایت خود دانشگاه هست ؟
خودم جواب میدم :
اونایی که زده الکترونیکی یعنی اینکه کلاساش بصورت مجازی برگزار میشه ( با هدفون و این چیزا ....... )
یعنی خونه میشینی استاد از اون ور درس میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)