فک کنم نویز خطتون بالاس
چرا با 1544 تماس نمیگیرین؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فک کنم نویز خطتون بالاس
چرا با 1544 تماس نمیگیرین؟
نویزش که تو عکس مشخص بود بالا نیست
زنگ بزن 1544 احتمالا باید پورتت رو عوض کنن
با سلام
بچه ها من الان از داده گستر عصر نوین ( نوین نت ) اینترنت دارم و الان هم ۹ گیگ از ترافیکم مونده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخوام شرکتم رو عوض کنم بیام سمت آسیاتک (سایتشون که اصلاُ به روز نبود و ناصحیح بود اطلاعاتش و ضریب اشتراکشون هم ۱ به ۴ ه و بر خلاف نوین نت که 1 به 10 ( البته سرویس های محدود )
از نظر قطعی و سرعت دانلود عادی در روز و رایگان شبانه در چه وضعیت و کیفیته ؟ ( نت توی ۶ ماه بهترین اراءه دهنده اینترنتی بوده که توی استفاده چندین سالم از اینترنت باهاش رو به رو شدم ) - استان گلستان هم هستم
به نظر دارندگان سرویس آسیاتک آیا کیفیت سرویس هاشون با توجه به قیمت و اینکه ترافیک به دوره بعد انتقال پیدا نمیکنه آیا صرفه اقتصادی نسبت به جایگزینی با شرکت داده گستر عصر نوین داره یا نه ؟
با تشکر
دوستان بابلی الان سرویس آسیاتک چطوره؟ سرعت روزانه و شبانه ـش چقدره؟ شبی چند گیگ می شه دانلود کرد؟
سلام
کهگیلویه و بویر احمد
2048 محدود 5 گیگ
حجم دانلود شده رایگان شب : بین 3 تا 4 گیگ متغیر
![]()
من هم عینا مثل شما مشکل داشتم ( یعنی دانلود که میگذاشتم هی 2 تا 5 دقیقه یکبار چراغ adsl خاموش و روشن میشد و کلا روی اعصابم بود) تا اینکه مشکل را پیدا کردم و اونم خراب شدن اسپلیتر بود با عوض کردن اسپلیتر بالافاصله مشکلم کاملا برطرف شد و تا به امروز دیگه مشکلی ندام
دوست عزیز این سرویستون ماهی چنده؟
جالب اینجاست از 12 شب تا 11 صبح این قطع و وصلی پیش میاد. در بقیه ساعات ها به ندرت پیش میاد.
حالا که اینو گفتی احساس میکنم شما پورتت به احتمال زیاد مشکل داره، زنگ بزن پشتیبانی و درخواست تعویض پورت بده ، البته بد نیست اول از اسپلیترت مطمئن شوی (میتونی کلا اتصالات مودمت را جدا کنی و خطو مستقیم به سیستمت وصل کنی)
Last edited by mohamax7; 28-11-2012 at 15:14.
دوست عزیز موذموتون tp-link ? چون منم این مشکل رو داشتم که شب که میشد چراغ لینک مرتب خاموش میشد تا صبح حدود 10-11 دقیقا مثل شما ! بعد همه چیز رو چک کردم مشکلی نداشت . اخر مودم عوض کردم دیدم بله مشکل از مودم !! این مودم های tp-link خیلی به نویز حساس هستند ! الان با مودم جدید نویزم تا 6 هم میاد ولی اصلا چراغ لینک قطع نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)