تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 783 از 1045 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    با تشکر از این فروم خوبی که درست کردید و راهنماییهای خوبترتون........من تا حالا خیلی مطالبتون را استفاده کردم ولی یک موضوعی را نتونستم پیدا کنم

من برای یک پایان نامه دکتری باید نمایه بذارم به این صورت که کلماتی که زیاد در متن استفاده شده اخر پایان نامه اورده بشه و شماره صفحه هایی هم که اون کلمه هست را ذکر کنیم.....ممنون می شم دوستانی که بلد هستند راهنمایی کنند
    سلام دوست من.خودم یه سرچ زدم و فکر کنم این مقاله کاملا کمکتون کنه.موفق باشین!!!!
    طراحی و ایجاد یک Index:
    برای ایجاد یک فهرست از کلمه ها (Index) ابتدا باید کلمه هایی که می خواهید در فهرست قرار گیرند را مشخص کنید. هر کلمه در فهرست، یک ورودی یا Index Entry می باشد.
    برای علامت زدن یا مشخص کردن ورودی های فهرست یا همان Index Entry ها منوی References را باز کرده و بعد از رفتن روی گزینه Index روی فرمان Mark Entry کلیک کنید و در کادر مکالمه ای که باز می شود سربرگ Index را انتخاب کنید.

برخلاف بقیه کادرهای مکالمه این کادر تا زمانی که تمام ورودی ها را علامت بزنید باز می ماند.
    برای باز کردن مستقیم این کادر می توانید از کلیدهای میانبر Alt + Shift + X استفاده کنید.
    برای علامت زدن یک کلمه به عنوان ورودی (به همین صورت که کادر باز است) روی سند کلیک کرده و با Drag کلمه مورد نظر را در سند انتخاب کنید، سپس روی کادر کلیک کنید تا کلمه انتخاب شده در کادر Mark entry ظاهر شود.

نکته:
    کلمه انتخاب شده در سند به عنوان ورودی در نظر گرفته می شود و کلمه ای که در کادر Main entry ظاهر می شود به عنوان مرجع. یعنی Word کلمه انتخاب شده را در کل سند علامت می زند و در فهرست کلمه ای که در کادر Main entry قرار دارد را نمایش می دهد.
    در اکثر حالت ها نیازی به تغییر کلمه کادر Main entry نیست، ولی در صورت نیاز می توانید کلمه داخل کادر را ویرایش کنید، مثلاً اگر کلمه «قالب بندی» به عنوان ورودی در سند انتخاب شده اما می خواهید در فهرست کلمه «قالب بندی (Formatting)» دیده شود، می توانید کادر Main entry را ویرایش کرده و عبارت « قالب بندی (Formatting)» را در آن قرار دهید.
    حالا روی دکمهMark All کلیک کنید تا تمام کلمه های از این نوع در سند علامت دار شود.
    اگر با دکمه Mark کلمه را علامت دار کنید، فقط همان کلمه ای که انتخاب کرده اید در فهرست شرکت داده خواهد شد ولی با استفاده از Mark All تمام کلمه های مشابه از نوع انتخاب شده در کل سند علامت خورده و در فهرست قرار داده می شود.
    برای مثال اگر کلمه «قالب بندی» را در صفحه اول علامت بزنید، بعد از ایجاد فهرست فقط شماره صفحه همان کلمه در فهرست قرار می گیرد، ولی با استفاده از دکمه Mark All تمام کلمه های «قالب بندی» به کار رفته در کل سند علامت خورده و در فهرست، شماره صفحه آن ها دیده خواهد شد.
    نکته:
    اگر می خواهید از یک سمبل مثل @ در Main entry استفاده کنید، علامت «;#» را بلافاصله بعد از سمبل تایپ کنید.
    Word به صورت خودکار با درج یک فیلد XE(Index Entry) کلمه را علامت دار می کند و با فعال کردن قابلیت ¶Show/ Hide این فیلد را نمایش می دهد.
    به همین روش تمام کلمه هایی که قرار است در فهرست قرار گیرند را یک به یک انتخاب کرده و علامت بزنید.
    با راست کلیک در کادر Main entry و فعال کردن گزینه Font می توانید متن داخل کادر Main entry را قالب بندی کنید. قالب بندی انجام شده روی کلمه در فهرستی که ایجاد می کنید دیده خواهد شد.
    با انتخاب گزینه های Bold و Italic می توانید شماره صفحه ها را توپر یا کج کنید.
    بعد از علامت زدن تمام ورودی ها روی دکمه close کلیک کنید.
    بعد از علامت زدن تمام کلمه های مورد نیاز اشاره گر را در ابتدای یک صفحه خالی در انتهای سند قرار دهید و روی دکمه ¶Show/ Hide در نوار ابزار استاندارد کلیک کنید تا علامت های پاراگراف مخفی شود.
    کادر مکالمه Insert Index را باز کنید و تنظیم های زیر را تغییر دهید:

با علامت زدن گزینه Right align page numbers شماره صفحه ها در روبروی کلمه قرار می گیرد و در غیر این صورت در جلوی کلمه درج خواهد شد.
    در کادر Column می توانید تعداد ستون بندی فهرست کلمه ها را بین 1 تا 4 انتخاب کنید.
    در صورت علامت زدن گزینه Right align page numbers کادر Tab leader هم اجازه می دهد یک علامت برای درج بین کلمه و شماره های آن در نظر بگیرید.
    کادر Formats تعدادی طرح برای قالب بندی فهرست کلمه ها دارد که می توانید یکی را انتخاب کنید.
    برای انتخاب زبان فهرست کلمه ها از کادر Language استفاده کنید.
    بعد از تنظیم گزینه های مورد نیاز روی دکمه Ok کلیک کنید تا فهرست راهنمای کلمه ها در محلی که انتخاب کرده اید ایجاد شود.
    Word به صورت خودکار کلمه های علامت خورده را جمع آوری و آن ها را بر اساس حروف الفبا مرتب می کند، سپس شماره صفحه های مربوط به هر کلمه را به آن ها ارجاع می دهد و بعد از حذف ورودی های تکراری، فهرست را در صفحه نمایش می دهد.
    نکته:
    اگر به هر دلیلی کلماتی از سند حذف شد یا به آن اضافه گردید، برای بروز شدن نمایه روی آن راست کلیک کنید و از گزینه Update field استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kalantarahura; 26-09-2012 at 09:19.

2. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من.خودم یه سرچ زدم و فکر کنم این مقاله کاملا کمکتون کنه.موفق باشین!!!!
    طراحی و ایجاد یک Index:
    برای ایجاد یک فهرست از کلمه ها (Index) ابتدا باید کلمه هایی که می خواهید در فهرست قرار گیرند را مشخص کنید. هر کلمه در فهرست، یک ورودی یا Index Entry می باشد.

سلام
    واقعا ممنون از راهنمایی خوبتون خیلی عالی گفته بودید.........البته من هر چی سعی کردم منبعتون را هم مطالعه کنم لینکش باز نشد!!!
    چند تا مشکل هم داشتم البته.....اول اینکه اون دکمه hidden/show را پیدا نکردم
    دوم اخر که ایندکس را می ندازه وقتی راست چین می کنی اعداد را راست چین نمی کنه از اخر به اول می اندازه این جوری
    رنگ 16، 15، 14، 13، 10، 5، 1
    سوم برای اینکه وقتی کلمه رنگ را می زنم همه مشتقاتش را هم بگیره مثل «رنگها» راهی هست چه کار می شه کرد؟ یا مثلا کلمه تبلیغات را می خواهم «تبلیغاتی» و....

راستی من دکمه تشکر را هر چی می گردم پیدا نمی کنم باز هم ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

تعداد زیادی اسم و فامیل هستند

مثلا به صورت

علی ریاحی

زهره بابائی

مریم الیاسی
    و ..

می خوام به حروف الفبا سورت شوند اما از نظر نام خانوادگی

یعنی اینطور شود

مریم الیاسی
    زهره بابائی
    علی ریاحی

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

تعداد زیادی اسم و فامیل هستند

مثلا به صورت

علی ریاحی

زهره بابائی

مریم الیاسی
    و ..

می خوام به حروف الفبا سورت شوند اما از نظر نام خانوادگی

یعنی اینطور شود

مریم الیاسی
    زهره بابائی
    علی ریاحی
    سلام
    گزینه Field 1 رو انتخاب کنین برحسب قسمت دوم میشه
    و گزینه پاراگراف بر حسب قسمت اول

6. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود دوستان

من یک فایل ورود درست کردم که توش شعر دوبیتی نوشتم

برای اینکه خطی که درون جدول نوشته می شه justify بشه من ناچار هستم دکمه های shift + Entrer رو بزنم، که این موضوع باعث می شه یک خطر در زیر بیت افزوده بشه (خط خالی) و اگر اون خط خالی رو پاک کنم نوشته از justify بودن بیرون میاد. این خط خالی زیرین رو باید چگونه از میان ببرم؟

یک نمونه رو خدمت شما بارگزاری کردم تا ببنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود دوستان

من یک فایل ورود درست کردم که توش شعر دوبیتی نوشتم

برای اینکه خطی که درون جدول نوشته می شه justify بشه من ناچار هستم دکمه های shift + Entrer رو بزنم، که این موضوع باعث می شه یک خطر در زیر بیت افزوده بشه (خط خالی) و اگر اون خط خالی رو پاک کنم نوشته از justify بودن بیرون میاد. این خط خالی زیرین رو باید چگونه از میان ببرم؟

یک نمونه رو خدمت شما بارگزاری کردم تا ببنید:

کد:
    با سپاس
    سلام
    از حالت Justify در نمیاد، فقط فاصله از حاشیه ها تغییر میکنه
    فایل اصلاح شده رو ببینین:

9. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    از حالت Justify در نمیاد، فقط فاصله از حاشیه ها تغییر میکنه
    فایل اصلاح شده رو ببینین:

با سپاس

دوست گرامی من از روش شما بهره بردم ولی اگر به این فایل که برای نمونه بارگزاری (آپلود) کردم نگاه بکنید با این روش اندازه ی (طول) مصرع ها برابر نمی شه:

کد:

11. 2 کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    واقعا ممنون از راهنمایی خوبتون خیلی عالی گفته بودید.........البته من هر چی سعی کردم منبعتون را هم مطالعه کنم لینکش باز نشد!!!
    چند تا مشکل هم داشتم البته.....اول اینکه اون دکمه hidden/show را پیدا نکردم
    دوم اخر که ایندکس را می ندازه وقتی راست چین می کنی اعداد را راست چین نمی کنه از اخر به اول می اندازه این جوری
    رنگ 16، 15، 14، 13، 10، 5، 1
    سوم برای اینکه وقتی کلمه رنگ را می زنم همه مشتقاتش را هم بگیره مثل «رنگها» راهی هست چه کار می شه کرد؟ یا مثلا کلمه تبلیغات را می خواهم «تبلیغاتی» و....

راستی من دکمه تشکر را هر چی می گردم پیدا نمی کنم باز هم ممنون از راهنماییتون
    سلام.ببخشین دیر جواب دادم.منبه سایت
      محتوای مخفی: مخفی 
    www.s h a h v ar.net فاصله ها رو بردارین
    هست.Show/hidden هم اینه:

برای اینکه همه مشتقاتو بگیره فکر کنم کلمه مورد نظر رو انتخاب و Mark All کنید.برای مشکل دیگرتون هم سعی میکنم تا فردا راهشو پیدا کنم.موفق باشین

13. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

14

سلام.ببخشین دیر جواب دادم.منبه سایت
      محتوای مخفی: مخفی 
    www.s h a h v ar.net فاصله ها رو بردارین
    هست.Show/hidden هم اینه:

برای اینکه همه مشتقاتو بگیره فکر کنم کلمه مورد نظر رو انتخاب و Mark All کنید.برای مشکل دیگرتون هم سعی میکنم تا فردا راهشو پیدا کنم.موفق باشین
    باز هم ممنون.....اگر دکمه تشکر را هم بهم نشون بدید ممنون می شم من اینجا اصلا نمی بینم

راستی گزینه Mark all هم می اید همه را می گرده ولی کاری به مشتقات نداره یعنی تبلیغاتی یا رنگها را نمی گیره!!!!

15. این کاربر از s_raheleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سپاس

دوست گرامی من از روش شما بهره بردم ولی اگر به این فایل که برای نمونه بارگزاری (آپلود) کردم نگاه بکنید با این روش اندازه ی (طول) مصرع ها برابر نمی شه:

کد:
    خواهش میکنم
    بله درسته، دیگه من نمیتونم بیشتر کمکی کنم، ایشالله بقیه دوستان بتونن

17. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •