سلام
X41 کنوود بدرد 1073 میخوره؟
قیمتش چنده و آیا آکش هنوز تو بازار هست؟
ممنون
سلام
X41 کنوود بدرد 1073 میخوره؟
قیمتش چنده و آیا آکش هنوز تو بازار هست؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان. بنده یه سوال داشتم. آیا ضبطی وجود داره که GPS هم داشته باشه و به سورن ELX بخوره؟ ممنون
این mx165Plus که گفتید از کدوم برنده؟ آیا در بازار فراوونه؟قیمتش چنده؟از کجا باید خرید؟بهترین آمپ زیر 200 هم پیشنهاد بدید.
سلام دوستان
یه کمک راهنمایی های آقا حمید سیستم رو بستم...
قصدم از این پست یه ریویوی ساده است شاید بکمک دوستان بیاد
توی این بازار آشفته که جنس اصلی و تقلبی رو نمیشه تشخصی داد سراغ آدیو سیستم که تو ایران نوپا ست و یه برند آلمانی و ساخت کره هستش رفتم و باند co609 رو بستم.
بر عکس باند های دیگه نکته ای که واسم جالب کیفیت در کنار قدرت اونم تو صندوق ال 90 ... مطمئنم اکه 206 قبلیم بود با صندوق جمع و جورش خیلی عالی تر می شد...
چون تا حالا ماشین دیگه ای سوار بودم نظر دادن کمی سخت میشه ولی باند صدای تریبل تیزی نداره مع گوشو اذیت کنه و دیتیل خوبی داره و هم کوبش مناسب... اندازه یه ساب 8 اینچی.
آمپ jvc8004 هم هم این باند رو درایو میکنه که دیجیتال بودنش مزیتیه برای خودش که در آینده هم یه کامپ mx165plus جای دو کانال خالیشو پر میکنه...
صدای این اسپیکر 2way ولی با وات بالا تداعی کننده 6975 سری های قدیمه اما با دیستورشن خیلی پایین
صدای ووکال بینظیری داره که به نظر من نقطه قوتشه
پخشی هم که بستم 7016 ...
پخش خوبیه
یکم منوش کنده و کار کردن باش سخت... ولی چیزی نیست که نشه از پسش بر اومد... قلق داره.
در کل صدای شفافی از سیستم دارم و با تکمیل سیستم در استیج جلو با کامپوننت mx165plus صدای به مراتب بهتری از سیستم میشه گرفت.
و در نهایت از آقا حمید تشکر ویژه بابت تمام راهنمایی ها و مزاحمت ها![]()
Last edited by fazmanbob; 07-07-2012 at 03:02.
سلام داداش کواکتو چند خریدی؟امپتم بی زحمت بگو؟
سلام دوستان....این تو بازار به راحتی گیر میاد؟ اگر آره قیمت حدودیش رو لطف کنید ...
ممنونم.
خواهش میکنم
کواک 275 تومن
آمپ 370 تومن
آمپت چیه ؟ همون آئودیو سیستم هست؟ منم فردا میخوام برم 609 ببندم به جای6975V2 .خیلی تعریف ازش شنیدم حالا نمیدونم آمپ 3500 پایونیر درایوش میکنه یا نه؟
داداش امپ پروتکت نکرده یا قطعی داشته باشه؟
کواکتو کیفیتش چطوره ؟1073یا690هرتز را صداشو شنیدی؟در مقایسه با اونا کیفیت و حجمش صداش چطوره؟سابم بسنی؟
امپت گارانتی کدوم شرکته؟
پروتکت ندتشته، گارانتی مهوار الکترونیک
نه صدای اون دو تا نشنیدم
1073 آمپ قوی تر میخواد که درایو کنه که هزینه بالاتر میره 150 واته co609 واتش 120 هست
ساب نه نبستم...
بیس خوبی داره واسه من بسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)