با سلام
دو دلیل میتونه داشته باشه
یکی اینکه درایور مودم سازگار با اون ویندوز نیست
و دوم اینکه مودم دچار مشکل هست
موفق باشید.
با سلام
دو دلیل میتونه داشته باشه
یکی اینکه درایور مودم سازگار با اون ویندوز نیست
و دوم اینکه مودم دچار مشکل هست
موفق باشید.
سلام خدمت مديران محترم من يك لب تاب دل 5010 با cpu i3 دارم ميخوام بدونم كه چطور مي تونم روي اون ويندوز xp نصب كنم .باتشكر
با سلام
دوست عزیزم به آدرس زیر مراجعه کنید
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی مربوط به لپ تاپ
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یه چیزی به اضافی ام
تو ویندوز جدید ببین جریان چیست؟!! بقلش نصب کن. شاید از ویندوزه و چیزایی که دوستمون گفت و آنتی ویروس که داره؟اپدیت شده
و شاید سیستمش هم از اون قدیمیاس!!
سلام
دوستان عزیزی که روی سیستمشون هر دو ویندوز XP و Seven رو دارند لطفا فایل Boot رو برام بذارن چون من نمیتونم بین ویندوزها سوئیچ کنم .
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /USEPMTIMER
متشکرم
من می خوام اسم application نصب شده روی کامپیوتر و عوض کنم چون برای نصب پچش به خاطر تغییراتی که ایرانیا تو اسم application دادن مشکل پیدا کرده . اسمش cossacks II ALIBABA هست که من می خوام بکنمش cossacks II فقط . ممنون . اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه توی ویندوز 7 مثل اکس-پی نیستش که با ویرایش فایل بوت بشه درستش کرد، وقتی 7 میریزی فایل بوت یه فایل دیگه است. شما برنامه زیر رو دانلود و نصب کن و بوت رو تغییر بده.
================================================== ===============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار خاصی سراغ ندارم، اما میتونی از Tune Up Utilities استفاده کنی که کلا نرم افزار جانبی خوب و بهینه کننده ای واسه سیستم هم هست. وقتی نصبش کردی از منوی start برو Programs\TuneUp Utilities 2004\Utilities و بعدش TuneUp Uninstall Manager رو انتخاب کن. اینجا میتونی برنامه ها رو تغییر بدی.
TuneUp Utilities 2004:
TuneUp Utilities 2011:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نسخه 2004ش رو بریزی تجهیزات و اداوات اضافی نداره که مزاحم ویندوزت بشه، و سریالش هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نسخه 2011 خواستی بریزی که optimizeش به نظر من خیلی سمج هستش، کرکش رو از توی پروفایلم دانلود کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(الان 4شیرد بالا نمیاد، اگه خواستی 2011 رو نصب کردی پیغام خصوصی بزن کرکش رو واست بزارم توی همین پست)
با درود
دوستان گرامی من یک ویندز اکس پی دارم که روی درایو g نصب هست و البته یک ویندوز اک پی دیگه دارم که روی c نصب هست و ازش بهره ای نمی برم
این ویندوز اکس پی من مدتی هست که زمانی که می خوام رایانه رو روشن کنم خیلی دیر بالا میاد
رایانه از هر نظر بهینه سازی شده
یکپارچه سازی هم شده (دفراگ)
ویروس یاب به روز هست
در استارت آپ هم چیز ویژه ای که بخواد سرعت رو بگیره نیست
خود ویندوز هم قانونی شده هست و همه ی به روز رسانی های مایکروسافت انجام شده
این مشکل برای XP معمولا بعد از گذشت مدت زیادی که برنامه های متعددی در ویندوز نصب میشه و پاک میشه پیش میاد. بهترین کار اینه که، ویندوز C رو پاک کنید، یه ویندوز تازه و شاداب بریزید، تمام برنامه های "لازمه" و فایل هاتون رو به اون انتقال بدید و نصب کیند، بعدش ویندوز درایو g رو اگه خواستید یا پاک کنید و از شرش خلاص شید، یا پاک کنید و یه ویندوز شاداب برای مواقع ضروری بریزید که داشته باشید. اینکه ویندوز توی درایو Primary و اصلی باشه خیلی مهمه.
بالا اومدن ویندوز توی این گام زیاد طول می کشه:
زمانی که گذرواژه (پسورد) ورود به ویندوز رو وراد می کنم تا زمانی که ویندوز بالا بیاد نزدیک به 5 تا 10 دقیقه طول می کشه
و پس از بالا اومدن ویندوز سرعت عالی هست
البته این مشکل از زمانی بود میاد که همگی به روز رسانی های مایکروسافت رو از راه به روز رسانی ویندوز انجام می دم. تا پیش از اون ویندوز شتابناک بالا میاد ولی به رو.ز رسانی که می شه اینجوری می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)