تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 783 از 2014 اولاول ... 28368373377377978078178278378478578678779383388312831783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امسال مدافعای تیم در حد خودشون بازی نکردن.شاید اومدن رضایی یه تکونی بهشون بده.حیدری اصلا در حد بازیکن سال قبل نشون نداده.آتسو هم که هنوز زیاد هماهنگ نشده.

خوب ترکيب دفاعي پارسال هم وقتي نصرتي بود يکم مشکل داشت

ولي خوب زمان نيازه تا هماهنگيشون بيشتر بشه ترکيب شيري با سپهر يکم مسخره بود باز آتسو بهتر اونجا توپ ميزنه ولي بيش از حد خونسرده

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سپهر امسال ابرو ریزی بوده
    باید یه دفاع خوب بگیریم...ولی به نظر من رحمان به هیچ وجه خوب نیست

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها مسأله رحمان جدی شده یا نه فقط شایعه است
    ضرابی: هیچگونه مذاکره رسمی با رحمان رضایی نشده است

مرتضی حسین زاده ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس، مذاکرات نهایی باشگاه پرسپولیس با رحمان رضایی را تکذیب کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در برخی از نشریات ورزشی و خبرگزاریها اخباری تحت عناوین «مذاکرات ابتدایی پرسپولیس و رحمان آغاز شد» و «موافقت اولیه رضایی با پیشنهاد پرسپولیس» منتشر شده است که مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه اعلام کرد: هیچگونه صحبتی مبنی بر مذاکرات رسمی با رحمان رضایی صورت نگرفته و اخبار منتشره در این خصوص از سوی باشگاه پرسپولیس تکذیب می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از اونجايي كه من يادمه اين رحمان يه 10 ، 20 سالي هست تو ايتاليا از رو نيمكت اين تيم ميره رو نيمكت اون تيم ، تو همين نقل و انتقال هم مصدوم ميشه.
    حالا كجا بوده كه يهو وسط فصل پيداش شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوباره قهرمان مى شويم

قطبى: از كريمى خواستم به تيم ملى برگردد

اگر حتى به همان اندازه كه مى گويند، قطبى عوض شده باشد، در يك مورد او را همان مرد خاص يك سال پيش مى بينيم و آن، اميدوارى و خوشبينى منحصر به فرد اوست. در روزهايى كه براى پرسپوليس تلخ تر از هميشه مى گذرد و كارشناس و غيركارشناس، فقط انتقاد مى كنند او حسى متفاوت دارد. البته كه همه انتقادات را مى شنود اما برخلاف مخالفانش، اصلا نااميد نيست. حتى حالا كه پرسپوليس مدعى ، اينگونه به ابومسلم باخته و ديگر كسى به قهرمانى سرخ ها اميد نبسته آقاى سرمربى در سايه تمام نااميدى ها از آينده اى مى گويد كه خط آخرش، همان قهرمانى است: «روزهاى آفتابى خوبى در انتظار پرسپوليس است. نگران باخت هاى ما نباشيد چون مى خواهيم دوباره قهرمان شويم و مى شويم» …

از بازى با ابومسلم شروع كنيم. كسى انتظار نداشت پرسپوليسى كه مدافع قهرمانى است، اين طور ببازد.
    اينها جذابيت فوتبال است كه وقتى يك تيم خوب بازى مى كند، در آخر بازنده مى شود.
    ولى پرسپوليس حتى خوب هم بازى نكرد!
    بچه هاى ما خيلى تلاش كردند. در چند بازى قبلى ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم اما هر وقت اشتباه فردى داشتيم، گل خورديم. در ۶ بازى ما اول گل خورده ايم و متاسفانه اين برايمان عادى شده ولى بايد با تمركز بيشتر آن را برطرف كنيم.
    ولى اين توجيهات براى هواداران قابل قبول نيست.
    مى دانم كه آنها مى خواهند ما در هر بازى ۵-4 گل بزنيم و هميشه برنده باشيم. ولى حتى تيم هاى بزرگى مثل منچستر و بايرن هم با آن همه ستاره و امكانات خوب نتيجه نگرفته اند.
    يعنى پرسپوليس بايد به تيمى هم كه در ۹ بازى فقط دو بار برنده بوده، ببازد
    ابومسلم اصلا تيم كوچكى نبود. ديديد كه در بازى با ذوب آهن هم چطور برنده شدند. آنها جلوى پرسپوليس هم از چند فرصتى كه داشتند به خوبى استفاده كردند و با حرفه اى گرى بردند.
    شايد هم اشتباهات مدافعان پرسپوليس در اين شكست، موثرتر از حرفه اى گرى ابومسلم بوده!
    وقتى پرسپوليس نمى برد يا مى بازد، همه اشتباهات را به گردن مدافعان مى اندازند اما من فكر مى كنم وقتى مى بازيم، همه مقصرند. نبايد اينقدر روى مدافعان زوم كنيم چون آنها تنها مقصران نيستند.
    ولى آنها در تمام حملات و ضد حملات ابومسلم جا ماندند.
    ما بدون تمركز گل هاى كودكستانى مى خوريم و اين خيلى بد است ولى باز هم مى گويم كه فقط مدافعان تقصير نداشتند. ديديد كه دو گل ابومسلم روى شوت زده شد.
    اما اين توجيه خوبى نيست!
    توجيه نمى كنم ولى بايد مثالى بزنم. ميلان در ايتاليا استاد گل نخوردن است ولى در ليگ قهرمانان اروپا در يك نيمه سه گل از ليورپول خورد. پس نبايد به خاطر يك بازى اينقدر پرسپوليس را تحت فشار گذاشت.
    از نظر شما، پرسپوليس الان چه مشكلى دارد
    تمام تيم هاى دنيا اشتباه مى كنند اما بعد از آن به فكر جبران هستند ولى ما از فرصت هايى كه براى جبران داريم، خوب استفاده نمى كنيم.
    شايد حق با منتقدانى است كه معتقدند تاكتيك هاى قطبى براى همه تكرارى شده
    سال گذشته هم بعد از ۶ بازى همه مى گفتند دست قطبى رو شده ولى ما روز به روز بهتر شديم و آخر فصل هم به چيزى كه مى خواستيم رسيديم. من در بازى با ابومسلم فقط ۴ بازيكن فصل گذشته ام را در اختيار داشتم و در دربى ۵ بازيكن. پس قبول كنيد كه براى هماهنگ شدن زمان بيشترى مى خواهيم.
    براى حل مشكلات خط حمله چه فكرى كرده ايد
    برنامه هايى داريم و بايد بيشتر كار كنيم. خليلى را كه داشتيم از فرصت هاى معمولى گل مى ساخت اما حالا از ۷ موقعيتى كه داريم حداقل يك گل مى زنيم.
    دى كارمو هم آن طور كه مى گفتيد نبود و نشان داد كه نمى شود به عنوان يك گلزن روى او حساب كرد.
    او بازيكن خارجى و جوانى است كه به تازگى به يك كشور و فضاى جديد آمده. نبايد انتظار داشته باشيم كه در كوتاه ترين زمان با شرايط هماهنگ شود.
    ولى او اصلا در حد پرسپوليس نيست!
    او در دربى فقط چند دقيقه بازى كرد. در بازى با ابومسلم هم روى دو گل ما تاثير داشت و چند موقعيت خطرناك ايجاد كرد. ضمن اينكه او زمان زيادى را به خاطر ITC اش از دست داد و در مشهد هم كفش و لباس هاى او گم شد تا تمركزش از دست برود. همه اينها روى يك بازيكن تاثير دارد ولى فكر مى كنم او در تركيب پرسپوليس خيلى بهتر خواهد شد.
    با وجود تمام اين مسائل، آينده پرسپوليس را اميدواركننده مى بينيد
    روزهاى آفتابى و خوبى در انتظار پرسپوليس است و نبايد به خاطر اين باخت ها نگران بود. ما مى خواهيم با فوتبال بين المللى قهرمان شويم كه مى شويم. بهتر است صبور باشيد و منتظر قهرمانى پرسپوليس در آخر فصل باشيد.
    گفته مى شود با افشين پيروانى دچار مشكل شده ايد
    افشين يكى از با شخصيت ترين مربيان ايران است. من هيچ مشكلى با او ندارم. افشين در اين مدت خيلى به من كمك كرده.
    ولى بعد از شكست برابر ابومسلم از او انتقاد كرده بوديد و گفتيد كه كار بلد نيست!

چه كسى شنيده كه من اين حرف را زده باشم اينها دروغ محض است. من هرگز از پيروانى انتقاد نكردم و خبرهايى كه گفتند صحت نداشت. من با پيروانى، عابدزاده، كماسى و ماركو تركيب خوبى داريم و كاملا هماهنگ هستم. شما شايعات را باور نكنيد. بعضى ها مى خواهند بين ما تفرقه بيندازند و ما را دچار مشكل كنند.
    درباره تصميم اخير على كريمى چه نظرى داريد ... فكر مى كنيد رد دعوت تيم ملى كار درستى بود
    من نمى توانم بگويم درست بوده يا نه. ولى قبلا از على خواسته بودم خودش را كنار نكشد. او بهترين بازيكن ايران است و مى تواند تاثير زيادى در تيم ملى داشته باشد.
    براى تغيير تصميم او تلاشى نكرديد
    من نمى توانم حرفى بزنم. نظرى هم ندارم چون نمى دانم بين او و دايى چه اتفاقى افتاده. سعى مى كنم دخالتى هم نداشته باشم. تمام تمركز من روى پرسپوليس است و مى خواهم از حضور على كريمى در پرسپوليس به بهترين صورت استفاده كنم.
    اين روزها بحث حضور رحمان رضايى در پرسپوليس مطرح شده. قضيه چقدر جدى است
    صحبت هايى شده ولى ما بايد با كادر فنى جلسات زيادى در اين باره داشته باشيم و تصميم بگيريم.
    ولى گفته مى شود شما با اين انتقال مخالفيد!
    من تا حالا در اين باره حرفى نزده بودم ولى معتقدم رضايى بازيكن خوبى است و مى تواند براى پرسپوليس هم موثر باشد.
    پس او را مى خواهيد
    ما يك جاى خالى در پرسپوليس داريم و براى جذب بازيكن جديد بايد بررسى بيشترى داشته باشيم. رضايى هست، ما الونگ را هم داريم و شايد هم تصميم ديگرى بگيريم. البته هنوز چيزى در اين باره قطعى نشده است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پاسخ جادوگر به خبرنگاران:

دست از سرم برداريد

شايد هر بازيكن ديگرى هم بود همين تصميم را مى گرفت. مثل على كريمى عطاى تيم ملى را به لقايش مى بخشيد و مى رفت.

اما عجيب است كه حالا همه به دنبال توجيهى هستند براى اين تصميم على كريمى. همين مساله است كه او را- كه عادت دارد كمتر حرف بزند- اينگونه عصبانى كرده كه به قول خودش مى خواهد خبرنگاران دست از سرش بردارند. كريمى ديروز بار ديگر با سوالات پرتعداد خبرنگاران حاضر در محل تمرين پرسپوليس حاضر شد و در پاسخ به آنها اينچنين گفت: «هر چه لازم بود گفتم و ديگر دوست ندارم حرف بزنم. بهتر است دست از سر من برداريد و ديگر نخواهيد كه مصاحبه بكنم. در اين چند روزه به اندازه كافى تحت فشار بوده ام و احساس مى كنم اشتباه كردم كه حرف دلم را گفتم. لطفا ديگر از تيم ملى نپرسيد و اجازه بدهيد به پرسپوليس فكر كنم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادى: از تصميم كريمى حمايت مى كنيم
    جلسه هيات مديره پرسپوليس بعدازظهر ديروز با حضور سرمربى اين تيم برگزار شد. اين در حالى است كه سخنگوى پرسپوليس دليل حضور قطبى در جلسه را همفكرى با مديران عنوان مى كند و مى گويد: «حضور قطبى در جلسه هيات مديره به معناى احضار ايشان نيست و تنها در راستاى تقويت تيم بود. به هرحال درخصوص موارد فنى ايشان توضيحاتى داد تا با همفكرى يكديگر به نقطه نظر مشتركى براى بهبود وضعيت فعلى دست پيدا كنيم.»
    وى در ادامه در مورد كمك رياست جمهورى مى گويد: «رياست جمهورى دستور كمك دو ميلياردى به هريك از دو تيم پرسپوليس و استقلال را صادر كرده اند اما قطعاً بايد اين موضوع پيگيرى شود تا اين كمك به دو باشگاه بزرگ پايتخت تزريق شود.»
    فرخزادى درباره صحبت هاى دايى مبنى بر اينكه ديگر على كريمى را در زمان مربيگرى اش به تيم ملى دعوت نخواهد كرد، ادامه مى دهد: «على كريمى يكى از تأثيرگذارترين بازيكنان فوتبال ايران است كه در عرصه باشگاهى و ملى توانايى خودش را ثابت كرده. به نظر من در گذشته برخورد خوبى در رابطه با حضور على كريمى در تيم ملى انجام نشد اما پس از اين موضوع گام هاى مثبتى در جهت حضور مجدد على كريمى در تيم ملى و حل مشكلات قبلى برداشته شد. به اعتقاد من متأسفانه به مواضع قبلى برگشتيم در عين حال كه وظيفه خودم مى دانم از تيم ملى كشورم حمايت كنم وظيفه خودمان نيز مى دانم كه از على كريمى در اين برهه حساس حمايت كنيم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از قول من عليه قطبى دروغ مى نويسند
    نيكبخت: من بدون نامه از تيم ملى مى روم
    يك نامه چند خطى تمام حرف هاى على كريمى براى وداع با تيم ملى بود. او رفت و جالب اينكه «چگونه» رفتن اش انگار به مذاق خيلى ها خوش آمده كه حالا شايعه كرده اند نيكبخت هم مى خواهد مثل كريمى با يك نامه خداحافظى اش از فوتبال ملى را اعلام كند. شايعه آنقدر داغ بود كه حتى گفتند عليرضا نيكبخت در اين باره با سرمربى تيم ملى هم صحبت كرده. پس نيكبخت حق دارد كه معترض شود و بخواهد آنچه را كه درباره اش شنيده مى شود، تكذيب كند: «خيلى وقت است على دايى را نديده ام، چه برسد به اينكه با او حرف بزنم. قصد خداحافظى از تيم ملى را هم ندارم اما اگر يك روز اين تصميم را بگيرم، خودم اعلام مى كنم و نامه نمى نويسم.»
    نيكبخت اگرچه با تصميم تازه على كريمى موافق نيست اما از هم تيمى اش به خاطر كناره گيرى از تيم ملى دفاع مى كند: «دليل اش را از خود كريمى بپرسيد. او حتما درباره تصميمى كه گرفته، خوب فكر كرده و درست نيست ما او را زير سوال ببريم. به نظر من كناره گيرى كريمى خبر خوبى براى مردم و تيم ملى نبود. او بازيكن فوق العاده اى است كه در هر شرايطى مى تواند به تيم ملى كمك كند.» او از پرسپوليس هم مى گويد و به پيروزى در ديدار برابر فولاد اميدوار است: «بازى با فولاد از همه بازى هاى قبلى سخت تر است. آنها در خانه انگيزه زيادى براى بردن دارند ولى ما بايد باهوش باشيم و كنترل بازى را به دست شان ندهيم تا با يك برد خوب، باخت به ابومسلم را جبران كنيم. من واقعا نمى دانم چرا اينقدر افت كرده ايم ولى به هرحال اين چيزها در فوتبال طبيعى است و نبايد تمركزمان را از دست بدهيم. مطمئن باشيد با پيروزى در اهواز به شرايط ايده آل گذشته برمى گرديم.» نيكبخت خيلى سعى مى كند كه حرف هايش مشكل ساز نباشد اما هرچه مى كند نمى تواند از حاشيه ها دور باشد. البته او خيلى راحت همه چيز را تكذيب مى كند و آب از آب تكان نمى خورد. او باز هم مجبور به تكذيب است و مى گويد برخلاف آنچه مطرح شده، هرگز عليه افشين قطبى حرفى نزده: «آنقدر جرات دارم كه اگر حرفى زده باشم آن را تكذيب نكنم. من واقعا هيچ مشكلى با قطبى ندارم ولى متاسفانه بعضى ها براى بزرگ كردن خودشان شايعه راه مى اندازند و مى گويند نيكبخت فلان است و بهمان. من عليه قطبى حرفى نزدم و به خودم اجازه نمى دهم در كارهاى فنى دخالت كنم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مجتبى شيرى:
    هر وقت مى بازيم مى گويند مدافعان مقصرند!
    مدافعان پرسپوليس مقصران اصلى شكست برابر ابومسلم معرفى شده اند و همين مسأله است كه مجتبى شيرى را تا اين حد دلخور كرده. شيرى كه براى اولين بار در فصل جارى، در ديدار برابر ابومسلم در پست اصلى اش به بازى گرفته شده بود در دفاع از خودش و ديگر مدافعان پرسپوليس مى گويد: « در فوتبال ما بازيكنان در ضربات آخر اشتباه مى كنند ولى مدافعان مقصر ناكامى ها شناخته مى شوند. ولى مى بينيم كه در پيروزى ها همه مهاجمان را تشويق مى كنند.
    در بازى مقابل ابومسلم به رغم اينكه با انگيزه بالا به ميدان رفتيم اما روى ضد حملات بسيار خطرناك ابومسلم غافلگير شديم.»
    شيرى ادامه داد: «متاسفانه ابومسلم از تمام فرصت هاى خود به بهترين شكل استفاده كرد اما با وجود درخشش على كريمى، ما همچنان براى زدن گل مشكل داريم. ما براى رفع مشكلاتمان بايد ياد بگيريم كه با ۱۱ نفر دفاع كرد تا تمركز لازم را داشته باشيم اما اين مسائل در تيم رعايت نمى شود.» مجتبى شيرى كه برخلاف دفعات قبل اين بار جايى در تيم ملى ندارد، ادامه مى دهد: «بعيد مى دانم خط خوردن نامم از فهرست تيم ملى ربطى به ديدار مقابل ابومسلم داشته باشد، چون هرگز با يك بازى ضعيف عيار يك بازيكن مشخص نمى شود.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جشن پرسپوليس با حضور هواداران و استقلالى ها
    جشن بزرگ مهر ماه با حضور و حمايت كليه بازيكنان پرسپوليس به صورت خانوادگى پنج شنبه ۲۵ مهر در استاديوم ۴۵۰۰ نفرى باشگاه انقلاب تهران برگزار خواهد شد.
    اين جشن براى اولين بار و با حضور تمامى اعضا و دست اندركاران باشگاه پرسپوليس برگزار مى شود. از برنامه هاى اين مراسم مى توان به اجراى ويژه مجتبى كبيرى، اجراى برنامه هاى كميك و تئاترهاى كمدى، آتش بازى، قرعه كشى يك دستگاه خودرو و دهها جايزه ويژه اشاره كرد.
    در جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس كه همراه با پذيرايى شام است، جهت حضور خانواده هاى ايرانى و با رويكرد فرهنگ سازى صحيح شادى، به همت گروه طرح و برنامه تجما، موسسه سروش رسانه وابسته به سازمان صدا و سيما، شهردارى تهران، سازمان تربيت بدنى استان تهران و باشگاه پرسپوليس برگزار مى شود.
    علاقمندان براى حضور در جشن مهر ماه مى توانند با شماره هاى ستاد اجرايى، جهت تهيه بليت هاى جشن تماس بگيرند. (،۸۸۵۵۲۳۵۰ ،۸۸۵۵۲۳۷۰ ۸۸۵۵۲۶۴۴ و ۸۸۵۵۲۶۴۵). ضمن اين كه ارسال بليت هاى جشن در سراسر تهران به صورت رايگان صورت خواهد پذيرفت. از نكات جالب اين جشن كه مختص به پرسپوليسى ها است مى توان به حضور بازيكنان و كادر فنى استقلال اشاره كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •