تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 783 از 949 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی وقته این سرویس رو دارم و با دانلود هایی که دارم ( مثلا همین دیروز 24 ساعته دانلود داشتم ) اصن افت سرعت نداره.
    راضی کنندست.
    علاوه بر سرعت و پینگ داغون هر لحظه ممکنه محدود کنه سرویسشو و اونوقت که سرعت دانلودت ۴ کیلوبیت بر ثانیه میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز زنگ زدم فن آوا بعد از 4 سال که مشترکشون بودم ، گفتم به خاطر این مسخره بازی روزی یه گیگ که در اوردید میخوام سرویسم رو جمع کنید(سرویس من یک مگ نا محدود ماهی 71هزار تومن).
    بعد گفت این مشکل یک گیگ روزانه تا چند وقت دیگه حل میشه پالیسی یک مگ نامحدود میشه ماهی 40 گیگ. گفتم من دانلودم زیاده دوباره سرعتمو میکوبید زمین. گفت خوب من بت 512 نامحدود میدم ماهی 28 تومن دیگه هیچ پالیسی ای نداره ، شما که بتهتون بر خورده راضی بشین با این که قیمتش ماهی 40 تومنه.هرچه قدر هم خواستی دانلود کن(اما سه ماهه باید بخرم).
    بعد زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.

عجیبه که فن آوا چنین پیشنهادی به من داد. تو سایتشون که خبری از این مدل سرویس نیست که سرعت رو به هیچ وجه حتی با دانلود زیاد محدود نکنن. اصلا ممکنه ؟

به نظرشما 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه فن آوا رو بگیرم - 28 هزار تومن
    یا مخابرات 512 - 24 هزار تومن
    یا هیچ کدوم رو نگیرم ، از شاتل آرت 1 بگیرم - 30 هزار تومن
    یا این که یه خط بگیرم 512 بگیرم ، خط فعلیم هم شاتل آرت بگیرم ، اینجوری هزینه ی دوتاش روی هم میشه میانگین 25 تومن و 30 تومن کلا 55 تومن . که از نامحدود به دردنخور فن آوا 20 تومن ارزون تره .
    اینجوری هم میتونم صب تا شب دانلود کنم هم این که با اینترنت شاتل کارای عادی وب گردی با سرعت بالا رو داشته باشم.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امروز زنگ زدم فن آوا بعد از 4 سال که مشترکشون بودم ، گفتم به خاطر این مسخره بازی روزی یه گیگ که در اوردید میخوام سرویسم رو جمع کنید(سرویس من یک مگ نا محدود ماهی 71هزار تومن).
    بعد گفت این مشکل یک گیگ روزانه تا چند وقت دیگه حل میشه پالیسی یک مگ نامحدود میشه ماهی 40 گیگ. گفتم من دانلودم زیاده دوباره سرعتمو میکوبید زمین. گفت خوب من بت 512 نامحدود میدم ماهی 28 تومن دیگه هیچ پالیسی ای نداره ، شما که بتهتون بر خورده راضی بشین با این که قیمتش ماهی 40 تومنه.هرچه قدر هم خواستی دانلود کن(اما سه ماهه باید بخرم).
    بعد زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.

عجیبه که فن آوا چنین پیشنهادی به من داد. تو سایتشون که خبری از این مدل سرویس نیست که سرعت رو به هیچ وجه حتی با دانلود زیاد محدود نکنن. اصلا ممکنه ؟

به نظرشما 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه فن آوا رو بگیرم - 28 هزار تومن
    یا مخابرات 512 - 24 هزار تومن
    یا هیچ کدوم رو نگیرم ، از شاتل آرت 1 بگیرم - 30 هزار تومن
    یا این که یه خط بگیرم 512 بگیرم ، خط فعلیم هم شاتل آرت بگیرم ، اینجوری هزینه ی دوتاش روی هم میشه میانگین 25 تومن و 30 تومن کلا 55 تومن . که از نامحدود به دردنخور فن آوا 20 تومن ارزون تره .
    اینجوری هم میتونم صب تا شب دانلود کنم هم این که با اینترنت شاتل کارای عادی وب گردی با سرعت بالا رو داشته باشم.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاتل بگیری از فن آوا مضخرف بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی جالبه این شرکت واسه این که مشتریهای نامحدودشو از دست نده اونا رو به خرید 512 نامحدود 3 ماهه ترغیب میکنه بعد که همه رو باز دوباره جمع کرد یکدفعه مثل سرویس 1 مگ سرویس 512 کیلوبیتش رو هم محدود میکنه گول تبلیغ های این شرکت رو نخورید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این مبلغی که دادید برای چه مدتی است دقیقا؟ سرویس دو مگ دارید گفتید؟
    بنده اگر طلبم را از شرکت بدهند حاضر هستم چنین سرویسی را به شرط اینکه مدت دار باشه بگیرم و از فن آوا تخلیه کنم
    شما کدوم شهر هستید؟ من مشهد هستم
    عزیزم یک ماهه است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفت! تعجب کردم بعد از این همه تعریف و تمجید چرا کسی به سوال ساده شما پاسخ نداد و بحث یهویی جمع شد!!!!
    هیچ نیازی هم به بند و اساسنامه و خانم مصلحی عزیز نیست شما هر سرویسی از پارس بگیری بعد از مصرف منصفانه به سرعت اسمی میرسی بطور مثال در 128 نامحدود 8 گیگ حجم داری که 5 گیگش با سرعت 200 و سه گیگش با سرعت 60 و بعد از اتمام 8 گیگ سرعت میرسه به 15 ماهی سی تومن!!! خخخخخ
    خب پس در 256 با ماهی پنجاه تومن سرعت میرسه به 30 و در 512 با ماهی 90 تومن سرعت میرسه به 60
    کلا اینجوری برات بگم پارس افلاین بدترین و گرانترین شرکت در ارائه سرویس های نامحدوده
    Last edited by Malona; 29-06-2015 at 10:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پارس آنلاین که باز مضخرف تر از فن آوا هستش حجم خوری داره در حد تیم ملی والیبال نامحدوداش هم خیلی گرونه

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام مجدد به دوستان
    سرويس 2 مگ نامحدود من تا 250 گيگ همون سرعت 800 رو ميداد الان كه بالاتر رفته به 300 تا 400 نزول پيدا كردش احتمالا همين جوري پيش بره به همون 2 مگ ميرسه يعني 256 كيلوبايت
    ولي فعلا اخطار يا چيزي مبني بر ترافيك بيش از حد نگرفتم
    پارس آنلاين 2 مگ نامحدود ماهيانه 446000 تومن

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا الان ایران اینترنت نامحدود واقعی نداره هر کی بهتون گفته دروغ گفته فقط فن آوا داشت که اونم منصفانه کرد

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام مجدد به دوستان
    سرويس 2 مگ نامحدود من تا 250 گيگ همون سرعت 800 رو ميداد الان كه بالاتر رفته به 300 تا 400 نزول پيدا كردش احتمالا همين جوري پيش بره به همون 2 مگ ميرسه يعني 256 كيلوبايت
    ولي فعلا اخطار يا چيزي مبني بر ترافيك بيش از حد نگرفتم
    پارس آنلاين 2 مگ نامحدود ماهيانه 446000 تومن
    دوست عزیز ماهی ۴۴۶ هزار تومان پول کمی نیست ملت خیلی بتونن واسه اینترنت بدن ماهی ۷۰ تومانه تازه با این اوصاف هم گرونه و هم منصفانه حالا برای شما چرا سرعتتون رو محدود نکردن نمیدونم ولی به احتمال زیاد میکنند چون سیستم اکانتینگ دارن اتومات محدود میکنه تازه از این پول کمتر میتونی اینترنت ماهواره ای نامحدود با سرعت بالاتر بگیری ولی ریسکه چون ممکنه طول موجتو ردیابی کنن قطعش کنن

12. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من درخواست دادم سرویسم رو قطع کنن ، ازکجا بفهمم که خط رو خالی کردن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •