تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 783 از 1219 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

آره میگم اون رو فقط باید دونفره زد!!
    من حوصله ی پلات کردن رو ندارم!! از تو امضام هم معلومه!! چون معمولا کرایه میکنم! حسش نیست!
    مدرن رو هم من اصلا تا حالا توی PS3 تموم نکردم!
    شاتل این چند وقته خوبه! (گوش و چشم شیطون کر و کور!!)

راستی آقا دمه سونی گرم!! خیلی حال داد!! Dead Nation که خیلی باحال بود! Plus رو هم من گرفتم الا ن از تو امضام هم معلومه! قالبه Portable ID رو عوض کردم که اختصاصیه پلاسه(فقط به افتخار آقا علی!! گفتم یه ذره از مدرن بیام بیرون!!) Avatar رو هم عوض کردم! چند تا بازی گرفتم!! نمونش عشقم یعنی Street Of Rage 2!!
    کلا دمشون گرم!!
    من واقعا نميدونستم LBP اين قد آنلاينش فاز ميده !!‌ هر وقت گرفتي بگو بازي كنيم ديشب با دوستان بازي ميكرديم 4 نفري خيلي فاز ميداد ! تازه تو گوشي ياد گرفتم ، كلا دنياي بازيرو عوض كرد
    در مورد پلات كردن هم واقعا حوصله ميخاد ، واقعا ! كه من حوصلشو زيادي دارم فقط درس نباشه ... !! ايشالا تابستون برم واسه 6،7 تا لا اقل . اگر روزي قصد داشتي ما براي هم كاري هستيم .
    پلاس و Portable ID هم كه همه داستانشون همينه !!‌فقط من پلاس نيستم .
    بزا از شر اين GT5 راحت شم 2 روز راحت هر بازي كه دلم ميخاد بكنم ، خسته شدم از دستش .

2. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوستان سلام یه سوال اساسی
    من میخوام هارد اکسترنالمو دو پارتیشنه کنم
    پارتیشن اول fat32 و پارتیشن دوم رو NTFS
    فایلهای کمتر از 4 گیگ روی پارتیشن اول و فایلهای بیشتر از 4 گیگ در پارتیشن دوم بریزم
    که فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو روی هارد داخلی ps3 کپی میکنم

حالا سوال اساسی
    این برنامه مولتی من میتونه هر دو پارتیشن رو بشناسه یا فقط اولین پارتیشن رو میتونه بشناسه ؟؟؟
    منظورم اینه که چون پارتیشن دوم ، دوم هست پس نمیتونه در برنامه مولتیمن نشون داده بشه

آخه یه جا خوندم فقط با اولین پارتیشن کار میکنه !!!
    کنسول شما فقط و فقط میتونه فرمت FAT32 رو شناسایی کنه ...
    فرقی نمیکنه که بازی شما 4 گیگه یا بیشتر، در هر صورت باید روی پارتیشن FAT32 ریخته بشه.
    اون بازیهای حجیم (بالای 4 گیگ) هم باید از طریق کامپیوتر و نرم افزار مخصوص جدا (قسمت بندی) بشن و دوباره توی خود کنسول، یعنی وقتی برنامه MultiMan داره بک آپ میگیره، به هم دیگه جفت بشن. (به همین سادگی!!)
    پارتیشن NTFS به غیر از کامپیوتر (PC) جای دیگه ای قابل استفاده نیست ...
    پس شما اول باید هارد رو پارتیشن بندی کنی (به همون مقداری که لازم داری) بعدش بازیها رو توی فولدر GameZ بریزی و روی هارد PS3 کپی بگیری.

خوب یک سوال مگه هارد هایش رو نمیشه تغییر داد و یک سوال دیگه این اسلیم ها سیستم خنک کننده چه جوری دارن به صورت مداوم منظورم خیلی طولانی جواب می دن و یا مثل این پس ای تو چینی ها این قدر داغ می شن از ترس باید خاموشش کرد !!
    البته من ژاپنی داشتم و خیالم راحت بود البته باسه همین هم م یپورسم
    فکر می کنید برای من کدوم بهتره
    آقا لطفا زیر دیپلم نه شرمنده زیر لیسانس حرف بزن این ها رو ما نمی فهمیم
    خوب پس اینجوری می شه بازی های زیادی رو روی هارد خود دستگاه نگه داشت ؟؟؟
    کلا دستگاه الکتریکی چینی، کم پیش میاد که درست و حسابی باشه! PS3 هم از این قائده مستثنا نیست ...
    با این حال من خیلی ندیدم برای همین کنسولهای چینی هم مشکلی پیش اومده باشه. (چون کیفیت ساختشون بد نیست.)
    اینکه کدوم مدل برای شما بهتره، برمیگرده به نیاز خودتون! (شما باید ببینی چه مقدار فضای هارد لازمت میشه.)
    ولی به نظر من مدل 160GB کاملا مناسبه ... (در کل انتخاب اصلی با خود شماست.)
    چون اکثرا با اضافه کردن هارد External میشه فضای بک آپ گیری بازیها رو ارتقاء داد ...

4. این کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من واقعا نميدونستم LBP اين قد آنلاينش فاز ميده !!‌ هر وقت گرفتي بگو بازي كنيم ديشب با دوستان بازي ميكرديم 4 نفري خيلي فاز ميداد ! تازه تو گوشي ياد گرفتم ، كلا دنياي بازيرو عوض كرد
    در مورد پلات كردن هم واقعا حوصله ميخاد ، واقعا ! كه من حوصلشو زيادي دارم فقط درس نباشه ... !! ايشالا تابستون برم واسه 6،7 تا لا اقل . اگر روزي قصد داشتي ما براي هم كاري هستيم .
    پلاس و Portable ID هم كه همه داستانشون همينه !!‌فقط من پلاس نيستم .
    بزا از شر اين GT5 راحت شم 2 روز راحت هر بازي كه دلم ميخاد بكنم ، خسته شدم از دستش .
    همون من اصلا حوصله ندارم!!
    کاری بود در خدمتیم!!
    آقا راستی امضای من عکسش معلوم هست؟؟؟
    واسه خودم نمیاد!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوستان من یه نکته ای رو بگم در جریان باشید الکی بازی دانلود نکنید به جز اون دو تا بازی فری که گرفتید با پلاس بقیه چیزایی که برای یوزر های پلاس هست و مجانی فقط تا زمانی که پلاس باشید اعتبار داره یعنی پلاستون تموم شه بازی اکسپایر می شه ، من دسترسی به اینترنت ندارم ولی اخرین چیزی که از پلاس دانلود کردم بازی برن اوت پرادایس بود ، مثلا اونو اگه دانلود کنید وقتی پلاستون تموم شد دیگه تو بازی نمی تونید برید مگه اینکه پلاستون رو تمدید کنید . گفتم در جریان باشید اگه قصد تمدید پلاس رو ندارید الکی چیز میز به جز اون دو تا بازی فری دانلود نکنید .... دیگه خود دانید . رو اسم بازی هم برید مثلث رو بزنید اطلاعات بازی رو بگیرید نشون م یده بازی تاریخ انقضا داره یا نه ...

موفق باشید

7. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

11

کاری بود در خدمتیم!!
    واسه خودم نمیاد!!
    نه هیچ تصویری معلوم نیست

9. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض 3.50, 3.55, 3.56, and 3.60 Official Debug Firmwares Leaked

3.50, 3.55, 3.56, and 3.60 Official Debug Firmwares Leaked

11. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

3.50, 3.55, 3.56, and 3.60 Official Debug Firmwares Leaked
    دست گلشون درد نکنه........
    واقعا چه آدمای زحمت کشی هستن این ها..............

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

کاری بود در خدمتیم!!
    واسه خودم نمیاد!!
    من اگه كمكي لازم داشتم ميگم !
    دوستان من یه نکته ای رو بگم در جریان باشید الکی بازی دانلود نکنید به جز اون دو تا بازی فری که گرفتید با پلاس بقیه چیزایی که برای یوزر های پلاس هست و مجانی فقط تا زمانی که پلاس باشید اعتبار داره یعنی پلاستون تموم شه بازی اکسپایر می شه ، من دسترسی به اینترنت ندارم ولی اخرین چیزی که از پلاس دانلود کردم بازی برن اوت پرادایس بود ، مثلا اونو اگه دانلود کنید وقتی پلاستون تموم شد دیگه تو بازی نمی تونید برید مگه اینکه پلاستون رو تمدید کنید . گفتم در جریان باشید اگه قصد تمدید پلاس رو ندارید الکی چیز میز به جز اون دو تا بازی فری دانلود نکنید .... دیگه خود دانید . رو اسم بازی هم برید مثلث رو بزنید اطلاعات بازی رو بگیرید نشون م یده بازی تاریخ انقضا داره یا نه ...

موفق باشید
    مرسي ! بستگي به نياز داره ، يه نفر اهل پلات باشه مثلا همين burnout رو ميگيره و تموم ميكنه تو 4،5 روز ! ولي كلا از موقعي كه سوني اين برنامشو گذاشته و همه زدن تو كار پلاس سطح اطلاعات در مورد پلاس و قانوناش يه جهش عجيبي داشته !!

14. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

مرسي ! بستگي به نياز داره ، يه نفر اهل پلات باشه مثلا همين burnout رو ميگيره و تموم ميكنه تو 4،5 روز ! ولي كلا از موقعي كه سوني اين برنامشو گذاشته و همه زدن تو كار پلاس سطح اطلاعات در مورد پلاس و قانوناش يه جهش عجيبي داشته !!
    من قبل اینکه سونی اینکارو بکنه یوزرم رو آزمایشی سه ماهه پلاس کرده بودم ،بعد از دسترسی مجدد و کاملم به اینترنت هم قصد دارم یک سالش کنم ، که سه ماهم فری می ده ، البته گه گاهی بازی می ذاره که تاریخ انقضا نداره ولی معمولا داره ، برن اوت رو من به خاطر تروفی دانلود کردم ... لازم بذکره که تم ها و آواتارها منقضی نمی شن !

16. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یکی به منم کمک کنه.چطوری باید tekken 6 رو اجرا کنم؟این بازی دارای فایل بالای 4 گیگ هست و نمیدونم باید با کدوم نرم افزار split کنم اون فایلو.یکی توضیح بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •