تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 783 از 870 اولاول ... 283683733773779780781782783784785786787793833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,821 به 7,830 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه sizou_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

اما میشه مدیا پلیر رو بست:این کارا رو کنین:1وارد مدیه پلیر شید2یه آهنگ اجرا کنین3در حال اجرای آهنگ آپشن بزن4گزینه اکولایزر5برین رو اکولایزری که فعاله برو6دوباره آپشن7حالا ادیت8بازم آپشن9حالا اگزیت10مدیا پلیر بسته شد
    تا وقتي قلب عريان کسي را نديدي بدن عريان خودت را نشان نده هيچ وقت چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگاه دار اگر هم روزي خواستي کسي را در قلبت جاي دهي سعي کن که فقط يک نفر باشد و به او بگو که تو را بيشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم زيرا که به خدا اعتقاد دارم و به تو نياز ...

2. این کاربر از sizou_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

6

ببین دادا تو این گوشی اگه کلید منو رو نگه داری برنامه هایی که واز مونده و شما نبستی رو نشون میده و اون علامت آبی نشونه ی باز بودن برنامس
    راستی یه مطلب دیگه موزیک پلیر و اسکرین سیور همیشه بازه
    تا بعد...
    اما میشه مدیا پلیر رو بست:این کارا رو کنین:1وارد مدیه پلیر شید2یه آهنگ اجرا کنین3در حال اجرای آهنگ آپشن بزن4گزینه اکولایزر5برین رو اکولایزری که فعاله برو6دوباره آپشن7حالا ادیت8بازم آپشن9حالا اگزیت10مدیا پلیر بسته شد
    تا وقتي قلب عريان کسي را نديدي بدن عريان خودت را نشان نده هيچ وقت چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگاه دار اگر هم روزي خواستي کسي را در قلبت جاي دهي سعي کن که فقط يک نفر باشد و به او بگو که تو را بيشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم زيرا که به خدا اعتقاد دارم و به تو نياز ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

بچه ها من داشتم یه مسیج مینوشتم که یه دفعه یه مسیج برام اومد.گوشی هنگ کرد ولی جالب اینکه بلافاصله صفحه به ارامی خاموش رفت و گوشی ریست شد.برنامه ی sms drawer رو هم نصب کردم ولی هر وقت اجراش میکنم گوشی سریعا ریست میشه.منم نرم افزار رو پاک کردم.خواهشا شما هم این نرم افزار رو از سایت ************ از قسمت نرم افزارهای گوشی 5700 دانلود کنید و این نرم افزار رو امتحان کنید.من imei گوشیم رقم هفتمش 0 و رقم هشتمش 1 هست.ایا شما هم اینطوره؟؟؟!!!
    آره جونم ماله منم اینطوریه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

این نرم افزار روی گوشی هایی که accelerometer sensor دارند عمل میکنه مثل n82 یا n95 8g
    این نرم افزار 2 نسخه مختلف داره :
    1- برای گوشیهای شتاب سنج دار
    2- برای گوشیهای بدون شتاب سنج

نسخه ای که برای گوشیهای بدون شتاب سنج دار موجوده ، روی ان73 و چندتا گوشیه دیگه کار میکنه ....... ولی مثل اینکه روی 5700 کار نمیده .......

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

چشم من فقط یه خواسته دارم که لطف کنین کنین بهم بگین من از کجا می تونم اسکرین سیور فلش واسه گوشی نوکیا 5700 ساخت مجارستان دانلود کنم ؟
    دادا کشتیمون.برو تو سایت ذیر مدل گشیتو بزن بعدشم حالا تم برنامه فلش خواستی دان کن
    moblie9.com

پروفشنال IPHONE 3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

این جور چیزی نیست واسه 5700 من هر برنامه ای تست کردم کار نکرده.
    یک برنامه برای 5700 وجود داره که صفحه رو اتوماتیک می چرخونه!
    برای 6120 هست؟
    من هم رو 6120 نصب کردم
    ولی کار نکرد!
    منم چند تا ورژن متفاوتش رو تست کردم رو 5700 ولی هیچوقت نچرخید.نصب میشد نرم افزار ولی عملی انجام نمیداد
    این نرم افزار روی گوشی هایی که accelerometer sensor دارند عمل میکنه مثل n82 یا n95 8g
    لبخند کار میکنه برنامه هایی هست که رو گوشی هایی که موشن سنسور ندارند هم کار میکنه ولی رو 5700 هیچ کدوم کار نمیکنه.من اینارو رو 73 تست کردم جواب داد.

یه کلیپ از یوتیوب دیدم که با موشن سنسور صفحه 5700 رو چرخوند

درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

لبخند کار میکنه برنامه هایی هست که رو گوشی هایی که موشن سنسور ندارند هم کار میکنه ولی رو 5700 هیچ کدوم کار نمیکنه.من اینارو رو 73 تست کردم جواب داد.

یه کلیپ از یوتیوب دیدم که با موشن سنسور صفحه 5700 رو چرخوند

درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد کلیپی که میگی...میشه آدرسش رو بدی منم ببینم...احتمالا ترفندی روش انجام میده...غیر از اون شما رو چه نیازی به اون برنامه هست...من یک روش برای چرخوندن گالری دارم...

1-پایینش رو میپیچونی روی حالت دوربین

2-گالری رو انتخاب کن

3-یک ویدیو روی همین حالت افقی پخش کن ( تمام صفحه نباشه ) سپس توقف رو بزن و گوشی رو بپیچون به حالت اول و بازگشت رو بزن.

4- میبینی گالری افقی میمونه...حتی اگر ازش بری بیرون و دوباره برگردی دوباره خودش میچرخه.

5-تا دوربین دوباره فعال نشه یا خاموشش نکنی به همین حالت میمونه.

این روشیه که من بلدم...اگر شما روش بهتری بلد هستید بگید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

با سلام..دوستان من چند روز اول که گوشی را با کابل usb به کامپیوتر وصل میکردم...3 تا گزینه میومد و من گزینه pc suite را انتخاب میکردم ..اما از امروز دیگه این 3 تا گزینه نمیاد...مشکل از کجاست؟میشه یکی کمک کنه؟؟!!
    سلام اینم جوابه سوالت:این کارا رو کن تا انیشالا درس شه:
    menu>setting>connnectivity>usb>ask on connection>yes
    خیرشو ببینی

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد کلیپی که میگی...میشه آدرسش رو بدی منم ببینم...احتمالا ترفندی روش انجام میده...غیر از اون شما رو چه نیازی به اون برنامه هست...من یک روش برای چرخوندن گالری دارم...

1-پایینش رو میپیچونی روی حالت دوربین

2-گالری رو انتخاب کن

3-یک ویدیو روی همین حالت افقی پخش کن ( تمام صفحه نباشه ) سپس توقف رو بزن و گوشی رو بپیچون به حالت اول و بازگشت رو بزن.

4- میبینی گالری افقی میمونه...حتی اگر ازش بری بیرون و دوباره برگردی دوباره خودش میچرخه.

5-تا دوربین دوباره فعال نشه یا خاموشش نکنی به همین حالت میمونه.

این روشیه که من بلدم...اگر شما روش بهتری بلد هستید بگید
    روشی خوبی
    ولی حیف که فقط تو گالری جواب می ده

11. این کاربر از j a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mo7amad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آسمانخراش

پيش فرض

این نرم افزار روی گوشی هایی که Accelerometer sensor دارند عمل میکنه مثل n82 یا n95 8g
    همونطور که دوست عزیز گفت 2تا ورژن داره.اون ورژنیش که برای گوشیهایی که شتاب سنج ندارن رو من همه نسخه هاشو تست کردم ولی جواب نداد.زیاد مهم نیستونمیشه کاریش کرد
    همش میخام گوشیم رو بفروشم برم یه چیزه جدید بگیرم دلم نمیاد.سرعتش که بالاس. صفحش خوبه صداش هم که خوبه.ای کاش fm transmiter هم داشت فقط.هر چند نوکیا هنوز رو غیر سری n اینو نذاشته

13. این کاربر از Mo7amad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •