سلاممثل این که دارک الکس داره PSP-3000 رو هک می کنه و این کار رو با استفاده از بازی Daxter انجام می ده .![]()
ممنون خبر خوبی بود .
اگه هک بشه من حتماً اسلیممو D : یعنی فتمو می فروشم 3000 می گیرم.
سلاممثل این که دارک الکس داره PSP-3000 رو هک می کنه و این کار رو با استفاده از بازی Daxter انجام می ده .![]()
ممنون خبر خوبی بود .
اگه هک بشه من حتماً اسلیممو D : یعنی فتمو می فروشم 3000 می گیرم.
این کلمه DCv9 مخفف چیه من نفهمیدم .
بالاخره معلوم نیست با بازی DAX می خواد هک کنه یا پک دکستر رو ؟
Home brew یعنی چی ؟
شما می تونی Fat رو با 3000 تاق بزنی با 30 یا 40 تومن .
نوشته بود 90 درصد هک می شه . یا با DAX یا با DCv9
ای بابا کجا پی اس پی دست دو پنجاه تومن میدن ؟؟؟یعنی هفتاد تومن نمی صرفه؟؟؟؟
کسی نبور راهنمایی کنه؟؟
سلام
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم فقط می تونم بگم چون بابام کارش الکتریکیه شاید DCv9 به معنیه باتری نسخه ی نهم یا باتری 9 ولت هست . ولی اگه باتری 9 ولت باشه v باید بعد از 9 بیاد . حالا من نمی دونم این چیزی که گفتم اصلاً ربط داشت یا نه !ولی چون یه چیزایی درباره نمیدونم هک شدن یا هک کردن با باتری پاندورا شنیده بودم گفتم . گفتم شاید به این باتری ربط داشته باشه . در کل AC ه معنی برق شهر و DC به معنی باتری هست .
خدانگهدار
50 تومن ؟ فکر نکنم رفیق بتونی همچین قیمتی گیر بیاری ! دست دوم فکر کنم 220 به بالاست حالا اگه بدون خش و پیکسل سوخته و ... باشه که می ره بالا !! البته کلا به نظر من اینجور چیزها رو دست دو نگیر چون نمی چسبه و ضده حاله !!ای بابا کجا پی اس پی دست دو پنجاه تومن میدن ؟؟؟یعنی هفتاد تومن نمی صرفه؟؟؟؟
اگه سالم بود میارزید ولی وقتی به همچین روزی افتاده بدون چقدر ازش استفاده شده به اضافه اینکه فت هم هست و یه سری مشکلات خاص خودش رو داره مثل عدم اتصال به tv و...
من خودم کمتر از یکسال پیش دست دوم خریدم ولی کارکردش ماکزیمم 10 ساعت بود اسلیم طرح استاروارز(پک ویژه)+کابل اتصال به tv+یه مموری 1 گیگ مجیک گیت اورجینال+3 عدد umd +بند مچی و خش گیر lcd روی هم 200 تومان حدود 30 تومان هم خرج کرک کردن و کابلusb و مموری 2 گیگ کردم
البته با توجه به اینکه psp های جدید کرک نمیشن و قیمت ها شدیدا رفته بالا چندان هم بد نیست ! ولی حتما شرط کن باهاش که اول میری تعمیر میکنی بعد وقتی درست شد میخری (یا خودش بره تعمیر کنه هزینه اش رو از تو بگیره)
سلام من یه psp slim دارم و با اون همه کار میکنم الا فیلم دیدن چون وقتی فیلم ها رو به فرمت psp تبدیل میکنم وقتی به پوشه فیلم مراجعه میکنم بازم تو دستگاه میزنه که فرمت شناخته شده نیست و با یه نرم افزار بازش میکنم که اونم وقتی فیلمها حجمشون یا تعدادشون زیاد میشه مشکلات خاص خودشو داره لطفا راهنمایی کنید با تشکر
شما فیلم را به چه فرمت و ریزولیشنی تبدیل میکنی.
من بهت پیشنهاد میکنم با jetAudio به یکی از فرمت های زیر تبدیل کنی.
در ضمن فریمور دستگاهت چند هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال :
فرمت بازی های دمو که از طرف شرکت برای ریختن روی psp داده می شه چیه ؟
چگونه است که دمو ها از روی پی اس پی اجرا می شه ولی بازی های دیگه نه ؟ ( psp کپی خور نشده )
دینگ دینگ، یه خبر خیلی خوب، مدیر بازاریابی PSP در امریکا خبر از مذاکره با Rockstar برای تولید یه GTA جدید بر روی PSP داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)