تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 782 از 805 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

بشین بابا اینو خودم ساختم.
    چقدر زور داره آدم با وقت گذاشتن یه چیزی رو طراحی کنه بعد یکی پاشه برای ابراز وجود واست اظهار نظر کنه.
    واقعا هم زور داره
    این سمند کار میر محمد هست و بعد از اون بقیه همین رو ورداشتن یا پلاکش رو عوض کردن و یا اسپورت کردنش.
    تو این عکسی که دیده میشه هیچ کاری روی ماشین انجام نشده و همون سمند میر محمد هست.
    حالا میشه شما بگی این رو چجوری ساختی؟
    از پایه یا ادیت؟
    بعد اونوقت اگه ادیت هست از روی چه ماشینی؟ و چه تغییراتی دادی؟ توضیح بده بچه ها هم یاد بگیرن
    اینم چند تا عکس از سمند

[]

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

عجب مطمعنی خودت اونو ساختی؟!!

3. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا هم زور داره
    این سمند کار میر محمد هست و بعد از اون بقیه همین رو ورداشتن یا پلاکش رو عوض کردن و یا اسپورت کردنش.
    تو این عکسی که دیده میشه هیچ کاری روی ماشین انجام نشده و همون سمند میر محمد هست.
    حالا میشه شما بگی این رو چجوری ساختی؟
    از پایه یا ادیت؟
    بعد اونوقت اگه ادیت هست از روی چه ماشینی؟ و چه تغییراتی دادی؟ توضیح بده بچه ها هم یاد بگیرن
    اینم چند تا عکس از سمند

[]
    این سمند کار خودم هست. کار سختی نیست. در ضمن مگه طراحی یک ماشین اونم دست و پا شکسته نیاز به یک طراح حرفه ای یا یک تیم طراحی داره .اگه شما سری به سایتهای خارجی مربوط به ادیت و ویرایش GTAبزنیدمیبینید که ماشینهاشونو چقدر حرفه ای و دقیق و از همه مهمتر کیفی طراحی کردند. اگر هم میخواهید بدونید من این ماشین رو چطوری ساختم با استفاده از برنامه هایی چون فتوشاپ ، 3d max ، Zmodelerو ریز برنامه های دیگه.
    من ادیتم رو از روی ماشین Audi S5 انتخاب کردم که این ماشین قبلا طراحی شده بوده.
    تغییرات بیرونی با فتو شاپ و Zmodeler بود و تغییرات داخلی هم با 3D max .
    اگر هم دوستان میخوان طراحی ماشین یا وسایل نقلیه رو یاد بگیرند باید فتوشاپ و 3D max رو کامل بلد باشن. وقتی این 2 برنامه رو یاد گرفتن طراحی واسشون خیلی ساده میشه.
    با تشکر نیما.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

این سمند کار خودم هست. کار سختی نیست. در ضمن مگه طراحی یک ماشین اونم دست و پا شکسته نیاز به یک طراح حرفه ای یا یک تیم طراحی داره
    این ماشین هم اونقدر هم بد نیست و دو سال پیش بچه ها زحمت زیادی پاش کشیدن و اینکه تبدیل یک ماشین به ماشین دیگه اونقدرها هم کار دست و پا شکسته ای نیست.
    اگر هم میخواهید بدونید من این ماشین رو چطوری ساختم با استفاده از برنامه هایی چون فتوشاپ ، 3d max ، Zmodelerو ریز برنامه های دیگه.
    ولی به نظر من شما فقط اسم این برنامه ها رو شنیدی.
    من ادیتم رو از روی ماشین Audi S5 انتخاب کردم که این ماشین قبلا طراحی شده بوده.
    الان نمیدونم منظورت چیه؟
    یعنی این ماشین رو از روی Audi S5 ساختی؟
    یا اینکه میخواستی بسازی و دیدی یکی این ماشین رو ساخته و شما دیگه منصرف شدی و همینو به نام خودت ثبت کردی؟
    اگر هم دوستان میخوان طراحی ماشین یا وسایل نقلیه رو یاد بگیرند باید فتوشاپ و 3D max رو کامل بلد باشن. وقتی این 2 برنامه رو یاد گرفتن طراحی واسشون خیلی ساده میشه.
    لازم نبود شماکه اطلاعاتی از این برنامه ها ندارید به بقیه معرفی کنید.

ببین عزیز من نمیدونم چرا میخوای ثابت کنی که این ماشین رو شما ساختی؟
    چی بهت میرسه؟
    میدونی چیه؟ تا وقتی امسال شما توی این مملکت باشن اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنه.
    یعنی اصلا داخل ایران ساخت بازی و انیمیشن و نرم افزار و سرمایه گذاری در این رابطه خودکشی محصوب میشه.
    حالا میدونی چرا؟ چون افرادی هستن که برای کار دیگران ارزش قائل نیستن.
    لازم هم نیست بحث رو ادامه بدی چون هر کسی که این ماشین رو دانلود کنه میفهمه که کار کیه.
    اول اینکه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین که پلاک ماشین رو عوض کنید و یا حتی اون تصویری که اسم سازنده و سایت قبلیشون روش نوشته شده رو حذف کنید.
    در ضمن این ماشین قفله و افراد مبتدی نمیتونن روش تغییراتی بدن.

6. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بله ..
    مجید جان کاملا درست می گن..
    اینجا دیگه همه حرفه ای هستن و نمی تونی کاری کنی..
    چند نفری مثل تو هم قبلا می اومدن به اینجا ولی به جایی نرسیدن ..
    در ضمن برای ساخت ماشین تو از چه روشی استفاده می کن؟اگه بلدی ماشین بسازی باید جواب بدی..

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درسته بهتره این کار ها رو نکنی .... دزدی و ....... عزیزمن من خودم شخصا با اقای × صحبت کردم اینجا جاش نیست بگم ایشون گفتند بله این کار منه این ماشینه حالا تو میگی خودتت ساختی ؟؟؟

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این ماشین هم اونقدر هم بد نیست و دو سال پیش بچه ها زحمت زیادی پاش کشیدن و اینکه تبدیل یک ماشین به ماشین دیگه اونقدرها هم کار دست و پا شکسته ای نیست.
    من از شما طرحی ندیدم و نمی خوام در مورد طرحتون هم اظهار نظر کنم و در مورد کار خودم اظهار نظر کردم و گفتم که این کار دست و پا شکسته هستش .

ولی به نظر من شما فقط اسم این برنامه ها رو شنیدی.
    نظر شما واسه ی خودتونه و نظر شما هیچی رو اثبات نمیکنه.

الان نمیدونم منظورت چیه؟
    یعنی این ماشین رو از روی Audi S5 ساختی؟
    یا اینکه میخواستی بسازی و دیدی یکی این ماشین رو ساخته و شما دیگه منصرف شدی و همینو به نام خودت ثبت کردی؟
    بله ... الگوی من برای ساخت سمند ماشین Audi S5 بوده و همینطور که گفته شد Audi S5 قبلا توسط یکی از ادیتورها ساخته شده بود.و من به عنوان الگو از این ماشین استفاده کردم. و تغییرات لازم رو برای این ماشین پیاده کردم.

لازم نبود شماکه اطلاعاتی از این برنامه ها ندارید به بقیه معرفی کنید.

ببین عزیز من نمیدونم چرا میخوای ثابت کنی که این ماشین رو شما ساختی؟
    چی بهت میرسه؟
    میدونی چیه؟ تا وقتی امسال شما توی این مملکت باشن اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنه.
    یعنی اصلا داخل ایران ساخت بازی و انیمیشن و نرم افزار و سرمایه گذاری در این رابطه خودکشی محصوب میشه.
    حالا میدونی چرا؟ چون افرادی هستن که برای کار دیگران ارزش قائل نیستن.
    لازم هم نیست بحث رو ادامه بدی چون هر کسی که این ماشین رو دانلود کنه میفهمه که کار کیه.
    اول اینکه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین که پلاک ماشین رو عوض کنید و یا حتی اون تصویری که اسم سازنده و سایت قبلیشون روش نوشته شده رو حذف کنید.
    در ضمن این ماشین قفله و افراد مبتدی نمیتونن روش تغییراتی بدن.
    اگر این ماشین طراحی خودم نبود واسه ی اثباتش اینقدر وقت نمی ذاشتم .
    برای اینکه یک ماشین تقلبی رو به اسم خودم کنم هیچی نمیرسه... به نظر شما میرسه؟
    چرا آدم باید برای موضوعی که چیزی بهش نمی رسه اینقدر بحث کنه؟
    حتی من قصدم خودنمایی نبوده ولی وقتی یه طرحی رو میسازیم نمیتونیم اون رو به اسم کس دیگه ای کنیم.
    پلاک ماشین طراحی یکی از بچه هاست و این تصویر رو خود من از بازی عکس گرفتم و سایت و اسم کسی هم روش نبود .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

فقط برای اطلاع میگم
    خوب پس شما چون دیدی یکی از بچه ها از روی Audi S5 یکی ساخته بود شما رفتی و یک ماشین دیگه پیدا کردی و ادیت کردی درسته؟ میشه بدونم اسم اون ماشین چی بود؟
    و اگه شما فایل txd رو باز کرده باشی میبینی یک عکس با نام jvt هست که اسم سایت و نام تبدیل کننده رو نوشته.
    و اینکه من این ماشین رو با سمندی که دو سال پیش دانلود کرده بودم و میر محمد ساخته بود رو با هم مقایسه کردم و هیچ فرقی نمیکرد. نه در تکسچر ها و نه در خود بدنه.
    در ضمن شما خیلی میخوای عکس بزاری و ثابت کنی از داخل تری دی مکس و یا زدمودلر عکس بزار.
    و بحث رو تموم کن
    Last edited by majid_sd2009; 09-06-2010 at 11:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای قربون دهنت

در ضمن شما خیلی میخوای عکس بزاری و ثابت کنی از داخل تری دی مکس و یا زدمودلر عکس بزار.
    اگه راست میگی این کار رو بکن بعدش اگه کردی بیا هرچی میخوای به من بگو

دیدم کی داشت توی پیغام خصوصی میگفت جواد بیا بگو چه جوری میشه نوع لاستیک و پلاک رو عوض کرد

بهش میگم من قبلا اینجا اعتبارم از همه بیشتر بوده میگه به چیزم !!!

خلاصه توی تری دی مکس کارت رو وارد کن ببینم راست میگی یا نه
    Last edited by Angel killer; 09-06-2010 at 13:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله ... الگوی من برای ساخت سمند ماشین Audi S5 بوده و همینطور که گفته شد Audi S5 قبلا توسط یکی از ادیتورها ساخته شده بود.و من به عنوان الگو از این ماشین استفاده کردم. و تغییرات لازم رو برای این ماشین پیاده کردم.
    خوب شما میگی ادیت کردی نمیگی که ساختی !!! شما توی عمرت اصلا تری دی مکس رو دیدی ؟؟؟
    کسی که ادیت میکنه سازنده نیست میگن اماتور همین و بس
    ضمنا اگه منو نمیشناسی از روی اواتر منو بشناس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •