تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 3347 اولاول ... 28268273277277877978078178278378478578679283288212821782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

45 میلیون نفر دارن از همراه اول توی کشور استفاده میکنن خب شما هم یکی مثل اونا
    والا من از دیشب دارم از همراه اول استفاده میکنم از ایرانسل بهتر جواب میده اینترنتش
    همراه اول اگر هم نرخ رو بالا ببره به اندازه ایرانسل اینکارو نمیکنه چون هدف بزرگتری داره و اون قبضه کردن بازار اینترنت همراه کشور هست طی 5 سال آینده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بالون گوگل چیه دیگه

ایرانسل اگه کیفیتشو افزایش بده خوبه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    گوگل مثل ایرانسل نیست گوگل به کاربرانش اهمیت میده به خاطر همینه روز به روز پیشرفت میکنه همانطور که برای جذب پول بخشش مهمه برای گوگل خیلی مهمه گوگل الکی وعده سر خرمن نمیدهد وقتی بالون آمد سلام میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دیگه اونوقت اینترنت 3g میشه برای پولدارها!

البته فکر نمیکنم به این زودیها این اتفاق بیفته چون دیگه اکثر کاربرها از اینترنت گوشی استفاده نمیکنه! و میروند طرف wifi!

اگر همراه اول زرنگی کنه و قیمتش را افزایش نده خیلی از مشتریهای ایرانسل را جذب میکنه!
    به نظر من همراه اول کاملا حساب شده داره کار میکنه
    داره لفتش میده تا ببینه ایرانسل داره چی میکنه و بزنه رو دستش
    از اونجایی ک همراه اول مال مخابراته و مخابرات مال سواه پشتوانه خیلی خوبی داره و به این راحتیا کم نمیاره مخصوصا تو پهنا باند
    این وسط رایتل خیلی ساکت بوده و مثله اتیشه زیر خاکستر شده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوگل مثل ایرانسل نیست گوگل به کاربرانش اهمیت میده به خاطر همینه روز به روز پیشرفت میکنه همانطور که برای جذب پول بخشش مهمه برای گوگل خیلی مهمه گوگل الکی وعده سر خرمن نمیدهد وقتی بالون آمد سلام میکنم
    اگه اون بالون همون بالاها بمونه
    و دچار سقوط بر اثر اصابت نشه

وزیر پست جدید گذاشته
    یکی از دوستان پیش بینی کرده بود
    کجاست ؟ این علم غیب از کجا بدست اورده؟
    Last edited by sleeplessness; 25-12-2014 at 00:15.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
    3.سرعت آشغال....
    جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
    بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
    اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
    Last edited by XDbit68; 25-12-2014 at 00:32.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
    3.سرعت آشغال....
    جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
    بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
    اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
    بر چه اساسی میگین سرعت آشغاله ؟؟ سرعت من هیچ وقت از 5 مگابیت پایین تر نیومده . تو رشت هم خوشبختانه کل شهر آنتن دارم
    قیمتشم که مناسبه . تنها بدیش اینه که در ماه 2.5 گیگ بیشتر نمیشه استفاده کرد وگرنه عالی بود

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بر چه اساسی میگین سرعت آشغاله ؟؟ سرعت من هیچ وقت از 5 مگابیت پایین تر نیومده . تو رشت هم خوشبختانه کل شهر آنتن دارم
    قیمتشم که مناسبه . تنها بدیش اینه که در ماه 2.5 گیگ بیشتر نمیشه استفاده کرد وگرنه عالی بود
    البته در خصوص اون اتمام بسته اینو بگم خدمت شما این مشکل در سیم کارت اعتباری هست فقط که باید رفع بشه
    وگرنه روی سیم دائمی همراه اول شما 1روزه 2/5گیگ رو تموم کن بلافاصله میتونی دوباره بسته بخری.

8. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell
    Last edited by XDbit68; 25-12-2014 at 01:16.

10. 2 کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

شما یه تست بذار ببینیم .من که تو رشت ماکزیمم 150 کیلوبایت داشتم .
    اصلا همچین سرعتایی رو من ندیدم از همراه اول و ایرانسل تا حالا توی رشت.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جوابیه وزیر ارتباطات در سایت کلوب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    57 دقیقه پیش

دوستان سلام
    با توجه به کامنتهای بسیار زیاد شما در مورد قیمت بسته های اینترنت ایرانسل، لازم می دانم توضیحاتی در این باره ذکر کنم.
    1-متولی تعیین نرخ خدمات ارتباطی کمیسیون تنظیم مقررات است. سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
    2-برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند. ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
    3-مشترکان می توانند براساس نرخ های مختلف اپراتورهای فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرویس های مورد نظر را دریافت کنند.
    در حال حاضر دو اپراتور دیگر تغییری در نرخ بسته های خود نداشته اند.

قابل توجه وزیر محترم سقف اعتباری 0.75 رياله نه نيم ريال پس سقف تا گیگی هفتاد و پنج هزار تومن جا دارخ حداقل در مورد ایرانسل اکثریت مشترکها اعتبارین. واقعا که دولت امیدی!

13. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •