تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 782 از 870 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ولی در کل سپاهان مهمان تراکتور بوده و در این بازی مساوی گرفته پس این هم که گفته شده سپاهان متوقف شد از این لحاظ اشتباه هست
    البته اگه منظور از توقف سپاهان حتما 5 تا 5 تا زدن هاش بوده که در این مورد کاملا درست هست!!!
    خب میشه تیتر رو شما بگید؟!
    من باشم تیتر میزنم:
    سپاهان در جهنم سرخ تبریز به یک امتیاز با ارزش دست یافت!

در کل بازی خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی کردند
    تراختور هم با توجه به میزبانیش در مقابل صدر نشین لیگ برتر بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت
    در کل میشه گفت مساوی عادلانه بود

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

خب میشه تیتر رو شما بگید؟!
    من باشم تیتر میزنم:
    سپاهان در جهنم سرخ تبریز به یک امتیاز با ارزش دست یافت!

در کل بازی خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی کردند
    تراختور هم با توجه به میزبانیش در مقابل صدر نشین لیگ برتر بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت
    در کل میشه گفت مساوی عادلانه بود
    من اگه بودم همون عنوانی که در اخبار ورژشی گفت را میزدم
    سپاهان 2 امتیاز ارزشمند را در تبریز از دست داد

ولی جدا از این حرفها کلا نکته جالبی که در اخبار تلوزیون دیدم و دقت کردم اینه که همیشه بردن و یا در کل نباختن تیمهای اصفهانی رو در اخبار با یک کراهت خاصی بیان میکنن که انگار آرزوی باخت این تیم ها رو دارند!!!!
    یعنی کلا برد تیم های پایتخت رو با هیجان خاص و دادن القاب مختلف عنوان میکنند ولی ما بقی تیم ها رو ساده و گذرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولی جدا از این حرفها کلا نکته جالبی که در اخبار تلوزیون دیدم و دقت کردم اینه که همیشه بردن و یا در کل نباختن تیمهای اصفهانی رو در اخبار با یک کراهت خاصی بیان میکنن که انگار آرزوی باخت این تیم ها رو دارند!!!!
    چون تیم های اصفهانی بیشتر از بقیه پول بیت المال رو حروم میکنن!خرج های چند میلیونی که سپاهان کرده به یه عده بازیکن که فقط قدرت بدنی دارن!نمی خوام بگم هادی عقیلی تفاوتی با لویس فیگو ندارهولی انصاف رو نگیم!؟
    تراکتور نه یک امتیاز میخواد نه برد انچنانی نه کل کل!!!!!ما ترکیم فرقمون رو همه میدونن تیممونم از 17 تای دیگه زمین تا اسمون فرق داره گزارشگرمونم بالطبع باید فرق کنه!این روم هم اضافه کنم که هوادارای اصفهانی البته کارکنان شریف فولاد و ذوب اهنشون رو نباید دست کم بگیرین!یاد حرف مسخره ای افتادم که میگه مهد فوتبال و فوتسال اصفهان!مربی یه جای دیگه بازیکن به درد بخورش مال یه شهر و کشور دیگه!فقط پول بیت الماله جانم فقط و فقط!یه کم سخته ولی باید حقیقت رو باور کرد!
    Last edited by sale2000; 06-03-2010 at 23:56.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ولی در کل سپاهان مهمان تراکتور بوده و در این بازی مساوی گرفته پس این هم که گفته شده سپاهان متوقف شد از این لحاظ اشتباه هست
    البته اگه منظور از توقف سپاهان حتما 5 تا 5 تا زدن هاش بوده که در این مورد کاملا درست هست!!!
    جمله دوم دیگه کاملا متعصبانه هستش ، دو تیم موقعیت های خطرناک مساوی داشتن و به نظر مال تراکتور خطرناکتر بود ( یه تک به تک و برخورد به تیرک ) . در مورد متوقف شدن هم که شما بهتر از من میدونین که دو تیم وقتی مساوی میشن این واژه بکار میره و فقط مختص این بازی نیست و بیشتر وقتی به کار میره که یه تیم قویتر در مقابل تیم دیگه ای مساوی کنه .

صفحه اول هم گفتم که دو باشگاه از زمین تا آسمون از نظر مالی فرق دارن و اگه این هوادارا نبودن ، الان این تیم پایینای جدول بود .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چون تیم های اصفهانی بیشتر از بقیه پول بیت المال رو حروم میکنن!خرج های چند میلیونی که سپاهان کرده به یه عده بازیکن که فقط قدرت بدنی دارن!نمی خوام بگم هادی عقیلی تفاوتی با لویس فیگو ندارهولی انصاف رو نگیم!؟
    تراکتور نه یک امتیاز میخواد نه برد انچنانی نه کل کل!!!!!ما ترکیم فرقمون رو همه میدونن تیممونم از 17 تای دیگه زمین تا اسمون فرق داره گزارشگرمونم بالطبع باید فرق کنه!این روم هم اضافه کنم که هوادارای اصفهانی البته کارکنان شریف فولاد و ذوب اهنشون رو نباید دست کم بگیرین!یاد حرف مسخره ای افتادم که میگه مهد فوتبال و فوتسال اصفهان!مربی یه جای دیگه بازیکن به درد بخورش مال یه شهر و کشور دیگه!فقط پول بیت الماله جانم فقط و فقط!یه کم سخته ولی باید حقیقت رو باور کرد!
    امیدوارم حداقل خود شما متوجه منظور حرف زدنت شده باشی!!!! مخصوصا دلیل ها و برهان های عجیب و غریبت

جمله دوم دیگه کاملا متعصبانه هستش ، دو تیم موقعیت های خطرناک مساوی داشتن و به نظر مال تراکتور خطرناکتر بود ( یه تک به تک و برخورد به تیرک ) . در مورد متوقف شدن هم که شما بهتر از من میدونین که دو تیم وقتی مساوی میشن این واژه بکار میره و فقط مختص این بازی نیست و بیشتر وقتی به کار میره که یه تیم قویتر در مقابل تیم دیگه ای مساوی کنه .

صفحه اول هم گفتم که دو باشگاه از زمین تا آسمون از نظر مالی فرق دارن و اگه این هوادارا نبودن ، الان این تیم پایینای جدول بود .

من تا اونجا که دیدم ملاک مهمان و میزبان بودن هست
    البته صحبت شما هم به نوعی جمله دوم من رو تاید میکنه چون اگه منظور به تیم قویتر باشه که همین میشه که من گفتم بردهای سابق با 5 گل و حالا مساوی
    Last edited by satttanism; 07-03-2010 at 00:01.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کلا قلعه نوعی تو هر تیمی بوده یک چند هفته مونده به اخر تیمش متزلزل بازی میکنه
    اون زمان هم که استقلال بود اگه تو اون چند هفته اخر بد نتیجه نمیگرفته قهرمانی اش به روز اخر کشیده نمیشد
    تراکتور هم شانس اورد تو این حال و روز باهاش مسابقه داد وگرنه 5 تا رو شاخش بود
    راستی چه خبر از اراده پنهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازی واقعا کسل کننده بود و اصلا هیجانی نداشت.
    تراکتوری ها بهتره بجای افتخار کردن به تماشاچی به فکر کیفیت بازیشون باشن.
    تیمی که 100 هزار تا تماشاچی داشته باشه اما از نظر فنی در سطح پایینی باشه هیچ ارزشی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سپاهان بازیکن داره تراختور طرفدار وقتی دو تاش جمع شن عده ای تحت فشار قرار میگرن اینو مطمئن باشید
    به قول یکی از دوستان همه بازیو دیدن و قضاوت با خودشان و نیاز به تخریب افراد نیست .
    همه می دونن که سپاهان تیم خوبیه و امید اول قهرمانی و همه اینو هم میدونن که تراختور هوادار داره به تعصبی کل همه لیگ . من نمیدونم حالا چرا عده ای میان و میگن گزارشگر این طوری بود و اون طوری بود . وقتی گزارش گر اصفهانی چند بار قیمت 2 میلیاردی خط دفاع سپاهان را با لحن خاصی میگه این هم طبیعیه که گزارشگر اذری تماشگران این تیمو با لحن و گرمی خاصی بیان کند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سپاهان بازیکن داره تراختور طرفدار وقتی دو تاش جمع شن عده ای تحت فشار قرار میگرن اینو مطمئن باشید
    به قول یکی از دوستان همه بازیو دیدن و قضاوت با خودشان و نیاز به تخریب افراد نیست .
    همه می دونن که سپاهان تیم خوبیه و امید اول قهرمانی و همه اینو هم میدونن که تراختور هوادار داره به تعصبی کل همه لیگ . من نمیدونم حالا چرا عده ای میان و میگن گزارشگر این طوری بود و اون طوری بود . وقتی گزارش گر اصفهانی چند بار قیمت 2 میلیاردی خط دفاع سپاهان را با لحن خاصی میگه این هم طبیعیه که گزارشگر اذری تماشگران این تیمو با لحن و گرمی خاصی بیان کند
    ببینید دوست عزیز اینکه گزارشگر از تیم شهرش جانبداری کنه مشکلی درش نیست ولی تخریب و اغراق و نظر شخصی مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببینید دوست عزیز اینکه گزارشگر از تیم شهرش جانبداری کنه مشکلی درش نیست ولی تخریب و اغراق و نظر شخصی مشکل داره
    بابا از بس تیم های شهرستانی را تحت فشار قرار می دهند این گزارشگران هم تحت تاثیر قرار می دهند !
    وقتی بازی استقلال و پرپسولی پخش میشه تمام امکاناتو در اختیار این دو تیم قرار می دهند . مگر یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس خبر ساعت 18:45 با یکی از کارشناسان تماس میگیرد و فقط ازشون می پرسد این حرکت پنالتی بود و یا نه ؟؟؟؟ وقتی برای این دو تیم ناز پرورده این همه امکانات و جانب داری و کارشناس میذارن نتیجش این میشه که گزارش گران شهرستانی هم به کارشناسی می پردازند چون جای دیگری نیست تا مردم و یا تیم اعتراض کنند ؟
    شما یه مثالی بزنید که تو برنامه شبکه 3 ، از بین تماشگران یکی در مورد تیم های شهرستانی حرفی بزند . فقط قرمز و یا ابی پایتخت . بنابراین تریبون برای هر نقص و خوبی این دو تیم است ولی تریبون تیم های شهرستانی همین بازی های پخش مستقیم است که فقط شانش هم بازی با قرمز و ابی پایتخت است
    شما یه مثال بزنید که گزارشگر شهرستانی از تیم شهرش طرفداری نکند ؟
    آقای ساعی گزارشگر بازی مگر چه اشتباهی کردند . این همه تماشگر و فرهنگشون و عدم توهینشون مگر تمجیدو و تعریف نداره ؟ چرا حقیقتو قبول نمی کنید و دیدتون را عوض نمی کنید ؟ چرا افتخار های سپاهان را گزارشگر می گفت به حساب نیاوردید و فقط نکات منفیو می بینید . چرا به گزارشگر دو روز قبل خیابانی گیر نمیدید که هی می گفت بازی سپاهان و تراکتور و در مورد تماشگران گاهی صحبت می کرد ؟
    بابا گزارشگر گناهش چیه ؟ تو هر شهرستانی شرایط اینه و باید تغییر کنه
    طرف دار تراکتورم ولی افتخار افرینی سپاهانو فراموش نمی کنم همان طور که هر تیمی در تبریز حضور این همه تماشاگرو فراموش نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •