برای منم همینطور است ولی از حجمم چیزی کم نشده
برای منم همینطور است ولی از حجمم چیزی کم نشده
منم طرح خانوادم حجم داشتم تایمم تموم شد برایه ماهه بعد اتوماتیک خودش یک گیگ تمدیدکرد حجم باقیمانده هم به ماهه بعد منتقل شد شایدازشماهم اینطوری شده.
سلام
شما طرحتون چیه؟
دیشب شبانه رو چند بودید؟
اقا ازدوستان کسی هست تست کرده باشه مثلا یک ماه و یک گیگ حجم که می زنیم ایا واقعا یک ماه حجمم هم اضافه می شه مجانی یا فقط یک گیگ اضافه می شه چون اگه واقعا این جوره حساب داداشم رو شارزکنم
من طرحم 6 ماه کمپین نوروزی بود که تمدید کرده بودم دیشب که خیلی شبانه خوب شده بود از ساعت 1 تا 2:30 با سرعت 170 kb/s دانلود میکردم لینک مستقیم
دوستانی که چیزی براشون اضافه شده مواظب باشید چون تجربه نشون داده مخابرات همینطور بی منظور و از سر خیرخواهی کاری رو برای کاربرها انجام نمیده مطمئن باشید یا اشتباه شده که در اینصورت زود با سودش ازتون پس میگیره و یا اینکه قراره یه بلایی سرتون بیاره که داره خودشیرینی میکنه اما در کل بنظرم همین تغییر و تحولات گلدنت باعث شده همه چیز پس و پیش بشه چون چند وقت پیش توی فروم گلدنت اعلام کرده بودند که قراره کارهای عجیب و غریب و مثلا باحالی انجام بدن و احتمالا اینا هموناست (!)
یادتونه مخابرات 30 روز داده بود بخاطر اینکه طرح کمپین اتوماتیک 30 روز به 30 روز تمدید میشه ازبین رفت؟ الانم 8 روزم دوباره همون مدلی از بین رفت + اینکه من بارها موقع خرید طرح پرسیدم و بارها جواب دادن حجم میره ماه بعد الان همه با هم میگن نمیره. کاشکی صداهاشونو ضبط میکردم. به هیچ چیه اینا اعتماد نکنید هیچ چی.![]()
![]()
دوستان من طرحم کمپین 512 هستم
وقبلا سرعت 125 تا 130 میگرفتم 2 گیگ میگرفتم کمه کم
اما 2-3 شبه از 60 بالاتر نمیره تازه کلی باید سیخش کنم (قطع و وصل-خاموش روشن مودم و لوکال) 1 گیگ میگیره شما هم همین مشکل رو دارید؟
"لازم به ذکره هرجور سرور + سرورهای قبل هم امتحان شده پس نگید از لینک های مستقیمه "
بله . منم دقیقا همینطورم با این تفاوت که مال من 5-6 شبه اینطوره و هم اینکه من عمرن بتونم بیشتر از 500 مگ تا صبح دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)