تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 973 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من کلاً ترینر و اینا نصب نمی تونم بکنم ( xbox دارم) .
    توی پارکینگ پارک کرده بودم ، بعد دیدم نیست ...
    مال استیو رو که رسوندم ، اینفرنوسم داشت ... اما رنگش خردلی بود
    از دوستان پرسیدم ، گفتن رنگ نارنجی تکه ، گفتم از شما بپرسم شاید بدونید از کجا می شه پیداش کرد
    من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!
    خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
    رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یک بار که Up رو میزنی موبایلت میاد اگه یه باره دیگه بزنی میتونی شماره بگیری...
    با استفاده از شماره های روی کیبرد..

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!
    خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
    رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست

....؟؟؟زیاد دیدی ........
    موضوع همین جاست ، وقتی می ری ماشینو رنگ می کنی سبز و مشکی و رنگ های مختلف می شه و آخرش مشکی می مونه ... دیگه رنگش عوض نمی شه ... شاید مال شما تو پی سیه این جوریه ... تو xbox که لامبورگینی کلاً تکه ببین حالا دیگه نارنجی دیگه چی می شه ...

little jacob ( انگلیسیش رو هم خوب بلد نیسنم ) همه ی مأموریت های اضافیش رو هم رفتم تازه شده 70.9 درصد

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام
    من اين بازي رو تازه گرفتم
    تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
    اول با vlad حرف مي‌زنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو مي‌دزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
    لطفا راهنمايي كنيد
    ماشین رو باید به کارواش ببری.

با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
    بعد از اینکه دوبار up رو زدید کد مورد نظر رو وارد کنید و بعد enter رو فشار بدید.
    ----------------------------------
    آخر کسی جواب ما رو نداد ،آقا ویندوز عوض کردم وقتی سیو ها رو میریزم میخوام لود کنم ارور میده؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام
    اول با vlad حرف مي‌زنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو مي‌دزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
    لطفا راهنمايي كنيد
    معلومه خیلی عقبی چون Vlad رو من خیلی وقته کشتم.
    اگه عکسی چیزی بذاری میتونم کمکت کنم.ولی عکست واضح باشه جوری که بفهمم از کجاست.

خب دوست عزیزمون Persian-gun's گفت.باید دو بار کلید Up رو بزنی بعد شماره بگیری و دکمه ی تماس رو بزنی.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آدرس روی نقشه درسته ولی اون ماشین ها فراری هستند که توی بازی به نام turismo شناخته میشن.لامبورگینی توی بازی اسمش infernus هست.
    شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمايي كنيد

فکر کنم شما در مرحله ی 11 هستید...
    وسط راه شما با ولد ( فکر کنم به طور خودکار) تماس می گیرید ، بعد ولدمیر میگه چون ماشینتون خیلی کثیفه ... اونو باید ببرین بشورین ... می برین کارواش که تمیر کنه ( تو نقشه علامت خاصی می آید ...) بعد هم آن را به ولد تحویل می دهید ...
    فکر کنم مرحله ی بعدی شما ، یک ماشین خفن لازم داره ... اگه خواستین این پرسرعت ترین ماشین ( تا آنجا) است...
    آخرین خیابون شهر 1 ( کوچه ی کناری کوچه ی بولینگ ) یه توریسمو هست که توی عمارت هست ... خیلی خفنه ... ( البته تا اون زمان..) ... اون ماشین رو بردارید ... مرحله ی بعد تعقیب و گریز است ...

شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام
    به طور کلی چنین نمایشگاهی وجود نداره

اگه پیدا کردید به من هم بگید...

9. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه متاسفانه. من 2 نمایشگاه بیشتر نمی شناسم. یکی اونیه که معرفی کردم و دیگری اونیه که ماشین های ساده و ارزون می فروشه.

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

نمایشگاه لامبورگینی وجود نداره.شما باید تمام ماموریتهای برنی رو انجام بدید تا یک لامبورگینی به شما بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •