من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!
خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست
من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!
خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست
با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
یک بار که Up رو میزنی موبایلت میاد اگه یه باره دیگه بزنی میتونی شماره بگیری...
با استفاده از شماره های روی کیبرد..
....؟؟؟زیاد دیدی ....
....
موضوع همین جاست ، وقتی می ری ماشینو رنگ می کنی سبز و مشکی و رنگ های مختلف می شه و آخرش مشکی می مونه ... دیگه رنگش عوض نمی شه ... شاید مال شما تو پی سیه این جوریه ... تو xbox که لامبورگینی کلاً تکه ببین حالا دیگه نارنجی دیگه چی می شه...
little jacob ( انگلیسیش رو هم خوب بلد نیسنم ) همه ی مأموریت های اضافیش رو هم رفتم تازه شده 70.9 درصد
ماشین رو باید به کارواش ببری.
بعد از اینکه دوبار up رو زدید کد مورد نظر رو وارد کنید و بعد enter رو فشار بدید.
----------------------------------
آخر کسی جواب ما رو نداد ،آقا ویندوز عوض کردم وقتی سیو ها رو میریزم میخوام لود کنم ارور میده؟
معلومه خیلی عقبی چون Vlad رو من خیلی وقته کشتم.سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
اگه عکسی چیزی بذاری میتونم کمکت کنم.ولی عکست واضح باشه جوری که بفهمم از کجاست.
خب دوست عزیزمون Persian-gun's گفت.باید دو بار کلید Up رو بزنی بعد شماره بگیری و دکمه ی تماس رو بزنی.با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام
فکر کنم شما در مرحله ی 11 هستید...
وسط راه شما با ولد ( فکر کنم به طور خودکار) تماس می گیرید ، بعد ولدمیر میگه چون ماشینتون خیلی کثیفه ... اونو باید ببرین بشورین ... می برین کارواش که تمیر کنه ( تو نقشه علامت خاصی می آید ...) بعد هم آن را به ولد تحویل می دهید ...
فکر کنم مرحله ی بعدی شما ، یک ماشین خفن لازم داره ... اگه خواستین این پرسرعت ترین ماشین ( تا آنجا) است...
آخرین خیابون شهر 1 ( کوچه ی کناری کوچه ی بولینگ ) یه توریسمو هست که توی عمارت هست ... خیلی خفنه ... ( البته تا اون زمان..) ... اون ماشین رو بردارید ... مرحله ی بعد تعقیب و گریز است ...
به طور کلی چنین نمایشگاهی وجود نداره
اگه پیدا کردید به من هم بگید...![]()
نه متاسفانه. من 2 نمایشگاه بیشتر نمی شناسم. یکی اونیه که معرفی کردم و دیگری اونیه که ماشین های ساده و ارزون می فروشه.شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام
نمایشگاه لامبورگینی وجود نداره.شما باید تمام ماموریتهای برنی رو انجام بدید تا یک لامبورگینی به شما بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)