من اون موقع ها نسخه دخترشو بازی میکردم فک کنم مادربزرگه الن اونجا میگفت پشم بده لباس واست درست کنم نمیدونم دقیق یادم نیست![]()
من اون موقع ها نسخه دخترشو بازی میکردم فک کنم مادربزرگه الن اونجا میگفت پشم بده لباس واست درست کنم نمیدونم دقیق یادم نیست![]()
خوب.....مگه من چی گفتم؟![]()
زبان ژاپنی خوب بلدیا..................![]()
سلام.
من خیلی وقت پیش این نسخه back to nature رو بازی میکردم.
الان یه نگاه به تاپیک انداختم باز هوس کردم به دست بازی کنم.
ولی انگار کلی ورژن اومده .... شما ها که دیگه همه شو قورت دادید بگید برم سمت کدوم.
خودم احساس میکنم همون back to nature از بقیه بهتره انگار ...
اقا اخر کسی تونست تو این بازی به شهر بره
یادش بخیر چه خاطراتی با این بازی داشتم یک کتابچه رمز بازیهای سونی داشتم رمز بازی با گیم شارک فعال میکردم همه مسابقات اول شده بودم غیر از مسابقه با این سگش
اخرم نتونستیم بریم شهر همش سرکاری بود![]()
درسته داداش من همشو بازی کردم ولی هیچکدوم back to nature نمیشن
دمت گرم حرف دلمو زدی منم هر چیزی رو که واقعیت داشت تونستم بدست بیارم جز اینکه مسابقه سگ اول شم
شهرشم آره، سرکاری بود![]()
راستی من یادمه مسابقه اسبدوانی اول شدم 1 عکس ازمون گرفت اون یارو که تو خونه شهرداره تابلو کرد داد زدم به دیوار پذیرایی خونم![]()
ولی من تونستم تو مسابقه سگ اول بشم البته هیچ چیز خاصی بعد از برنده شدن به شما نمی دن![]()
آقا شوخی باحال اینهمه که ما تو هاروست مون دنبال شهریم دنبال انرژی هسته ای میرفتیم الان اورانیوم غنی شده میتونستیم بفروشیم
و اما شهر وجود دارد.......(مزاح کردم)
ی سوال تکراری : زن من Karen هست 10 قلب و قرمز و بچم دو واله راه میره 10 قلب. آیا کارن مریض میشه ؟ سال سوم پائیز هستم . بازی 88 درصد و 64 غذا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)