تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 1185 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دوستان یک عطر برای پاییز و زمستون میخوام.
    از این چنتا کدومش رو توصیه میکنید؟

Kenzo. Jungle Homme
    Ferrari. Essence Oud
    Calvin Klein. Ck One Shock For Him
    Ralph Lauren. Ralph Lauren 2
    Van Cleef & Arpels. Midnight In Paris

اگر هم هیچکدوم، یه عطر معرفی کنید که ترجیحا کلاسیک و ماندگاریش بالا باشه، قیمتش هم زیاد مهم نیست ولی دیگه فضایی نباشه.
    و اگر سایت یا جای مطمئنی رو میشناسید تو پیام خصوصی بهم بگید. ترجیحا سایت چون فعلا وقت بیرون خرید کردن رو ندارم.
    ممنون
    فراری اسنس عود محشره. با ماندگاری زیاد. فقط خیلی سنگینه. حتما اول تست کنید بعد بخرید. در ضمن اگر به محض تست خورد تو ذوقتون کمی صبر کنید. بعد از حدود 30 دقیقه تا یک ساعت رایحه اصلی خودشو نشون میده که به نظر من خوشبوتر از تاپ نوتش هست.

2. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من عطر belle dopium‏ رو خریدم ولی الان فهمیدم زنانست
    میگم برای مردا ضایع نیست استفاده بشه؟
    کسی متوجه میشه زنانست؟
    25‏ تومان خریدم 90‎ ml‏ گرون نیست ؟
    عطر بل د اپیوم 100 میلی خریدید 25 تومن و تازه نگران گران بودنش هستید؟ با این قیمت 100% فیک هستش. این عطر حداقل بالای 180 قیمت داره.

4. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    ادوکلن دیزل DIESEL FUEL FOR LIFE رفتم سوال کردم قیمتشو میگفت 35 تومن به نظرتون مشکلش چیه که اینقدر ارزون میگفت؟؟؟
    گویا قیمت واقعیش 150 تومن هست به نظر شما بخرمش یا تغلبیه و مشکل داره؟؟؟
    این روزا عطرای تقلبی و درجه 3 و 4 چینی بازارو اشباع کرده. مخصوصا این عطر تقلبیش از اصلش خیلی فراوون تره. مواظب باشید چون این عطرای تقلبی آلرژی و سردرد ایجاد می کنن و خطرناک هستن.

6. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سوال خیلی خوبی بود.
    بسته به مواد اوّلیّه ی استفاده شده در عطر و تکنیک بکار رفته برای ثبات عطر و روش نگهداری شما عمر عطر متفاوت است.
    مواد اوّلیّه به گرما، اکسیژن و نور حسّاس هستند. پس عطرهایی که دارای شیشه ی تیره هستند دوامشون بیشتره. همچنین اگر شیشه اش نشکنه در فریزر که نور کمه و سرد هست بیشترین دوام رو میاره. البته بهتره قبل از گذاشتن در فریزر اون رو درون پلاستیک بپوشونید.
    همچنین عطری که شیشه اش پر عطر هست کمتر اکسیژن در فضای فوقانی اش وجود داره و طبیعتاً اکسیداسیون کمتر اتّفاق می افته. پس عطری که بیشتر حجمش استفاده شده و آخراشه طبیعتاً زودتر اکسیده می شه.
    آلدهایدها و نوت های مرکّبات زودتر از دیگر مواد معطّر خراب می شوند. لذا اگر عطر شما حاوی این مواد باشه زودتر غزل خداحافظی رو سر می ده.
    همچنین اگر شرکت عطرسازی تکنیک مناسبی برای حفظ عطر از اکسیداسیون، نور و ... بکار ببرند عمر عطر بیشتر می شود.
    وقتی عطر بویش تغییر و بوی بد و ترشیدگی بدهد دیگه خراب شده و رایحه اش قابل بازیابی هم نیست.
    من شنیدم برخی از عطرها در اروپا 70 سال دوام اوردند و خراب نشدند.
    برای اطّلاعات بیشتر می توانید کتاب ذیل را مطالعه نمایید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شریف عطّار
    عالیه کتابتون.ممنونم ازتون .امیدوارم دوستان دانلود کنن و استفاده کنن .

8. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام
    من Lutece Pour Homme by Swiss Perfumes خریدم، ولی توی سایت های ایرانی که درموردش چیزی ندیدم!
    100 میل 55000 تومن
    از دوستان کسی درموردش اطلاعاتی داره یا استفاده کرده؟

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان من یه ادکلن مردونه میخوام برای فصل سرد یا چهار فصل، بوی خوبی داشته باشه و زیر صد تومن باشه ! چی پیشنهاد میدین ؟
    RSVP bye kennet cole (85000)

11. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

برای فصل سرما عطری می‌خوام که بوی چوب‌های جنگلی، چرم، توتون، ادویه‌جات گرم و یا ترکیبی از دو یا چند مورد از این موارد رو داشته باشه.

پخش بوش خیلی زیاد نباشه (برای استفاده روزانه می‌خوام، نه برای مراسم). کلن یه کار کلاسیک و مردونه.

اگه عطری که معرفی می کنید در حجم های زیر 50 هم هست، ممنون میشم که بگید این موضوع رو.

قیمت هم زیر 150.

ممنونم.
    آنجل شلر اسنشیال 85000 - آر اس وی پی از کنت کول 85000 -بولگاری من از بولگاری 130000

13. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عطر بل د اپیوم 100 میلی خریدید 25 تومن و تازه نگران گران بودنش هستید؟ با این قیمت 100% فیک هستش. این عطر حداقل بالای 180 قیمت داره.
    دقیقا .زمان دلار 1800 تومنی بازار تهران 175000 بود!!! وای به الان که عطر 50 تومنی شده 120 تومن اینم باید رفته باشه بالای 250-300

15. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عطر زنونه خوب با بوی غیر میوه ای زیر 50 تومن . ماندگاری خیلی بالا الان پیدا میشه؟برای محیط رسمی

سکریفایز از اجمل هست که بوی مجلسی و تلخی داره و پخش و ماندگاریه بالا فکر کنم الان تو بازار تهران حدود 30-40 تومن باشه 50 میل. عطرای 50 میل امانوئل اونگارو هم حدود 50 تومن هستن.یکم اگر روی پولتون بزارید عطر بیورکا از سیندی سی رو میتونید بخرید که شیرین و ادویه ایه و ماندگاری وپخش خیلی خوبی داره و کاملا مناسب پاییز و زمستونه ولی متاسفانه هم کمه هم شناخته شده نیست.

17. 5 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگر شما عطر را برای محیط رسمی می خواهید پس بهتر است سراغ رایحه های آکوآتیک (بوی اقیانوس، دریا، ساحل، رودخانه) سرد (که احساس خنکی را منتقل می کنند) و چوب بو نروید و عطرهای شیرین (وانیلی و ماندگار) مشک بو (ماندگار) و کمی گل بو را انتخاب کنید. بورس فعلی بازار عطر زنانه در ایران ترکیبی از رایحه های شیرین، میوه ای (فواکه) و گل بو است.
    با عرض شرمندگی من خیلی برند و قیمت نمی شناسم و از اساتید درخواست می کنم بر اساس موارد فوق به شما پیشنهاد برند بدهند.
    شریف عطّار
    برا مردونه هم این چیزایی که گفتین صادقه؟ آخه به نظر من بو های تلخ رسمی ترن! ینی تا الان ایطو فک می کردم....

19. این کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •