فراری اسنس عود محشره. با ماندگاری زیاد. فقط خیلی سنگینه. حتما اول تست کنید بعد بخرید. در ضمن اگر به محض تست خورد تو ذوقتون کمی صبر کنید. بعد از حدود 30 دقیقه تا یک ساعت رایحه اصلی خودشو نشون میده که به نظر من خوشبوتر از تاپ نوتش هست.
فراری اسنس عود محشره. با ماندگاری زیاد. فقط خیلی سنگینه. حتما اول تست کنید بعد بخرید. در ضمن اگر به محض تست خورد تو ذوقتون کمی صبر کنید. بعد از حدود 30 دقیقه تا یک ساعت رایحه اصلی خودشو نشون میده که به نظر من خوشبوتر از تاپ نوتش هست.
عطر بل د اپیوم 100 میلی خریدید 25 تومن و تازه نگران گران بودنش هستید؟ با این قیمت 100% فیک هستش. این عطر حداقل بالای 180 قیمت داره.
این روزا عطرای تقلبی و درجه 3 و 4 چینی بازارو اشباع کرده. مخصوصا این عطر تقلبیش از اصلش خیلی فراوون تره. مواظب باشید چون این عطرای تقلبی آلرژی و سردرد ایجاد می کنن و خطرناک هستن.
عالیه کتابتون.ممنونم ازتون .امیدوارم دوستان دانلود کنن و استفاده کنن .
سلام
من Lutece Pour Homme by Swiss Perfumes خریدم، ولی توی سایت های ایرانی که درموردش چیزی ندیدم!
100 میل 55000 تومن
از دوستان کسی درموردش اطلاعاتی داره یا استفاده کرده؟
RSVP bye kennet cole (85000)
آنجل شلر اسنشیال 85000 - آر اس وی پی از کنت کول 85000 -بولگاری من از بولگاری 130000
دقیقا .زمان دلار 1800 تومنی بازار تهران 175000 بود!!! وای به الان که عطر 50 تومنی شده 120 تومن اینم باید رفته باشه بالای 250-300
سکریفایز از اجمل هست که بوی مجلسی و تلخی داره و پخش و ماندگاریه بالا فکر کنم الان تو بازار تهران حدود 30-40 تومن باشه 50 میل. عطرای 50 میل امانوئل اونگارو هم حدود 50 تومن هستن.یکم اگر روی پولتون بزارید عطر بیورکا از سیندی سی رو میتونید بخرید که شیرین و ادویه ایه و ماندگاری وپخش خیلی خوبی داره و کاملا مناسب پاییز و زمستونه ولی متاسفانه هم کمه هم شناخته شده نیست.
برا مردونه هم این چیزایی که گفتین صادقه؟ آخه به نظر من بو های تلخ رسمی ترن! ینی تا الان ایطو فک می کردم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)