تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 1783 اولاول ... 28268273277277877978078178278378478578679283288212821782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h
    Detect language » Persian

Last edited by hooman85hooman; 13-10-2012 at 23:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشهد - مرکز صابری وحید

روزانه 1 مگ است البته قطعی زیاد شده + پینگ از 40 اومده رو 200 + شبانه از 2 مگ به 256 کاهش پیدا کرده + کم شدنهای مشکوک از حجم خریداری شده + اطلاع رسانی نامناسب شرکت + نویز افزایش داشته

کلا به همه چیز میاد

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟
    بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟
    256
    اینو دیگه من نشنیدم
    از کدوم سایتای .... می خوای بری ؟

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راضی؟؟؟؟
    من 512 نوین نت دارم با سرعت 250.دوره صبا تموم شده من از 86 تا حالا داشتم و عوض کردم
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    راست میگی صبانت دیگه شکمش سیر شده داره اذیت می کنه
    دندون لقو باید کشید

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
    حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
    مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
    اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

این ساپورت صبادغ هم خستش شد دیگه نمیاد.......

7. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
    حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
    مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
    اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید
    کلا فلسفه Security Key گذاشتن روی وایرلس اینه که دیگران در اطراف شما نتونن از اینترنت شما استفاده کنند
    در حالی که وقتی مودم را مستقیم با کابل وصل کنید دیگه همچین اتفاقی نمیتونه بیفته
    به نظر من اگه می خوای کسی دسترسی نداشته باشه در حالت bridge بزار مودمت را و با پسوردی که اکانت اینترنتت داره کارت رامیوفته

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کلا فلسفه Security Key گذاشتن روی وایرلس اینه که دیگران در اطراف شما نتونن از اینترنت شما استفاده کنند
    در حالی که وقتی مودم را مستقیم با کابل وصل کنید دیگه همچین اتفاقی نمیتونه بیفته
    به نظر من اگه می خوای کسی دسترسی نداشته باشه در حالت bridge بزار مودمت را و با پسوردی که اکانت اینترنتت داره کارت رامیوفته

خب ایجوری که با وایرلس نمیشه وصل شد و فقط مجبورم با کابل وصل بشم
    Last edited by mahddi; 15-10-2012 at 01:11.

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب ایجوری که با وایرلس نمیشه وصل شد و فقط مجبورم با کابل وصل بشم
    اگه یک کانکشن هم توی لبتاپت درست کنی حله .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این ساپورت صبادغ هم خستش شد دیگه نمیاد.......
    خوب بنده خدا دیگه حرفی برای گفتن نداره. صبانت نه پیگ خوبی داره و نه پشتیبانی خوب. فقط شبانه اش خوب بود که اونم به ف.. رفت.

12. 2 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •