دوست عزیز به یکی دیگه از دوستان هم پیشنهاد کردم زیر 1 تومن می تونید htz-424 پایونیر تهیه کنید.
برای اونیکو و یاماها هم می تونید به پاساژ شرکا سر بزنید.و یا جمهوری بعد از پل حافظ مغازه ادیو داوود برای یاماها.
دوست عزیز به یکی دیگه از دوستان هم پیشنهاد کردم زیر 1 تومن می تونید htz-424 پایونیر تهیه کنید.
برای اونیکو و یاماها هم می تونید به پاساژ شرکا سر بزنید.و یا جمهوری بعد از پل حافظ مغازه ادیو داوود برای یاماها.
نسخه اصلي كه نگاتيو
اولين بار در چندين نسخه دي و ي دي منتشر شد كه يكي نسخه THX دو ديسك بود با صداي dts يكي ديگه نسخه ويستا بود كه پك خيلي جالبي داشت اما دالبي بود.
بهد روي بلوري اومد كه صداش LPCM بود.
[QUOTE=amin_g_p;7513743]ارزش خرید بسته به نیاز خودتون هست با توجه به بودجه ای که دارید من شخصا از نزدیک هیچ کدوم را ندیده بودم و تست نکرده بودم ولی 727 خریدم سابش خوشگل تر بود(اون موقع برام حدود 1200 تموم شد)
تفاوت ظاهری دیگر خیر. می تونید توی لینک های زیر مشخصات و عکساشون را ببینید.
مشکل srt هست ولی مثل اینکه دوستان با vob/sub نتیجه گرفتن من زیاد دنبالش نرفتم چون نیاز نداشتم. روش هایی در همین تاپیک مطرح شده.
امین جان سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم خواهش کنم اگه ممکنه از منوی اصلی سینمای خانگی ۷۲۷ خودت یه عکس بذاری
چون من مدل ۷۱۷ دارم و میخوام ببینم که چه تفاوتهایی داره
اگر هم اطلاعاتی از تفاوت این دو داری اینجا عنوان کنی ممنون میشم
ممنونم
Last edited by mehr463; 11-03-2013 at 19:30.
چرا اینجا هیچکی جواب نمیده؟
دوستان یک مدل سینما که wifi داشته باشه ولی سه بعدی نباشه لطفا معرفی کنید ... ممنون از لطف همگی
الآن امکان عکس نیست سعی می کنم بگیرم منوش تاجایی که دیدم از 717 ساده تر باید باشه و بیشتر سیاهه
wifi برای مدل های بدون بلوری کاربردش اگر باشه پخش فایل های صوتی هست (تاجایی که اطلاع دارم پلیر های dvd پخش فایل های تصویری محدودتری دارند) من سینما dvd مدل خاصی را در خاطر ندارم بازم یه نگاهی می اندازم
Last edited by amin_g_p; 11-03-2013 at 23:27.
[QUOTE=amin_g_p;7529977]ممنون که پاسخ دادید . میشه سینمایی پیدا کرد که بلوری نباشه ولی mkv رو ساپورت کنه ؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم....ممنون میشم معرفی کنید .
پیدا نمی شه (حداقل من ندیدم) فقط بلوری یا مدیاپلیر حتی یه سری آمپ های قوی هم ساپورت نمی کنن
امین جان
یکی از چیزهایی که توی ذوقم خورد این بود که مدل 717 امکان پخش فرمت AVCHD رو داره ولی AVCHD دوربینهای HD سونی رو پخش نمیکنه و مقداری هم در عملکرد کنترل کند هست مخصوصا که فیلم سنگین باشه (HD با بیت ریت بالا) مثلا دگمه افزایش صدا رو فشار میدی یک الی دو ثانیه بعد روی صفحه نمایش نشون داده میشه
AVCHD تا به حال نداشتم که تست کنم در مورد کنترل هم بله بعضی وقت ها کند عمل می کنه (البته تلویزیون سامسونگ هم دقیقا همین جمله را در دفترچش نوشته که در پخش این فیلم ها ممکن است سرعت عملکرد تلویزیون کاهش یابد و طبیعی هست.)
سلام دوستان
امکان پخش فیلم از طریق wifi در مدل 727 هستش
و اگر جواب مثبته تا چه بیت ریتی
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)