منظورت از اینکه این بار نشده چیه؟ یعنی وقتی تنظیم می کنی دوباره بر می گرده به حالت قبلیش؟
در هر صورت یه راه خوب هم اینه که Update کارت گرافیکت رو بگیری نصب کنی.
منظورت از اینکه این بار نشده چیه؟ یعنی وقتی تنظیم می کنی دوباره بر می گرده به حالت قبلیش؟
در هر صورت یه راه خوب هم اینه که Update کارت گرافیکت رو بگیری نصب کنی.
من که دارم با مستر حال میکنم
خرید بازیکن تو مستر لیگ چجوریه؟من فقط بلدم بفروشم!
شما باید در قسمت Negotiations بازیکنی که مورد نظرت هست و پیدا کنی بعد روش کلیک کنی بعد چهار گزینه داره باید دومی یعنی Negotiation بزنی بعد دو گزینه داره اولی یعنی Apply for transfer Negotiations بزنی بعد یک در خواست به اون باشگاه میفرسته باید چند هفته ای صبر کنی که اون باشگاه قبول کنه یا نکنه اگه قبول کرد خوش یک قیمتی گفته که تو می تونی قبول کنی یا قیمت و کم و زیاد کنی اما بیشتر وقت ها اصلا باشگاه قبول نمیکنه
راستی به پیام هایی که بعد از هر بازی می نویسه توجه کن
![]()
کسی این سوال منو بلد نیست![]()
سلام بچه ها حاجی من همه پچ نصب کردم ولی لباس تیم های آلمان مال لیگ اسپانیاست لباس بعضی تیم های انگلیس مثل همه چکار کنم پچ کاملی نیومده ؟
Last edited by *IN*; 09-11-2009 at 14:30.
سلام
چندتا سوال:
1-وقتی میخوام با ggs فیس روی اسلات های خالیش وارد کنم نمیشه چون مثلا حجم اسلات 180kb و حجم فیس 210kb کسی راهی نداره(بجز استفاده از کیت سرور چون این جدیده رو کامپیوترم جواب نمیده)
2- چجوری کیتای bin (مثلا ماله ایران) رو جای کیت تو بازی بزارم (بازم بدون کیت سرور)
3-لیست اسامی بازیکنای ایرانو اگه میشه بزارین بعضیاش که تو قبلیا بوده (مثل رحمتی و کعبی و ...) رو میشناسم ولی سه چهار تا بازیکن جدید داره که معلوم نیست کیه.
اگه pes editor هم کسی لینک ریزومشو داره لطفا بزاره.
4-هرکی از بازیکنای ایران فیس یا عکس اسکن شده ی خوب داره لطفا بزاره
کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
یک کار خلاقانه جدید از juce واقعا باید به این مرد آفرین گفت . با اضافه کردن این فایل به کیت سرورتون میتونید سرعت کلی بازی رو کم و یا زیاد کنید من امتحان کردم و سرعت بازیو کم کردم و الان واقعا بازی خیلی ایده آل اجرا میشه من توصیه میکنم بجای عدد 1 0.9 و یا نهایتا 0.95 قرار بدین اعداد بزرگتر از 1 سرعت بازیو زیادتر میکنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرای همه رای ها صفر شد؟ دستمونو خوندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)