اون زمان که من دیدمش اینقد جوون رعنا و خوشگلی بود (بزنم به تخته )... مگه اینکه بیرونش کرده باشن![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اون زمان که من دیدمش اینقد جوون رعنا و خوشگلی بود (بزنم به تخته )... مگه اینکه بیرونش کرده باشن![]()
اینترنت مخابرات کازرون از صبح تا الان پر تایم اوت شده و مشکل زیاد داره .
خوب خوبه خداراشکر بزنم به تخته هم کارمون راه میفته و هم...دی:
نه با این وضعیت بیرونش نمیکنن مگر اینکه بیرون .....
قسمت MDF هست؟
Last edited by ahriman323; 19-02-2013 at 21:43.
از دست تو سعید
والا من 2 سال پیش رفتم پیشش... اون زمان صبانت خیلی اذییتم کرد و رانژه رو جمع نمیکرد... دقیقا یادم نمیاد چه بخشی کار میکرد... ولی یادمه قسمت اینترنت و adsl این چیزا... بعد دوستمم هم فرستادم پیشش مشکلشو حل کنه..
من رفتم پیشش گفتم صبانت اذییت میکنه.. گفت شمارتو بگو.. دادمش... گفت فردا رانژت جمع میشه... فرداش مودم روشن کردم مثل مرد جمع شده بود... خطمو توکلیان آزاد کرد![]()
اینترنت مخابرات کازرون اوکی شد . پینگش هم خیلی بهتر شده از 210 اومده 160 . فک کنم دیروز داشتن یه کارایی میکردن که بهتر بشه .
سلام بچه ها کسی این طرح سراسری مخابرات رو نگرفته ؟
1 مگ نا محدود رو گرفتم حدود 2-3 هفته واقعا افتضاحه
پر از تایم اوت سرعت هم که از 2 شب تا 10 صبح 120 هست بقیه روز سرعت از 10 تا 100 متغیر
واقعا افتضاح شده
خریت کردم اون طرح نامحدود رو بیخیال شدم اومدم طرح سراسری
trace که میگیرم معلومه وقتی به فیلترینگ تهران میرسه پینگ اینجوری تایم اوت میده
اصلا معلوم نیست چه خبره
از اسمش معلوم بوده چه تحفه ای هست... طرح سراسریمال منم وضعیت اینه... مجید من 2 3 روز ثبات سرعت پیدا کردم...
![]()
Last edited by arashsard; 21-02-2013 at 12:57.
دوستان خبر ندارید ارم نت یا همون اسیاتک
برای عید جشنواره داره یا نه ؟
tapatalk
پینگ منم کپی شماست
Last edited by mahmoodsoft; 21-02-2013 at 13:09.
بر پدرشون لعنت !
داشتم بقیه تاپیک ها رو میخوندم میبینم کلا کسایی که از مخابرات دارن سرویسشون افتضاح شده و تک و توک راضی هستن
پینگت چقدر عجیبه آرش توی یکی از سرور ها توی تریس کامل بهت تایم اوت داده ولی توی حالت کلی مشکلی نداره خیلی عجیبه !
زنگ زدم میگم سرعت دانلودم پایینه میگه dns تنظیم کن فقط همینو بلدن
بعد هم میگه برو از خود سایت bistnet تست سرعت بگیر که اونم شکر خدا با ته سرعت دانلود میکنه
میگه پس مشکلی نداره
پس آره تمام سایت ها و سرورای دنیا مشکل دارن شما دست آقا رو سرتونه کیفیت سرورتون خدا شده
خراب بشه این مملکت در پیت
-----------------------------------
فیسبوک از فیلتر در اومده واسه من !
Last edited by aghamajid1369; 21-02-2013 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)