از همونجایی که مخابرات دم در سیم داده تست کن البته اول سیمی که به خونه میادو قطع کن بعد مودمو وصل کن بهش.
فقط
نیوفتی از رو درو دیوار و نردبون خونت بیفته گردنمون !![]()
از همونجایی که مخابرات دم در سیم داده تست کن البته اول سیمی که به خونه میادو قطع کن بعد مودمو وصل کن بهش.
فقط
نیوفتی از رو درو دیوار و نردبون خونت بیفته گردنمون !![]()
کسی نمیدونست ؟
من اصلا نمیدونم واسه وایرلس چیکار باید کنم ! اصلا باید کانکشن بسازم یا ...؟
چراغ وایرلس مودمم روشنه ولی چه جوری باید با لپ تاپ پیداش کنم ؟!
الانم با لن کانکت شدم ...
آقا رفتیم تا لبه دیوار عینوهو گربه چارچنگولی...ولی نشد که نشد!از خود سیم اصلی زدم نشد
با این حساب فکر کنم نامردا سرکار گذاشتنم!اصلا ADSL رو روی خط ما فعال نکردن :(
یک دهنی از اینا سرویس کنم من...دزدها
![]()
هیچیکی جواب منو نمیده؟
من فقط راه confing روتر وایرلس dlink 150 رو میخوام؟
اول اینکه باید وایرلس مودم رو فعال کنید که میگید فعاله
دوم باید وایرلس لپ تاپ رو روشن کنید (اکر کلید سخت افزاری داره باید on و نرم افزاری هم باید فعالش کنید.)
از قسمت My network قسمت وایرلس رو فعال کنید.
سوم اینکه بعد از فعال شدن وایرلس، باید با لپ تاپ سرچ کنید تا فرستنده های وایرلس رو پیدا کنید و نهایتاً مودم خودتون رو از تو لیست انتخاب و بعد پسورد تنظیم شده رو وارد کنید.
برای سرچ فرستنده ها یکی از راهاش اینه که در قسمت Tray (گوشه سمت راست پایین صفحه دسکتاپ) روی آیکون وایرلس که شبیه چند تا سیگنال هست، کلیک کنید و سرچ رو انجام بدین.
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
اگه اینطوری بشه بیچاره میشیم ،![]()
Last edited by worldpcgame; 04-06-2010 at 10:08.
ADSL خودم حل شد
ADSL یکی از رفیقام مشکل داره که وقتی تلفن خونشون رو به خط وصل میکنه مودمش دیگه کار نمیکنه یعنی لامپ DSL مودم روشن نمیشه چیکار کنم
قبل از مودم اسپلیتر یا میکزوفیلتر گذاشته؟
دوستان از کجا میتونم آموزش config تصویری مودم لینکسیس 120n رو پیدا کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)