باید صبر کنید پس از توضیع در کتابفروشی های پخش کننده اصلی معمولا کتابها به صورت تکی فروخته میشوند.
باید صبر کنید پس از توضیع در کتابفروشی های پخش کننده اصلی معمولا کتابها به صورت تکی فروخته میشوند.
یه کتاب واسه زیست سال دوم پیشنهاد کنید لطفا ...
دوست من کتاب زیاد هستش این بسته به توانایی ها و انتظاراتتون از اون کتاب داره که مثلا تست باشه درسنامه کنکور یا همشون رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتاب جبر رمزیته پاسخ تشریحیاش خوبه یا مثل خوشخوانه؟؟؟؟؟
کتاب فیزیک خیلی سبز چطور؟؟گیج نمیشم؟؟؟
ممنون
رمزينه جبر جدا داره؟ يا همونيه كه با گسستس؟ اگه همونه كه با گسستس پاسخ تشريحيش بد نيست ولي فوق العاده فرموليه!
بهترين پاسخاي تشريحيو فار داره! دو جلدم هست. جلد 1ش درسو تسته ،جلد 2ش آزمون ميتوني هركدوم لازمت ميشه بگيري
اگرم دوس داشتي قبلش يه نگا بندازي كتابو برو سايت فار
فيزيك خيلي سبزم به نظرم گيجت ميكنه ، مخصوصا اگه رابطه ي خوبي با فيزيك نداشته باشي بازم بهترين كتاب با پاسخ تشريحي فار ميباشد ، به شرط چاقو هم هست برو سايتش ببين
خواهش![]()
Last edited by eminem never dies; 16-09-2011 at 21:52.
واسه خودم نمیخوام ،دوسم تواناییش خیلی زیاده ،تست باشه با درسنامه (امادگی برا کنکور دیگه )
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
بهترین کتاب برا جبر مبتکران همونی ک عکس هندونه روشه ! بهترین کتاب برا فیزیک همون فار هس ک یو هم گفتی !
ادبیات موضوعی بگیر واسه پایه یه کلی بگیر واسه پیش !کلک رو ترجیح میدم ،من ک ازش راضی بودم ! اما واسه املا کتاب دکتر سبطی ،واسه قرابت هم بازم سبطی .
عربی : فوت و فن عالیه ،اگه تست میخوای بیشتر کار کنی ،گاج سفید
دینی : جامع گاج فوق العادس حتما بگیر
فیزیک : فار عالیه
ریاضی تجربی رو نمیدونم چون رشتم ریاضی بود....
(فعلام همش اشتب شد !!!!)
خیلی سبز کتاب خوبی هستش.ولی برخی تستهاش بیش از حد سخت و ترکیبی هست....
بعد از اون کتاب گاج/تخته سیاه هم کتابهای بدی نیستند.
ولی توصیه من این هست هنگام خرید حتما به درسنامه و پاسخ هاش نگاه بیندازند و ببینند که ایا میتونه براشون موثر باشه یا نه ............
طبق نظرسنجی که به تازگی از ۳۰ نفر از نام آورترین دبیران کنکور (که همگی از دبیران برجسته بهترین مدارس و آموزشگاه های تهران هستند) به عمل آمده، مفیدترین کتابهای کنکور در هر درس به این ترتیب است:
(جلوی نام درس، نام انتشارات مربوط به آن آمده است)
ادبیات:
زبان فارسی: نشر دریافت تاریخ ادبیات: تخته سیاه آرایه ها و قرابت: نشر الگو / نشر دریافت
عربی: مبتکران / گاج
معارف: نشر الگو / فائق / معرفت اول
زبان : مبتکران / نشر شبقره / خیلی سبز
زبان تخصصی: مبتکران / زرد قلم چی
دیفرانسیل: رمزینه / فائق
گسسته: خوشخوان / فار
هندسه تحلیلی: الگو
ریاضی تجربی: خیلی سبز
فیزیک : الگو / گاج / خیلی سبز
شیمی: مبتکران / خیلی سبز
زیست: خیلی سبز / مبتکران /تست قرمز ژنتیک: تخته سیاه
زمین: نشر دریافت
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان...
2 تا سوال دارم یه پیشنهاد...
اول پیشنهادو بگم: دوستانی که فیزک 3شون نسبتا در سطح فابل فبولیه...برای قوی شدن در این زمینه کتاب فیزیک 3 سبز رو از دست ندین! چون من بعد تموم کردن سبز واسه فیزیک 3 خیلی گشتم که آخرشم الگو رو گرفتم! ولی واقعا به پای سبز نمیرسه...اینو کلا گفتم که بهترین کتاب و به قول خودشون انقلابی تو کتابای فیزیک کنکوره...هم شکلک هاش باحاله هم فن بیانشون . خلاصه همه چیش...
نمیگم تست غیر استاندارد نداره ولی کلا از خیلی کتابا دیگه کمتره...
حالا یه چیزی من این سبز رو 2 هفته پیش تموم کردم و میخوام یه کتاب خفن بگیرم مث سبز(که البته نیست!) ولی نزدیک به اون...بهترین بعد سبز...نمیخوام سخت ترین باشه...میخوام استاندارد ترین باشه...پاسخ تشریحی توضیحی هم نمیخوام فقطط فرمول باشه کافیه..ولی درجه اول استاندارد بود مهمه برام...چند تا پست بالاتر کفته بودن فیزیک فار هم خوبه...فیزیک 3 داره؟
پیش رو فصل اول با سبز زدم خوب بود....با همین ادامه بدم یا فار بهتره؟!(واسه بار اول).
یه کتاب هم واسه آموزش دیفرانسیل میخوام...یه چیزی باشه خفن...میکرو گاج رو دارم تسته...فائق هم تسته...میخوام یه جوری بشه که آموزشو خوندم بعدش از این کتابایی که گفتم تست بزنم...
یه سوال که شاید به این تاپیک مبوط نباشه!
از کجا میتونم برنامه های مشاور گزینه 2 (پور دستمالچی) که در مورد نحوه ی خوندن هر درس بود رو بگیرم؟!حدود هفته پیش....
منظورم اینه که بخرم...آخه اینترنتم ذغالیه!
یه کتاب هم واسه تست ادبیات 3 معرفی کنید...ممنون...[COLOR="Silver"]
Last edited by solo8; 17-09-2011 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)