تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 1045 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    برای مرتب کردن پایان نامه م چندتا سوال داشتم.
    برای عکسهام Caption تعریف کردم ولی وقتی عکس رو جابجا میکنم caption جابجا نمیشه. میخام به هم وصل یا گروپ بشن. چیکار باید بکنم؟

مشکل دیگه در مورد شماره عکسها در caption هست. میخام مثلا عکسهای فصل اول کارم با شماره 1-1، 1-2، و... مشخص بشه و فصل دوم با 2-1 و... سرفصلهام رو با style تعریف کردم ولی بازم درست شماره نمیخوره

word قابلیت این رو داره که یک فرمت رو به همه عکسهایی که توش وارد میکنیم بده؟ فرمت کادر و سایز و ...

سوال بعدیم در مورد شماره گذاری صفحاته. مثلا میخام دهمین صفحه وردم شماره صفحه یک داشته باشه و ده صفحه اول که جلد و... هست شماره نداشته باشه. چجوری میشه اینکار روکرد؟

ببخشید سوالام زیاده. خیلی اورژانسی به جوابشون نیاز دارم.پیشاپیش ممنون
    کسی جواب سوالای من رو نمیدونه؟ یکیش رو جواب گرفتم. خیلی واجبه:(

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم شما از نیم فاصله استفاده میکنین.مثلا CTRL+Space یا SHIFT+Space یا از این موارد.اگر اینگونه است میتونین:
    1.نیم فاصله ها رو به فاصله(فقط Space) تبدیل کنین و خودتونو خلاص کنین.
    2.توی رفرنس بصورت دستی کلماتی که بهم وصلن را با فاصله جدا کنین (این کار را پس از پایان ویرایش کامل متنتون انجام بدین.وگرنه هربار که فهرست رو اپدیت کنین دوباره حالت چسبیده بوجود میاد)
    نه همیشه space میزنم . جالب اینه که واسه فهرست شکل و جدول این مشکل اصلا به وجود نمیاد . برای اونم هربار که آپدیت می کنم فقط شماره صفحه ها رو آپدیت می کنم دیگه بهم نمیریزه .

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نه همیشه space میزنم . جالب اینه که واسه فهرست شکل و جدول این مشکل اصلا به وجود نمیاد . برای اونم هربار که آپدیت می کنم فقط شماره صفحه ها رو آپدیت می کنم دیگه بهم نمیریزه .
    جالبه.به نظر من تنها کاری که باید بکنین اینه که فهرست رو هم فقط شماره هاشو اپدیت کنین.منم پایان نتمه ام رو کامل و دقیق تایپ کرده بودم.ولی چنین مشکلی فقط وقتی که از نیم فاصله استفاده میکردم بوجود میومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نوار ابزار tools کجاست؟ ورد 2010

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نوار ابزار tools کجاست؟ ورد 2010
    شما بهتره بگین دنبال چه ابزاری هستین.word 2010 نسبت به 2003 تفاوتهای چشمگیری داشته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه مشکلی تازگیا برام پیش اومده هر کاری میکنم درست بشو نیست.حالا چه ویندوز عوض کنم یا ...
    تو کل محصولات افیس مشکل تایپ دارم
    مثلا کلمات رو اینجوری مینویسه:
    الرحیم الرحمان الله بسم
    خیلی رفته رواعصاب .دوستان میدونند دلیلش چیه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با تشکر از این فروم خوبی که درست کردید و راهنماییهای خوبترتون........من تا حالا خیلی مطالبتون را استفاده کردم ولی یک موضوعی را نتونستم پیدا کنم

من برای یک پایان نامه دکتری باید نمایه بذارم به این صورت که کلماتی که زیاد در متن استفاده شده اخر پایان نامه اورده بشه و شماره صفحه هایی هم که اون کلمه هست را ذکر کنیم.....ممنون می شم دوستانی که بلد هستند راهنمایی کنند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من یه فایل ورد دارم، کلی تایپ کرده بودم ولی نمیدونم چی شد که دیگه باز نمیشه. هی میگه فایل خراب است
    نمیشه یه جوری ریکاوریش کرد؟

داره خودمونی میشه Sir Masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

من یک مشکلی تو پرینت گرفتن با ورد دارم و اونم اینه که وقتی از یک صفحه پرینت می‌گیرم صفحه با مقداری کجی چاپ میشه و حاشیه‌های اطراف صفحه موازی با کاغذ نیست. تنظیمات کاغذ و پرینتر را هم A4 گذاشتم. وردم 2010 و پرینترم HP 1020 و ویندوزم سون هست. یادمه همچین مشکلی قبلا با ورد 2003 هم داشتم اونجا یک گزینه‌ای بود که وقتی تیکشو بر می‌داشتی مشکل بر طرف میشد ولی حالا در مورد ورد 2010 نمیدونم چیکار کنم.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه مشکلی تازگیا برام پیش اومده هر کاری میکنم درست بشو نیست.حالا چه ویندوز عوض کنم یا ...
    تو کل محصولات افیس مشکل تایپ دارم
    مثلا کلمات رو اینجوری مینویسه:
    الرحیم الرحمان الله بسم
    خیلی رفته رواعصاب .دوستان میدونند دلیلش چیه؟؟
    سلام
    به احتمال زیاد زبان فارسی رو سیستم درست نصب نشده,
    ببینید وقتی زبان رو به فارسی تغییر میدید نوار پایین ورد Persian می نویسه؟
    زبان فارسی رو از کنترل پنل ریمو کنید و این فایل رو دانلود و اجرا کنید تا زبان فارسی از طریق این فایل اضافه بشه و ریستارت کنید.
    ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
    من یه فایل ورد دارم، کلی تایپ کرده بودم ولی نمیدونم چی شد که دیگه باز نمیشه. هی میگه فایل خراب است
    نمیشه یه جوری ریکاوریش کرد؟

نرم افزار ورد رو باز کنید و برید به قسمت Open و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و از منوی کشویی Open( پایین پنجره) Open and Repair رو انتخاب کنید
    نرم افزارهایی هم برای تعمیر و یا بازیابی فایلهای ورد و آفیس هست می تونید از اونها (که معمولاً کمتر جواب میدن) استفاده کنید.

با سلام

من یک مشکلی تو پرینت گرفتن با ورد دارم و اونم اینه که وقتی از یک صفحه پرینت می‌گیرم صفحه با مقداری کجی چاپ میشه و حاشیه‌های اطراف صفحه موازی با کاغذ نیست. تنظیمات کاغذ و پرینتر را هم A4 گذاشتم. وردم 2010 و پرینترم HP 1020 و ویندوزم سون هست. یادمه همچین مشکلی قبلا با ورد 2003 هم داشتم اونجا یک گزینه‌ای بود که وقتی تیکشو بر می‌داشتی مشکل بر طرف میشد ولی حالا در مورد ورد 2010 نمیدونم چیکار کنم.
    این پست رو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •