تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 2365 اولاول ... 28268273277277877978078178278378478578679283288212821782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض راهنمایی برای خرید باند یا کامپوننت تا 200-300 تومن

با سلام

من یه ضبط میخوام که فقط فلش بخوره و سی دی نخوره که قیمتش کم بیفته-لصفا یه دو مدل خوب معرفی کنید

جدایی از ضبط یه باند یا کامپوننت اگه شد یه ساب هم میخوام تا 200 تومن یا اگه واقعا پیشنهاد بدید که چیز خوبی میشه 300 تومن
    البته این 300 تومن بودجه باند و... هست و ضبط رو شامل نمیشه اون بودجش جداست

کلا میخوام با این پول بهترین کیفیت و باس و تفکیک صدا و.... رو همه رو با هم داشته باشم و چیز خوبی در بیاد

یه سوالم دارم اینکه ساب اون بیس رو ایجاد میکنه درسته ؟کار آمپلی چیه ؟کلا چه ترکیبی بزنم بهترینه

ممنون میشم دوستان کمک کنند با نظراتشون

در ضمن دوستان چیزی که پیشنهاد میدند نهایی باشه و در آینده به اصلا و ابدا ارتقاع نخوام داد -با همین پول سرو تهش چمع شه بره خوبه

ممنون

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با حداکثر 150 تومن کامپوننت خوب از برندهای موجود در بازار چی بندازم خوبه؟ الان یک جفت باند 6975V2 با آمپ 3500 پایونیر بستم ولی از کیفیت صداش راضی نیستم باندها هم اصلی هستش حالا میخوام یه کامپوننت حداکثر 150 تومنی با یه آمپ دیگه اضاف کنم.نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با حداکثر 150 تومن کامپوننت خوب از برندهای موجود در بازار چی بندازم خوبه؟ الان یک جفت باند 6975V2 با آمپ 3500 پایونیر بستم ولی از کیفیت صداش راضی نیستم باندها هم اصلی هستش حالا میخوام یه کامپوننت حداکثر 150 تومنی با یه آمپ دیگه اضاف کنم.نظرتون چیه؟
    سلام
    اینفینیتی9633بردار یه کواک کیفیتی هس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد آمپ سييرا چيه؟
    SIERA neveshte mishe
    اصلا تا حالا اسمشو شنيديد؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی آمپ مناسب 1073 حدود 250 (یه کم اینور اونور مهم نیس ولی نه زیاد) میشناسه لطفا رهنمایی کنه .
    آقا حمید انگار امروز نیس.
    کسی از قیمت روز کنوود 8405 و dtr4.500 خبر داره؟
    ممنون
    Last edited by robin1988; 05-07-2012 at 01:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    این آمپهای پایونیر چطور آمپهایی هستند؟
    مثل 9400 و یا 6400

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان میخوام ساب بگیرم نمیدونم ، ساب باکس بگیرم یا بوم ساب بعد میخوام ببینم کدام بهتره و اینکه چه فرقی دارند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    خوبی آقا حمید؟ دمت گرم سیستم ردیفیه
    فقط سابش خیلی رازی کننده نیست البته سابش خوبه باکسم فکر کنم کوچیکه
    دیگه کوچیکترین ساب ممکن رو گرفتم و از این سوراخ ها (اسمش نمیدونم چیه ، همون که صدا رو تخلیه میکنه) نداره.
    خدا بگم چیکارشون نکنه این نصاب های قمی رو
    میخواستم رو تاقچه نصب کنم نصاب گفت نمیشه گفت من 10 ساله دارم سیستم نصب میکنم و همچین چیزی ندیدم. حالا که باکس خریدم و رو باکس نصب کردم پیش 2-3 نفر رفتم میگه باید تاقچه 2 گانه میگرفتی(یه جوریه که قسمت عقبش بالا تره و زیر ساب به کپسول ها گیر نمیکنه)
    حالا اومدم یه راهنمایی بگیرم آقا حمید
    اگه من باکس رو بفروشم برم و ساب رو روی تاقچه ببندم صداش بهتر میشه به نظرت؟ چون فکر کنم صندوق عقب خودش مثل یه ساب عمل کنه
    یا اگه یه سوراخ روی باکس بزارم چی صداش خوب میشه؟
    ولی یه خوبی داره اینه که بیسش نرمه، همونی که میخواستم.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییت حمید جان.6500 پایونییر از نظر کیفیت چطوره؟(نظر خودت) و بهترین آمپ پیشنهادیت تا حدود 250(یه کم اینور اونور مهم نیس ولی نه زیاد) چیه؟
    سلام
    نسبت به قیمتش خوبه.البته برای بریج بستن وگرنه وات هر کانالش کمه.
    متاسفانه تا 250 هیچی.لامصب همه چی رفته بالا.آمپ 8501 شده 210!160 بود.
    با سلام

من یه ضبط میخوام که فقط فلش بخوره و سی دی نخوره که قیمتش کم بیفته-لصفا یه دو مدل خوب معرفی کنید

جدایی از ضبط یه باند یا کامپوننت اگه شد یه ساب هم میخوام تا 200 تومن یا اگه واقعا پیشنهاد بدید که چیز خوبی میشه 300 تومن
    البته این 300 تومن بودجه باند و... هست و ضبط رو شامل نمیشه اون بودجش جداست

کلا میخوام با این پول بهترین کیفیت و باس و تفکیک صدا و.... رو همه رو با هم داشته باشم و چیز خوبی در بیاد

یه سوالم دارم اینکه ساب اون بیس رو ایجاد میکنه درسته ؟کار آمپلی چیه ؟کلا چه ترکیبی بزنم بهترینه

ممنون میشم دوستان کمک کنند با نظراتشون

در ضمن دوستان چیزی که پیشنهاد میدند نهایی باشه و در آینده به اصلا و ابدا ارتقاع نخوام داد -با همین پول سرو تهش چمع شه بره خوبه

ممنون
    سلام
    پخش رو پایونیر MVH7350 میتونی بگیری که فقط usb/sd ثاپورت میکنه.کم شده و قیمت ندارم. باید بگردی.
    برای اسپیکر میتونی گلیبدن آدیو سیستم برداری مدل co609plus 275 تومن . امپ 6500f پایونیر هم در حالت بریج براش کافیه.اونم حدود 190 هست.اگه بخواهی کامپوننت بگیری برای جلو و عقب هم اسپیکری نبندی میتونی MX165plus بگیری 195 تومن ساب هم کنوود 3010 حدود 100تومن.آمپ هم 8405 کن وود.
    mx165plusواقعا نسبت به قیمتش حرف نداره.195 خیلی بالاتر از حدش می ایسته.
    سلام
    این آمپهای پایونیر چطور آمپهایی هستند؟
    مثل 9400 و یا 6400
    9400 قویتره.
    سلام دوستان میخوام ساب بگیرم نمیدونم ، ساب باکس بگیرم یا بوم ساب بعد میخوام ببینم کدام بهتره و اینکه چه فرقی دارند؟
    اگه بتونی خودت باکس بسازی، ساب بدون باکس شرکتی بهتره.ولی گلیدنهای موجود سری MX ش با باکس فابریک که برای چنتا از دوستام گرفتم و صداشون رو شنیدم،کمی نظر من رو نسبت به اینگونه باکسها تغییر داده.خیلی خوب میکوبن و از رزونانس و نویز پورت خبری نیست.بسیار محکم و اصولی ساخته شدن.
    سلام
    خوبی آقا حمید؟ دمت گرم سیستم ردیفیه
    فقط سابش خیلی رازی کننده نیست البته سابش خوبه باکسم فکر کنم کوچیکه
    دیگه کوچیکترین ساب ممکن رو گرفتم و از این سوراخ ها (اسمش نمیدونم چیه ، همون که صدا رو تخلیه میکنه) نداره.
    خدا بگم چیکارشون نکنه این نصاب های قمی رو
    میخواستم رو تاقچه نصب کنم نصاب گفت نمیشه گفت من 10 ساله دارم سیستم نصب میکنم و همچین چیزی ندیدم. حالا که باکس خریدم و رو باکس نصب کردم پیش 2-3 نفر رفتم میگه باید تاقچه 2 گانه میگرفتی(یه جوریه که قسمت عقبش بالا تره و زیر ساب به کپسول ها گیر نمیکنه)
    حالا اومدم یه راهنمایی بگیرم آقا حمید
    اگه من باکس رو بفروشم برم و ساب رو روی تاقچه ببندم صداش بهتر میشه به نظرت؟ چون فکر کنم صندوق عقب خودش مثل یه ساب عمل کنه
    یا اگه یه سوراخ روی باکس بزارم چی صداش خوب میشه؟
    ولی یه خوبی داره اینه که بیسش نرمه، همونی که میخواستم.
    سلام محمد جان.مبارکت باشه.
    آره منم بعدا متوجه شدم که تاقچه اینجوری هم هست وگرنه همون گلیدن رو برات میگرفتم.البته بودجه شما هم محدود بود و اون ساب با این آمپی که داری درایو نمیشد.ولی بزار یه مدت ساب کارکنه و برک این بشه. صدات بهتر میشه.
    آره سابهای کن وود خوبیشون نسبت به پایونیر اینه که BASS شون رو مخ نیست. بیس نرم و خوش صدا میزنن.

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حمید جان من 2 تا کار میتونم بکنم
    1. 7541 بگیرم همون 111 واتو بدم به 1073 2 تاشو بزارم واسه کامپی که بعدا میگیرم(یا فعلا بریجش کنم)
    2. بین dtr4.500 - rub4.500 - 6500 یکیو واسه بریج کردن واسه 1073 بگیرم.
    کدوم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •