تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 1126 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید من کلی فایل شخصی از عروسی و مهمونی تو این هارد دارم اعتماد کنم بفرستم گارانتی؟
    گارانتی نسب به بقیه جاها بهتره ولی بازم هر جور که خودتون میدونید

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام برنامه Active_Partition_Recovery ترفند خواصی نکته و آموزشی نداره الان درایو گیمم رو از دست دادم یک برنامه بیخود فرمت کرده به fat12 حجم کم الان بازیابی میکنه چندین درایو گیم با همون اسم گیم نشون میده برای بازیابی چکار کنم همه بازی ها و برنامه مثل اول میشه

بعد برای بازیابی عکس و فیلم چی پیشنهاد میدین مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

من یک هاردی دارم که همراه خودم برده بودم پیش دوستم و برای اینکه از سیستم دوستم بتونم فایل تو هاردم بریزم خیلی چیزایی که نیاز نداشتم رو پاک کردم و از سیستم دوستم چیزایی که میخاستم رو هم کپی کردم تا جایی که هاردم دیگه فضایی نداشت
    الان نه اون فایل قبلی ها رو دارم رو هارد نه این جدید هایی که کپی کرده بودم و نه اینکه فضایی برام مونده
    تو حالت مخفی هم نیست به نظرتون چی شده و باید چیکار کنم ؟
    از برنامه هایMiniTool.Power.Data.Recovery.v6.8.0.0
    اسفاده کنید توی سایت های فارسی هست فوق العاده س درایو من با fat12 فرمت شد همه فایل هارو بازیابی کرد برنامه جدیدی هست ولی با این زمان کم کاربرهاش دارن زیادتر میشن و راضی از عملکرد بسیار سرع عمل میکنه دیگه برنامه مخصوص پارتیش بندی استفاده کنید معمولا این برنامه مثل ویندوز عمل نمیکنن و همه محتویات رو نشون میدن با تغییر اسم درایو یا ترتیب قرار گیری درایو هارو برای ویندوز شناسایی میشن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

از برنامه هایMiniTool.Power.Data.Recovery.v6.8.0.0
    اسفاده کنید توی سایت های فارسی هست فوق العاده س درایو من با fat12 فرمت شد همه فایل هارو بازیابی کرد برنامه جدیدی هست ولی با این زمان کم کاربرهاش دارن زیادتر میشن و راضی از عملکرد بسیار سرع عمل میکنه دیگه برنامه مخصوص پارتیش بندی استفاده کنید معمولا این برنامه مثل ویندوز عمل نمیکنن و همه محتویات رو نشون میدن با تغییر اسم درایو یا ترتیب قرار گیری درایو هارو برای ویندوز شناسایی میشن
    شما بهتره اون پارتیشن رو ریکاوری کنید همون نرم افزار active partion recovery خوب است با eases data recovery

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

شما بهتره اون پارتیشن رو ریکاوری کنید همون نرم افزار active partion recovery خوب است با eases data recovery

active partion recovery چرا این برنامه مزخرف قاطی داره زدم ریکاوری پیام داد نخوندمش اوکی کردم زد هارد 2 ترابیاتی رو نابود کرد مشابه همون درایو گیم که در هارد دیگه هست
    کل هارد 2 ترا رو نابود کرد همه رو از بین برد یک درایو fat12 ساخت بقیه درایو ها ناپدید شد این چه برنامه هست خیر سرش میخواد بازیابی کنه کل درایو نابود کرد !!!! با زدن ریکاوری چه ربطی داشت
    حالا باید کلی زمان بزارم با برنامه
    MiniTool.Power.Data.Recovery
    درستش کنم
    لعنت خدا بر برنامه active partion recovery

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

چرا این برنامه همچی کاری کرد فقط ریکاوری زدم زد هارد 2 ترا رو نابود کرد اینم عکس:

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

با برنامه
    MiniTool.Power.Data.Recovery تمام شد بازیابی کرد برنامه active partion recovery هنوز اولش گیر کرده ریکاوری سریع میزنم هیچی پیدا نمیکنه سوپر ریکاوری میزنم فس فس واقعا نمیدونم این چه برنامه هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چرا اینجوری شده ؟ خوب بود اون پیامی که اومده بود میخوندید باید کل هارد رو این دفعه ریکاوری کنید و برای اینکار حجم اضافه میخواین

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

چرا اینجوری شده ؟ خوب بود اون پیامی که اومده بود میخوندید باید کل هارد رو این دفعه ریکاوری کنید و برای اینکار حجم اضافه میخواین

واقعا خودم متوجه نمیشم عکس هارو نگاه کنید اصلا یعنی چی که یک هارد خراب رو بجای اینکه درسته کنه میزنه همون هاردی که سالم و درسته رو دقیقا مثل هارد خراب!
    خرابش میکنه اصلا یعنی چی همچی گزینه تو این برنامه تعریف شده باشه
    حالا با برنامه
    MiniTool خیلی سریع راحت دارم هارد 500 رو بازیابی میکنم عجب بازیابی داره بازی ها راحت اجرا شدن برنامه کم حجم سریع ساده و روان
    هارد 500 درست شد میرم سراغ هارد 2 ترا ببینم درست میشه 2 ترا اصله تمام فیلم و برنامه نوی اونه

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

عکس ها دیده میشن وضعیت هارد 2 ترا رو ببینید چه کار کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •