گارانتی نسب به بقیه جاها بهتره ولی بازم هر جور که خودتون میدونید
گارانتی نسب به بقیه جاها بهتره ولی بازم هر جور که خودتون میدونید
سلام برنامه Active_Partition_Recovery ترفند خواصی نکته و آموزشی نداره الان درایو گیمم رو از دست دادم یک برنامه بیخود فرمت کرده به fat12 حجم کم الان بازیابی میکنه چندین درایو گیم با همون اسم گیم نشون میده برای بازیابی چکار کنم همه بازی ها و برنامه مثل اول میشه
بعد برای بازیابی عکس و فیلم چی پیشنهاد میدین مرسی
از برنامه هایMiniTool.Power.Data.Recovery.v6.8.0.0
اسفاده کنید توی سایت های فارسی هست فوق العاده س درایو من با fat12 فرمت شد همه فایل هارو بازیابی کرد برنامه جدیدی هست ولی با این زمان کم کاربرهاش دارن زیادتر میشن و راضی از عملکرد بسیار سرع عمل میکنه دیگه برنامه مخصوص پارتیش بندی استفاده کنید معمولا این برنامه مثل ویندوز عمل نمیکنن و همه محتویات رو نشون میدن با تغییر اسم درایو یا ترتیب قرار گیری درایو هارو برای ویندوز شناسایی میشن
شما بهتره اون پارتیشن رو ریکاوری کنید همون نرم افزار active partion recovery خوب است با eases data recovery
active partion recovery چرا این برنامه مزخرف قاطی داره زدم ریکاوری پیام داد نخوندمش اوکی کردم زد هارد 2 ترابیاتی رو نابود کرد مشابه همون درایو گیم که در هارد دیگه هست
کل هارد 2 ترا رو نابود کرد همه رو از بین برد یک درایو fat12 ساخت بقیه درایو ها ناپدید شد این چه برنامه هست خیر سرش میخواد بازیابی کنه کل درایو نابود کرد !!!! با زدن ریکاوری چه ربطی داشت
حالا باید کلی زمان بزارم با برنامهMiniTool.Power.Data.Recoveryدرستش کنم
لعنت خدا بر برنامه active partion recovery
چرا این برنامه همچی کاری کرد فقط ریکاوری زدم زد هارد 2 ترا رو نابود کرد اینم عکس:
![]()
با برنامهMiniTool.Power.Data.Recovery تمام شد بازیابی کرد برنامه active partion recovery هنوز اولش گیر کرده ریکاوری سریع میزنم هیچی پیدا نمیکنه سوپر ریکاوری میزنم فس فس واقعا نمیدونم این چه برنامه هست
![]()
چرا اینجوری شده ؟ خوب بود اون پیامی که اومده بود میخوندید باید کل هارد رو این دفعه ریکاوری کنید و برای اینکار حجم اضافه میخواین
واقعا خودم متوجه نمیشم عکس هارو نگاه کنید اصلا یعنی چی که یک هارد خراب رو بجای اینکه درسته کنه میزنه همون هاردی که سالم و درسته رو دقیقا مثل هارد خراب!
خرابش میکنه اصلا یعنی چی همچی گزینه تو این برنامه تعریف شده باشه
حالا با برنامهMiniTool خیلی سریع راحت دارم هارد 500 رو بازیابی میکنم عجب بازیابی داره بازی ها راحت اجرا شدن برنامه کم حجم سریع ساده و روان
هارد 500 درست شد میرم سراغ هارد 2 ترا ببینم درست میشه 2 ترا اصله تمام فیلم و برنامه نوی اونه
عکس ها دیده میشن وضعیت هارد 2 ترا رو ببینید چه کار کرده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)