سرعت لاهیجان شنیدم به 100 KB رسیده ؟ ... واقعا رسیده یا نه ؟!
من استانه هستم !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت لاهیجان شنیدم به 100 KB رسیده ؟ ... واقعا رسیده یا نه ؟!
من استانه هستم !
واسه من که هرگز نشد!میخوام بدونم کلا QUICK TASK واسه من اینطوریه یا فقط شانس منه؟!
پولم هم رو هواست فعلا!کی وقت داره بره بانک!؟
سوال اولم هم جواب ندادید :گفتم فرق 128 با 256 اندیشه چیه نه اینکه اندیشه خوبه یا نه![]()
سلام
من آرزو به دل موندم آخر adsl نمی تونم بگیرم
ما مرکز 5 هستیم (556)
اسفند ماه سال پیش رفتم adsl بگیرم گفتم نمیشه
دوباره شنبه همین هفته رفتم میگن مخابرات تجهیزات نداره
کسی نمیدونه که این تجهیزات چه وقت نصب میشه؟
اصلا باید چکار کرد![]()
وزير ارتباطات: كي گفته خارج اينترنت ارزونه؟ ما لندن رفتيم هتل 20 پوند پول اينترنت داديم!
تقي پور وزير ارتباطات در پاسخ به سوالي در مورد گران بودن هزينه اينترنت پرسرعت در ايران در قياس با ديگر كشورها و كيفيت پايين آن اين پاسخ را مي دهد: كي گفته خارج اينترنت ارزونه؟ ا لندن رفتيم هتل 20 پوند پول اينترنت داديم! وقتي مجري در پاسخ مي گويد بابا اونجا هتله فرق مي كنه، اقاي وزير بر پاسخش اصرار مي كند!
بچه ها اندیشه حجم زیر 2 گیگ هم میفروشه؟منظورم اینه که حجمم تموم شده میتونم فقط واسه 6 روز 1 گیگ بخرم؟تو سایتش نداره.
نه نداره
اندیشه 128 محدود :
ساعت 1.20 دقیقه
سلام دوست گلم،
همونطور که پیشنهاد دادین با IDM تست کردم:
دانلود از فایل مستقیم ساعت 2.30 بامداد، سرعت: حدود 50
مرکز 5
تست روز رو هم میگیرم و خبر میدم.
با سپاس،
یاسر
من واسه مشکلم الان زنگ زدم اندیشه مشکلمو مطرح کردم گفتم اطلاعاتو میزنم وارد نمیشه برا تمدید انلاین عجیبه که گفته بودن باید رمز اتصال به اینترنتو زد اما یه رمز دیگه بهم داده میگه این مال کویک تسک شماست من اینو زدم وارد شد تمدید کردم انلاین هم تمدید شد
اما بارمز اینترنت من فرق داره خیلی عجیبه حرف خودشون رو هم تکذیب میکنن
سلام پس وضعیت شما از من بهتره روزتم بگو ببینیم اوضات چطوره امیدوارم اون یکی سرعت من بیشتر باشه![]()
یعنی پس الان که 8 روز دیگه دارم مجبورم پول 1 ماه رو بدم و این 8 روز بپره؟کلا 700mb احتیاج دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)