شدیدا پایتم
==========
آقا یچیزی در مورد ایرانم بزارین توش تا ایرانیا جذب شن.مثلا بگین همه ایرانیا میتونن بیان جای ما و اینا
کوروش کبیر عالیه![]()
شدیدا پایتم
==========
آقا یچیزی در مورد ایرانم بزارین توش تا ایرانیا جذب شن.مثلا بگین همه ایرانیا میتونن بیان جای ما و اینا
کوروش کبیر عالیه![]()
خوب دوستان
من هم یه ویرایشی روی متنها دادم و شد این
We Are All One Squad .We Fight Toghether,We Defend Together, We Live Together and We Die Together. TOGHEER WE STAY.
Dont you ever think of attacking one of us unless you want to have your village nobeled
خب بچه ها.من دارم اسم همه رو به ترتیب حروف الفبا درست میکنم.آخرش به همتون میدم تا بزارید توی پروفایلاتون.ارتش کوروش کبیر هم که تصویب شدش.بعدش ببینید خوشتون میادش یا نه.
خب این چطوره کمال؟متن تو رو هم میتونیم توش یه جوری وارد کنیم
Army of the Great Cyrus
WE are in One Group.WE Fight toghether,We Defence together,We Live together,we Die together.WE are a Killer group.Each of us can destroy u.You must pay Tax to us for live in tribal wars.If you attack to one of us,After that u'll see all of us attack u.
These are the members of our group
به نظر من کامل بر اساس امتیاز باشه خیلی بهتره...
هیچ وقت از بی نظمی خوشم نمیاد... حالا به هر شکلش
اینم یه جورشه دیگه...
قبول نداری؟
من مخالف به کار بردن اسم ایران ام...
کلا در چنین محل هایی.. درست نیست که تیریپ نژاد پرستی و ملیت پرستی و ... گزاشته بشه...
این نظر منه البته![]()
متن کمال سنگین تره.
بردیا نگفتی کی به کی حمله کرده.
کسی تو K62 یا K52 یا K84 روستا داره ؟
به نظر من بهتره بر اساس حروف الفبا باشه.اگر بر اساس امتیاز باشه خیلی سریعتر اعضای قویمون شناسایی میشن تا وقتی که براساس حروف الفبا باشه.اون جوری حداقل یه خورده بیشتر وقت میبره.
من ک52 هستم.
ما سابقه خوبی از اینکه خودمون و ایرانی معرفی کردیم نداریم
تجربه ثابت کرده که خارجیها علاقه خاصی به حمله به ایرانی ها تو این بازی دارن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)