فکر کنم دوربین سونی XR150 در این حدود قیمت باشه و دوربین خوبیه![]()
فکر کنم دوربین سونی XR150 در این حدود قیمت باشه و دوربین خوبیه![]()
سری IXSUS کانن هم چند مدل داره مثل IXSUS105
یا سونی W330 با قیمتی حدود 180 تومن![]()
1-هر دو برندهای مطرح و قابل اعتمادی هستند شما بهتر است زیاد به بادی فکر نکنید.در DSLR ها لنز حرف اول را می زند.ببینید برای ن.ع عکاسی تان و بودجه تان کدام برند لنز های متناسب تری دارند بر اساس این موضع یک بادی انتخاب کنید و مطمئن باشید بادی های خوبی در هر دو برند و در قیمت های متنوع وجود دارد
2-هر باید در این زمینه میتواند مفید باشد.گرچه من در زمینه نویز زیاد به 500D خوشبین نیستن.اما هم 450D و هم 550D را بسیار موفق تر می دانم.گرچه اگر وسواس نداشته باشید همین 500 دی هم انتخابی عالی محسوب می شود.
3-The Canon EOS 500D has full HD 1080P video capture at 20fps (requires min class 6 SDHC) or 720P video at 30fps
4-معمولا نمی دهند و باید جدا خریداری شود
5-بطور خلاصه در CMOS مکانیسم تبدیل نور به ایمپالس الکتریکی در خود فوتو سنسورها رخ می دهد اما در CCD این اتفاق در خارج از صفحه حساس و توسط یک مکانیسن فعالactive صورت میگیرد.این یعنی مصرف الکتریکی CMOS کمتر است اما در مورد کیفیت خروجی بعلت مولتی فاکتور بودن نیاز به بررسی موردی دارد.
توضیح بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6-اگر برات امکان داره من 550D را بهت پیشنهاد میدمومخصوصا رفتار نویزی این دوربین را خیلی قبول دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7-اتفاقا اون موردی که فیلمبرداری عالی نداشته باشه ولی عکاسی خوب باشه میشه G11 یا S90
8-هر رو تقریبا در یک سطح هستند البته از نظر بدنه 500D بهتره کمی(خیلی کم!)
از دیجی کالا قیمت ها رو نیگاه کن
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
منم موافقم
با ایکسیوس موافقم و با سونی هم موافقم
اگه اشتباه نكنم اين دوربينها فيلم برداري HD ندارن. دوربين F3 پاناسونيك كه معرفي كردم تنها دوربينيه كه تو اين رنج قيمت فيلم برداري HD داره و همينطور فلاش با برد 7 متر
همینطوره اون دو دوربین در حد DV فیلمبرداری می کنند 640*480
دوستان دوربین زیر 200 چی پیشنهاد میدید؟
واسه مدرسه مادرم میخوام که میخواهند هم عکس بگیرند و هم فیلم و با کیفیت
دوربن زیر 200 تومن اونجوری که دوستمون گفت F3 پاناسونیک
و یا IXSUS 105 کانن دوربینهای خوبین![]()
ويرايش شد............
Last edited by landscape; 17-01-2011 at 19:12.
سلام به همه بچه های دوربین باز
من یه دوربین به قول خودمون مشتی تو رنج قیمت 250 تا 300 میخواستم
حالا بیشتر هم شد یه مقدار مشکلی نیست
خودم Canon PowerShot SX210 مد نظرم هست ولی خب تجربه نشون داده که همیشه باید مشورت کرد
میخوام کیفیت عکس ردیف........
مرسی![]()
سلام
دوست عزیز همین sx210 خیلی عالیه فقط 30 تومان گرونتره و نمونه عکساشو دوستانی مثل جناب vvc گرفتن که میتونی تو تاپیک اخرین عکسا ببینی .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)