تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 782 از 949 اولاول ... 282682732772778779780781782783784785786792832882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,811 به 7,820 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله من از مرز 160 گيگ رد شدم
    دقيقا 216 گيگ توي اين چند روزه ترافيك داشتم الان هم سرعتم خوبه صفحات به سرعت باز ميشن و اطلاعاتش رو پايين ميبيند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي توي تست سايت اول منو تبريز شناختش بعدشم گزارش آي پي كه به من داده اشتباهه
    خود خط هنوز روي 9 مگ دان و 1 مگ آپ بسته مونده و پروفايلش رو تغيير ندادند

اين هم تنظيمات مودم
    ابته تا حدودي مربوط به سايتي كه ازش دانلود داريم و ترافيك سرورهاش و ساعت ترافيك توي اروپا و آمريكا توي روز چرا سرعت دانلود بالاست بخاطر اينكه اختلاف ساعت ما با اروپا و آمريكا خيلي زياده و بيشتر مردم اونجا خودشوابن و عملا PC و سايل اضافشورو بخاطر مصرف خاموش ميكنند

2. 6 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باز گير داد پاكش كردم
    Last edited by amir3852; 26-06-2015 at 00:14. دليل: تكراري

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب پس جالب شد
    اگه بشه شرطهایی به قرار داد اضافه کرد
    مثل شرط تخلیه 72 ساعت
    شرط عدم افت سرعت بیش از 10 درصد سرعت روزانه در ساعات رایگان
    جالب میشه اگه بشه این تبصره ها رو اضافه کرد
    با اضافه کردن شرط های درست میشه خیلی کارها میشه انجام داد
    اما ایا شرکتها قبول میکنند؟
    قصد جسارت نباشه اما اینکه تونستید چنین شرطی بذارید برام عجیب و حتی غیر قابل قبوله
    Last edited by sleeplessness; 26-06-2015 at 01:39.

5. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من وقتي قرارداد رو امضا كردم پيش خانم مصلحي عزيز نماينده فروش پارس آنلاين كرج
    توي قرارداد تبصره گذاشتم و نوشتم كه طبق اين قرارداد به هيچ وجه شركت حق محاسبه مقدار حجم و ترافيك مصرفي و همچنين كاهش حجم و سرعت از قرارداد خريداري شده رو نداره و امضاش كردم و به مديرشون هم گفتم
    ايميلش رو هم فرستادم پشتيباني و فروش مركز و اعلام كردند شما به هيچ وجهي نگران كاهش سرعت و حجم نباشيد نهايتش بعد از 700 گيگ ترافيك سرعت شما ميشه همون 2 مگ يعني الان از 9 مگ ميشه 2 مگ
    در هر صورت فكر نكنم نامحدودش رو بردارند
    باور كنيد دوستان اين كشور همه چيزش عاليه ولي دزديهاش خيلي زياد شده الان همين شركت پارس آنلاين
    مبلغي رو ساليانه بابت ترافيك مصرفي از شركت ارتباطات زير ساخت كه قبلا كارهاشو وزارت ارتباطات ميكرد، پرداخت ميكنه
    ولي پهناي كاملا هدر ميره چون مديريت درستي نداره چرا فرض مثال به بعضي از ارگانها و سازمانها و وزارتخانه ها ترافيك فيبر نوري ميدن ولي به كاربران عادي نميدن
    چرا شما ميخواي از رايتل سرعت و ترافيك بالاتر بگيري ميگن نميشه فقط به اساتيد دانشگاهها و دانشجويان و كسبه ميديم - چرا مگه بقيه كاربران عادي آدم نيستند حتما بايد يك صندلي دولتي داشته باشند - استاد بنده آقاي كورنگي بودند كه واقعا نمونه هستند
    براي يك سازمان (ايكنا) فيبر نوري از خود مخابرات كشيدند با سرعت 16 مگ و قرارداد اول 6 ماهه بسته شد (البته اين يكي از سازمانهاي معدودي كه من هم توش كار كردم هم نماينده سازمان ديگه اي بودم هم كارشناسي ميكردم) (توي وزارت ارتباطات هم بودم و براي اتاق معاون وزير لينك شبكه درست كردم)
    در هر صورت فرض مثال همين مخابرات فقط و فقط ترافيك مصرفي ماهيانه اين سازمان رو نگاه ميكرد و وقتي به مدير شبكش گفتم احمق جان شما تا ميتوني نرم افزارهاي مهم و كار درست و حتي فيلم و موسيقي رو يك سره دانلود كنيد تا 6 ماهه اول پر بشه فرمودند خير
    اين بنده خدا كارآموز شبكه بودند و حتي نميتونستند يك كانكتور RJ-45 رو بصورت استاندارد IEEE و ورژن A پرچ كنن در اين حد - باورتون ميشه سر يك ماه سرعت اين مجموعه به 6 مگ كاهش يافت و زماني رسيد كه حجم ترافيكشون بالاتر رفته بودش و همه دانلود ميكردند كه قضيه محدوديت حجم مصرفي رو كار گذاشتند
    منظورم اينه كلا توي ايران پهناي باند كاملا هدر ميره و شركتها و سازمانهاي مجري فقط و فقط براي خودشون اين پهناي باند رو درست ميدونن و براي من فرد عادي ميگن مگه تو چقدر مصرف داري مگه چيكار داري آقا به تو چه ربط داره من ميخوام از صبح تا شب توي يوتيوب فيلم آموزشي ببينم ميخوام يك سره از DEEZER موسيقي گوش كنم به همين خاطر
    در كل ايران هم خيلي شبيه بعضي كشورهاي اروپايي مثل فرانسه و انگليس و يونان و دانمارك و بلژيك اونها هم ترافيك رو شديدا كنترل ميكنن و قضيه -------- هم دارند - چرا ميگن خودمون بايد محدود كنيم نه كاربر يا والدين كاربر
    منظورم اينه كه اين سيستم ما ساختار خودمون نيست واگذاريه به ما
    حتي توي آمريكا از دوست و فاميل و آشنا بپرسين تمامي افراد فقط با موبايل به اينترنت وصلن و بسته ميخرن مثل ايران دقيقا خيلي كم كاربر خانگي هستش كه بخواد ADSL2+ بگيره و اونهم نامحدود
    ايران پل ارتباطي اينترنت شرق به غرب و يك حجم سنگيني از ترافيك رو عبور ميده ولي مسئولين سختشونه كه اين ترافيكي رو براي خود ما ميخرن بهمون بدن
    اون دوستان عزيزي هم كه واقعا برحسب نيازشون ميخرن بي تقصيرن
    در كل بايد به همه كاربرها ترافيك نامحدود بدن ولي با سرعتهاي مختلف چون شما هميشه به اينترنت بايد دسترسي داشته باشي
    هميشه بايد ايميل بخوني و اخبار و موسيقي و فيلم و غيره همراهت داشته باشي
    ترافيك رايگان و نامحدود شما رو به من ميفروشن - فكر كردي چيكار ميكنن اين قانونشه
    در كل اين مملكت هزار و يك مشكل نا حل شده داره اين هم روش خدا عاقبت ما رو بخير كنه
    دوست عزیز مثل این که شما نگاهی به سرویس ها و تعرفه های اپراتورهای اینترنتی آمریکا نینداختید این شرکت ها جدیدا بیشتر سرویس هاشون نامحدود با سرعت های مختلف تا یک گیگابیت و قیمت های ارزان هست بخاطر بحث استریمینگ و تلویزیون های اینترنتی مثل netflix تازه اونم با کیفیت 4k تنها جایی که سرویس زوری حجمی چه محدود و چه نامحدود به اصلاح منصفانه میده ایرانه در ضمن اون نامحدودی هم که شما گرفتی بازم توش خیلی میخورن ولی تو خارج فقط سود مجاز رو حساب میکنن اینجا سود شخصی هم شرکت اضافه میکنه مثلا میگه دو درصد سهم بچه ها سه درصد سهم خونه و ماشین خودم بقیه هم سپرده ام تو بانک بشه سودش رو ماهیانه بگیرم چیزی که اینجا وجود دارد عدم نظارت هست و گرنه اینترنتی که شما گرفتی بدون مصرف منصفانه و کاهش سرعت تازه با پینگ خوب و عدم قطعی باید بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان باشه نه بالای ۴۰۰ هزار تومان تازه به حرف اینا نباید اعتماد کنی شاید بازم سرعتت رو منصفانه کردن
    Last edited by sorooshfm; 26-06-2015 at 10:08.

7. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله من از مرز 160 گيگ رد شدم
    دقيقا 216 گيگ توي اين چند روزه ترافيك داشتم الان هم سرعتم خوبه صفحات به سرعت باز ميشن و اطلاعاتش رو پايين ميبيند

ولي توي تست سايت اول منو تبريز شناختش بعدشم گزارش آي پي كه به من داده اشتباهه
    خود خط هنوز روي 9 مگ دان و 1 مگ آپ بسته مونده و پروفايلش رو تغيير ندادند

اين هم تنظيمات مودم
    ابته تا حدودي مربوط به سايتي كه ازش دانلود داريم و ترافيك سرورهاش و ساعت ترافيك توي اروپا و آمريكا توي روز چرا سرعت دانلود بالاست بخاطر اينكه اختلاف ساعت ما با اروپا و آمريكا خيلي زياده و بيشتر مردم اونجا خودشوابن و عملا PC و سايل اضافشورو بخاطر مصرف خاموش ميكنند

توی عکسی که از مودمتون انداختید، SNR margin خیلی پایینه. اگه اعداد حقیقت داشته باشند که فاجعه هس!

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هر چند از فن آوا خوشم نمیاد ولی میگم تا کارت راه بیفته vpi و vci به ترتیب 8/35 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من تا همین یه ماه پیش 1mb نامحدود داشتم عالی بود (از نظر پینگ نه ) تخلیه کردم نت حجمی گرفان اصلا فایده نداره
    میارزه برم 512 bu بگیرم ؟ کسی داره ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

باور كني اصلا بحث سياسي نيستش
    فقط توي قضيه رفاه و راحتي بالاخص اينترنت براي مردم عادي يك كوچولو سختگيرن
    بابا ملت اينقدر توي خودشون غرقن كه حال و حوصله آپلود فيلم سياسي اديت شده و نميدونم ععكس و مسائل ديگه كه براي بعضي از شبكه ها ميفرستن، نيستند
    اتفاقا بحث مديريتي خوبه ولي من هم در حدش نيستم من فقط شاهد حي و زنده بودم كه هم ديدم و هم انجامش دادم رو گفتم
    این مبلغی که دادید برای چه مدتی است دقیقا؟ سرویس دو مگ دارید گفتید؟
    بنده اگر طلبم را از شرکت بدهند حاضر هستم چنین سرویسی را به شرط اینکه مدت دار باشه بگیرم و از فن آوا تخلیه کنم
    شما کدوم شهر هستید؟ من مشهد هستم

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

اقا من تا همین یه ماه پیش 1mb نامحدود داشتم عالی بود (از نظر پینگ نه ) تخلیه کردم نت حجمی گرفان اصلا فایده نداره
    میارزه برم 512 bu بگیرم ؟ کسی داره ؟
    خیلی وقته این سرویس رو دارم و با دانلود هایی که دارم ( مثلا همین دیروز 24 ساعته دانلود داشتم ) اصن افت سرعت نداره.
    راضی کنندست.

13. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

۵۱۲ برنزی مفت نمی ارزه کلا فن اوا داغونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •