2روش میتونی کار کنی
۱-از روش FTP مستقیم بریز روی هارد داخل
۲-از این استفاده کنOpenSplit فایلهای split کن بد بریز روی هارد بیرونی بد کپی کن تو داخلی
2روش میتونی کار کنی
۱-از روش FTP مستقیم بریز روی هارد داخل
۲-از این استفاده کنOpenSplit فایلهای split کن بد بریز روی هارد بیرونی بد کپی کن تو داخلی
سلام من میخوام تا یک هفته دیگه کنسول بگیرم نظر شما چیه؟![]()
UPDATE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از بهترین کارهای زندگیت رو انجام میدی...![]()
دوستان سلام یه سوال اساسی
من میخوام هارد اکسترنالمو دو پارتیشنه کنم
پارتیشن اول fat32 و پارتیشن دوم رو NTFS
فایلهای کمتر از 4 گیگ روی پارتیشن اول و فایلهای بیشتر از 4 گیگ در پارتیشن دوم بریزم
که فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو روی هارد داخلی ps3 کپی میکنم
حالا سوال اساسی
این برنامه مولتی من میتونه هر دو پارتیشن رو بشناسه یا فقط اولین پارتیشن رو میتونه بشناسه ؟؟؟
منظورم اینه که چون پارتیشن دوم ، دوم هست پس نمیتونه در برنامه مولتیمن نشون داده بشه
آخه یه جا خوندم فقط با اولین پارتیشن کار میکنه !!!
سلام .ببینید من تکن 6 رو از قسمت بکاپ گیری مولتی من ریختم رو هارد کنسول .الان میخواد که بازی رو لود کنه ولی black screen گیر میکنه .فکر کنم eboot و پچ میخواد لطفا اینا رو بزارید.ممنون.
خوب یک سوال مگه هارد هایش رو نمیشه تغییر داد و یک سوال دیگه این اسلیم ها سیستم خنک کننده چه جوری دارن به صورت مداوم منظورم خیلی طولانی جواب می دن و یا مثل این پس ای تو چینی ها این قدر داغ می شن از ترس باید خاموشش کرد !!
البته من ژاپنی داشتم و خیالم راحت بود البته باسه همین هم م یپورسم
فکر می کنید برای من کدوم بهتره
آقا لطفا زیر دیپلم نه شرمنده زیر لیسانس حرف بزن این ها رو ما نمی فهمیم
خوب پس اینجوری می شه بازی های زیادی رو روی هارد خود دستگاه نگه داشت ؟؟؟
آره میگم اون رو فقط باید دونفره زد!!
من حوصله ی پلات کردن رو ندارم!!از تو امضام هم معلومه!! چون معمولا کرایه میکنم! حسش نیست!
مدرن رو هم من اصلا تا حالا توی PS3 تموم نکردم!
شاتل این چند وقته خوبه! (گوش و چشم شیطون کر و کور!!)
راستی آقا دمه سونی گرم!! خیلی حال داد!! Dead Nation که خیلی باحال بود! Plus رو هم من گرفتم الا ن از تو امضام هم معلومه! قالبه Portable ID رو عوض کردم که اختصاصیه پلاسه(فقط به افتخار آقا علی!!گفتم یه ذره از مدرن بیام بیرون!!) Avatar رو هم عوض کردم! چند تا بازی گرفتم!! نمونش عشقم یعنی Street Of Rage 2!!
کلا دمشون گرم!!![]()
دوستان لطفا در مورد بازي l.a noire كمك كنيد هر كار ميكنم نمياد آيا پچي يا اي بوتي چيزي داره كه بايد نصب كنم؟
پچ رو پیدا کردم ولی ایبوت رو نه حالا چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)