سلام
منم هستم
کی شروع میکنید؟
دوستانی که مایل به شرکت هستن لطف کنن اسمه اکانت گارناشونو بگن.
اگه پچ e باشه بهتره اما خوب هرچی که دوستان موافقن، فرقی نمی کنه.
Amir_To
پچ B
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
راستی هاست لطفا ریپلی رو سیو کن بعد یک جا آپلود کن دیگران ببینن(ببینن من چقدر نوبم)
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
راستی هاست لطفا ریپلی رو سیو کن بعد یک جا آپلود کن دیگران ببینن(ببینن من چقدر نوبم)
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
سلام
id: amirfashist or maximus_h
patch:1.24e
و اینکه لطفا بگید مد چی باشه من فکر کنم که cm خوب باشه ولی به نظر دیگران هم احترام میزارم و هر چی که جمع بگه قبول می کنم![]()
سلام منم با گوشی میایم البته بازی هم می کنم که گاهی لگ دارم پینگمم بالاستپچ هم می توانم عوض کنم
اکانت توی گارنا alone_son
به احتمال زیاد نمیامکه بازیتون خراب بشه ولی وایرلسم توی همین ماه جور میشه انشاالله بازی های بعدی حتما میام
![]()
در خدمت همه ی دوستان هستیم، مشکلی نداره.
فقط حتما پچتون رو e کتید.
بازم میگم، 5 شنبه، 18 فروردین، ساعت 23 تو cw (کلن وار روم).
اگه بچه ها موافقن فقط اعضای فروم شرکت کنن و کسی از بیرونه همین جمع نیاد.
OK حتما پچ E باشه!
1 نفر هم نمیشه از بیرون آورد؟!اگه بچه ها موافقن فقط اعضای فروم شرکت کنن و کسی از بیرونه همین جمع نیاد.
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
اگه خواستی بیا بازی مسابقه که نیست...به احتمال زیاد نمیام که بازیتون خراب بشه ولی وایرلسم توی همین ماه جور میشه انشاالله بازی های بعدی حتما میام
در خدمتتون هستیم!
پس اگه همه موافقا منم میام فقط بگم با اینترنت محدود ایرانسلم و گوشیم هم نوکیا n73 است
راستی پچ سویچر هم دارم و پچم هم هرچی all بگن منم همون ولی توی E فکر کنم لگ کمتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)