تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 781 از 1421 اولاول ... 2816817317717777787797807817827837847857918318811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,801 به 7,810 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دلیل مشکلات این چند روز مخابرات

مشکل افت سرعت در سرویس adsl مخابرات به دلیل مشکل در روتر های سیسکو این شرکت هست.

قبلا یعنی چند روز قبل از این مشکلات زمانی که شما چند فایل را همزمان دانلود می کردید

مثلا :
    لینک اول : سرعت = 80
    لینک دوم : سرعت = 70
    لینک سوم : سرعت = 60
    و
    .....

به این شکل بالا بود که مجموع سرعت دانلود شما بین 300 تا 380 متغییر بود

اما زمانی این کندی سرعت شروع شد که مشکلی در روتر ها و نرم افزار ها بوجود آمد
    به صورتی که وقتی شما چند لینک را همزمان دانلود می کردید

سرعت به شکل زیر مشد :
    لینک دوم : سرعت = 80
    لینک سوم : سرعت = 80
    و
    ....

و به همین دلیل مجموع سرعت دانلود بالای 500 میرفت
    وهمین باعث کم امدن پهنای باند شد
    دیروز پهنای باند اضافه کردند
    ولی مشکل هنوز در نرم افزار ها وجود دارد
    برای همین تا زمانی که این مشکل بر طرف نشود سرعت ها به همین صورت هستش

2. 7 کاربر از mojtaba8910 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خب پس میشینیم دست رو دست میزارم سرمونو گوش تا گوش ببرن
    این طوریاای که شما میگی هم نیست مشکل اینا الان مطمئنا پهنای بانده و اگه هم سرعتها واقعی شده باشه که نشده 128 باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده نه 8....
    و اینکه االان من و بیشتر بچه ها پینگ بالای 1000 داریم اینم نمیشه به پای واقعی شدن سرعت ها گذاشت
    حالا شما میگی شاتل این طوری کردین جواب نگرفتین شاید مخابرات قضیه اش فرق داشته باشه و شکایت از سازمان های دیگه بتونه به ما کمک کنه
    و اینکه شما میگین که فقط با زنگ زدن به 2020 شکایت کنیم که اونا کاره ای نیستنو هر کدوم یه جواب میدن
    و از طریق پنل هم بخواییم اعتراض کنیم که من تا الان دو تا پیام دادم که جواب نگرفتم
    دیگه چطوری باید اعتراض کرد؟!؟!!
    نباید دست رو دست گذاشت که خود مخابرات مشکلمونو حل کنه
    بالاخره سازمان رادیویی نفوذ داره
    خودم قبلا شکایت کردم حتی واسم زنگ زدن و پیگیر مشکلم شدن
    اگه بخواییم همین طوری این جا بیایم اینجا و اعصاب خودمونو خورد کنیم که کاری از پیش نمیره
    خواهشا دوستان نظر بدن که چیکار کنیم
    به نظر من این راهی که گفتم رو بریم شاید جواب داد
    تیری تو تاریکیه
    دوست عزیز بزارید یه سری چیز ها رو براتون شفاف تر توضیح بدم اول از همه درباره سرعت واقعی ببینید مثلا همین سرویس 128 که میشه 16 کیلوبایت تا اینجا درست و همه اینو می دونیم اما قانونی هست به نام ضریب اشتراک که 1 به 8 هست یعنی هر شرکت حق داره هر پهنای باندی رو بین 8 نفر به اشتراک بزاره که اگه اون هشت نفر همزمان در حال استفاده باشن سرعت هر کدوم میشه 2 کیلوبایت پس اگه سرعت شما اگه 24 ساعت 2 کیلوبایت هم باشه مخابرات هیچ گونه قانونی رو نقض نکرده پس حالا که شما سرعتتون رو 8 ثابته در واقع مخابرات ضریب اشتراک 1 به 2 استفاده کرده که از دید سازمان تنظیم مقررات مخابرات داره به کاربراش لطف می کنه و داره بهشون حال میده
    اما در مورد پینگتون من نمی دونم شما چطوری پینگ می گیری که 1000 در میاد من از اون روزی که مخابرات سرویس دادنو شروع کرد تا الان کاربرش هستم تو بدترین شرایط پینگ مخابرات از 500-600 بالاتر نرفته بود الان چیزی بین 150-200 هست که تو ایران عالی به حساب میاد شما وقتی می خوای پینگ بگیری تمام نرم افزار ها و سایت و هرچیزی که از اینترنت استفاده می کنه رو باید ببندی یعنی سند و ریسیوت باشه صفر اونوقت cmd رو باز کن و از 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین چنده این میشه پینگت موقع استفاده از اینترنت پینگ نمی گیرن
    در مورد شکایت من به ضرس قاطع بهتون می گم که هیچ فایده ای نداره و جز هدر دادن وقت و انرژی چیزی نیست اینو من از روی اطمینان صد در صد و تجربه می گم ولی اگه شما بخوای این راه رو امتحان کنی باز هم مختارین ولی سعی کنین با سند مدرک جلو برین و صرف اینکه قبلا اوطوری بوده الان اینطوری شده پیش نرین تا شاید نتیجه ای بگیرین
    ولی بازم من می گم تنها راه زیر فشار گذاشتن مستقیم مخابراته اگه می خواین شکایتی تنظیم کنین به سازمان تنظیم مقررات ندید سعی کنین به طریقی به دست رییس مخابرات استان برسونین چون تاثیرش خیلی بیشتره

4. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

داداش من این معلومات نیست که دارم بهت گفتم این چیزیه که دارم میبینم وقتی که از نت استفاده نمیکنم پینگ ثابته و وقتی سایتی لود میشه پینگ به 1000 میرهحالا چون شما وضعت خوبه همیشه پینگت ثابته نمیتونی بفهمی چی میگمدر حال حاظر پینگ من بدون لود کردن و دانلود کردن متغییر 250 هستش
    داداش سرویست چیه ؟ از کدوم مرکز قائم شهر هستی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مشکل افت سرعت در سرویس adsl مخابرات به دلیل مشکل در روتر های سیسکو این شرکت هست.

قبلا یعنی چند روز قبل از این مشکلات زمانی که شما چند فایل را همزمان دانلود می کردید

مثلا :
    و
    .....

سرعت به شکل زیر مشد :
    و
    ....

بچه ها هرکی مشکل داره نام کاربری اکانتشو پ.خ کنه من وضعیت سرویس و خطشو بگم

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

مثلا :
    و
    .....

سرعت به شکل زیر مشد :
    و
    ....

داداش شما بعد 2 سال پست دادی جای تعجب داره!!!
    الان شما با مخابراتی ها ارتباط دارین؟ اینجوریه که معلومه از کارکنانش هستین که این اطلاعات رو میدونین .
    نمیدونین حدودا کی خوب میشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

داداش شما بعد 2 سال پست دادی جای تعجب داره!!!
    الان شما با مخابراتی ها ارتباط دارین؟ اینجوریه که معلومه از کارکنانش هستین که این اطلاعات رو میدونین .
    نمیدونین حدودا کی خوب میشه؟؟

در حال بررسی....

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

بچه ها هرکی مشکل داره نام کاربری اکانتشو پ.خ کنه من وضعیت سرویس و خطشو بگم
    وضعیت سرویس و خط دیگه چیه؟؟

شما هم مگه ارتباطی با مخابرات دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

وضعیت سرویس و خط دیگه چیه؟؟

شما هم مگه ارتباطی با مخابرات دارین؟

اگه شک داری نام کاربری تو بگو من برات سرویستو چک کنم
    Last edited by darzi89; 06-08-2013 at 17:54.

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوست عزیز بزارید یه سری چیز ها رو براتون شفاف تر توضیح بدم اول از همه درباره سرعت واقعی ببینید مثلا همین سرویس 128 که میشه 16 کیلوبایت تا اینجا درست و همه اینو می دونیم اما قانونی هست به نام ضریب اشتراک که 1 به 8 هست یعنی هر شرکت حق داره هر پهنای باندی رو بین 8 نفر به اشتراک بزاره که اگه اون هشت نفر همزمان در حال استفاده باشن سرعت هر کدوم میشه 2 کیلوبایت پس اگه سرعت شما اگه 24 ساعت 2 کیلوبایت هم باشه مخابرات هیچ گونه قانونی رو نقض نکرده پس حالا که شما سرعتتون رو 8 ثابته در واقع مخابرات ضریب اشتراک 1 به 2 استفاده کرده که از دید سازمان تنظیم مقررات مخابرات داره به کاربراش لطف می کنه و داره بهشون حال میده
    اما در مورد پینگتون من نمی دونم شما چطوری پینگ می گیری که 1000 در میاد من از اون روزی که مخابرات سرویس دادنو شروع کرد تا الان کاربرش هستم تو بدترین شرایط پینگ مخابرات از 500-600 بالاتر نرفته بود الان چیزی بین 150-200 هست که تو ایران عالی به حساب میاد شما وقتی می خوای پینگ بگیری تمام نرم افزار ها و سایت و هرچیزی که از اینترنت استفاده می کنه رو باید ببندی یعنی سند و ریسیوت باشه صفر اونوقت cmd رو باز کن و از 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین چنده این میشه پینگت موقع استفاده از اینترنت پینگ نمی گیرن
    در مورد شکایت من به ضرس قاطع بهتون می گم که هیچ فایده ای نداره و جز هدر دادن وقت و انرژی چیزی نیست اینو من از روی اطمینان صد در صد و تجربه می گم ولی اگه شما بخوای این راه رو امتحان کنی باز هم مختارین ولی سعی کنین با سند مدرک جلو برین و صرف اینکه قبلا اوطوری بوده الان اینطوری شده پیش نرین تا شاید نتیجه ای بگیرین
    ولی بازم من می گم تنها راه زیر فشار گذاشتن مستقیم مخابراته اگه می خواین شکایتی تنظیم کنین به سازمان تنظیم مقررات ندید سعی کنین به طریقی به دست رییس مخابرات استان برسونین چون تاثیرش خیلی بیشتره
    من دیگه نمدونم چیکار باید کرد
    میشینیم و نظاره گر این ماجرا هستیم
    فیلمی شده این مخابراتااااااااااااااااا
    در مورد پنگ 1000 به بالا هم باید بگم که تنها من این مشکلو نداشتم و دوستان دیگه هم مشکل منو دارن و تو این تایپیک گفتن
    حتی یکی ادعا میکرد که پینگش به 3000 رسیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

در ضمن من از مخابراتی ها نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •