آخه جالب اینه یه چیزی یاد گرفتی " تک کانکشن " هی راجع بش تز میدی.
قربون دهنت !![]()
آخه جالب اینه یه چیزی یاد گرفتی " تک کانکشن " هی راجع بش تز میدی.
قربون دهنت !![]()
خط نویز مشکل سازی نباید داشته باشه
مشکل نداری؟
اطلاعات مودم رو بزار ببینیم وضعیتت چه جوریه
من مشکلی ندارم کی پست میده کی نمیده ولی این دوستمون Snake خیلی زشت حرف میزنه نمی دونم عمدی هست یا نه !
مثلا که چی که شما اون طوری توضیح میدی به من مثلا من نمی دونم یا با گفتن شما یاد می گیرم !
زشته اینجوری به همه برمیخوره نه تنها من !
Last edited by Persian-swag; 12-06-2013 at 18:25.
این اطلاعات سیستم محل کارمه
رسیدم خونه برای خونه رو هم میزارم
SNR Margin (dB): 44.0 24.0 Attenuation (dB): 17.5 7.5 Output Power (dBm): 19.5 12.0
من بد حرف زدم یا شما
اول خودت شروع کردی.
اینم پستت مثل اینکه یادت رفته:
شما نوشتی:خداروشکر شما گفتی وگرنه من اصلا نمی دونستم !
پینگ 100 به بالا اینطوری میشه رو 100 باشه عالیه !
با پینگ 100 هم تک کانکشن تست زدم باز پایینه ولی صفحه خوبه !
کلا کاری کردن که همه موندن توش !
منم گفتم چرا کنده. دیگه نمیدونم چرا بهت بر میخوره!با این پینگ نسبتا خوب Page بازکردنم وحشتناک کنده !
خوشبختانه من آلزایمر ندارم یادم بره پست قبلی تو بخون که چقدر بد حرف زدی انگار ما نمی دونیم پینگ و پکت چیه !
باشه شما کلا منو فاکتور بگیر من که بحثی با شما ندارم که !
اگر منظورت این پسته:
من کلا دوستانه گفتم .ولی اگر فکر میکنی لحن این پست بده! من اینجا ازهمه معذرت میخوام.دلیلش اینه که سرعت تک کانکشن پایینه.
چه قدر بهت گفتم با 16 کانکشن کل پهنای باند رو کشیدن هنر نیست!مهم سرعت یدونه کانکشنه.
یعنی شما پست 7798 رو نزدی ؟
خیلی عجیبه که یادت نمیاد از عمد !
دوست عزیز از بزرگواری شما قدردانی میکنیم
اما در ادمه خبرهای امروز که یکیش صبح بود خبر انتخاباتی دیگری از اینترنت ساعاتی پیش رسید که:
رضایی: 10 میلیون آمریکایی عاشق پرنده را می توان به ایران آورد/ماهواره و اینترنت چه مشکلی دارد؟
*ماهواره و اینترنت چه اشکالی دارد؟ چرا باید اینقدر محدودیت ایجاد کنیم؟ البته در بسیاری از کشورها این چیزها هست و نمی گذارند خیلی از فیلم ها را کودکان ببینند. اما چطور این کار را می کنند؟ به گونه ای که هم کنترل می کنند و هم برخورد آزادانه را لحاظ می کنند. من به مصونیت در این زمینه خیلی معتقدم. نباید سرعت اینترنت را کم کرد. باید به گونه دیگری کنترل کرد.
منبع: خبر انلاین
باز اینجا اوضاع ومپایری شد که
من که با پینگ 1500 اینا هم کار کردم گمونم
البته چون بیشتر دانلود هم میکنم اکثرا تو همین رنج هست پینگ صفحه باز کردنم ( اگه بیشتر نباشه)
حالا فعلا این دو روزم استفاده کنیم بعدش معلوم نیس چی بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)