سلام
دوستان ویندوزم رو عوض کردم و سیو های بازی رو هم دارم اما اجرا نمیشن.سیو ها رو در قسمت سیو گیم در اپادیتا میریزم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان ویندوزم رو عوض کردم و سیو های بازی رو هم دارم اما اجرا نمیشن.سیو ها رو در قسمت سیو گیم در اپادیتا میریزم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
منظورت چیه که گم شده؟؟؟
اما از هر ماشینی از هر رنگش به تعداد نامحدود وجود داره.اگه تراینر نصب کنی میتونی اینفرنوس رو ظاهر کنی رنگشم تعین کنی
من کلاً ترینر و اینا نصب نمی تونم بکنم ( xbox دارم) .
توی پارکینگ پارک کرده بودم ، بعد دیدم نیست ...
مال استیو رو که رسوندم ، اینفرنوسم داشت ... اما رنگش خردلی بود
از دوستان پرسیدم ، گفتن رنگ نارنجی تکه ، گفتم از شما بپرسم شاید بدونید از کجا می شه پیداش کرد
کسی می تونه یه ترینر یا اسکریپت درست و حسابی برای این بازی معرفی کنه؟( GTA version : 1.0.03
شاید تو ماشین فروشی باشه.درست اومدم ....؟؟؟
ببخشید سؤالم رو اینجا مطرح می کنم ... اگه اینفرنوس ( لامبوگینی ) کسی گم بشه بازم می تونه همون رنگ نارنجی رو پیدا کنه ؟؟
این مشکلو یکی دیگه هم داشت تو پست های قبلی نوشتم.سلام
....؟؟
ببخشید می شه بگین کدم ماشین فروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تو ماشین فروشی بروس اینفرنوس دیدین ؟؟؟؟
یه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
فلش زرد رنگ نقشه ی زیر مکانه فروشگاهه. شهر وسطی. سمت راست پارک. دقیقا روبروی فروشگاه لباسیه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
> شما تریلر یا اسکریپت برای GTA IV 1.0.03 سراغ دارید؟
Last edited by Yi Yi; 25-08-2009 at 23:16.
آدرس روی نقشه درسته ولی اون ماشین ها فراری هستند که توی بازی به نام turismo شناخته میشن.لامبورگینی توی بازی اسمش infernus هست.
سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)