اصلش رو چجوری میشه تشخیص داد؟
تستر یعنی چی؟
اصلش رو چجوری میشه تشخیص داد؟
تستر یعنی چی؟
شما اگر برای پاییز و زمستان ادکلن کلاسیک میخواهید سی کی شاک به کارتان نمیخورد
اتفاقن اسنس عود فراری حرف ندارد؛ البته اگر مشکلی با رایحههای شرقی ندارید
رایحه ای مرکب از هیزم های دودگرفته و جوشان در پس زمینهای شیرین ، روغنی
پیشنهاد میکنم اگر میتوانید قبل از خرید تست داشته باشید
اسنس عود فراری رایحهای به شدت سنگین و غلیظ دارد
رایحه اولیه: عود
رایحه میانی: زعفران- رز- زیره سیاه- اولیبانوم
رایحه اصلی: چرم- لابدانوم
پیش نهاد من به شما الور هوم شانل است
گرم و شیرین؛ به واقع اثری بزرگ و قابل ستایش است
خرید شانل الور، همچون خرید چند عطر تاپ در یک شیشه است
![]()
یک سوال مبتدیانه: ایا عطر ها حالا چه اصل یا تقلبی که تو شیشه هستن با گذشت زمان کم بوتر میشن؟ یعنی یک عطر بعد از چند سال ممکنه همون بو اولیه رو به شدت و موندگاری اوایل نداشته باشه؟
یعنی نمونه ای که فرضا توی مغازه دارن و برای خریدار تست میکنن تا طرف ببینه که عطر چه بویی داره! ولی خب درصد الکلش خیلی زیاده و بدرد نمیخوره! (زود میپره ...)
من خیلی وارد نیستم اما میدونم واردها هم در تشخیص عطراصل و غیرش دچار مشکل میشن!
میتونید از مطالب مفیدی که اینجا اومده هم استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن ترین راه اینه از جاهای معتبر عطر رو تهیه کنید.(مغازه های معتبری مثل سفیر)
شرایط اگه عادی باشه(دمای خیلی پایین و یا خیلی بالا نباشه یا در معرض نور زیاد قرار نگیره) من اینطور شنیدم تا 11سال عطر میتونه خوب بمونه! (البته در مورد عطرهای اصل فکرکنم صادق باشه)
Last edited by Atghia; 09-11-2012 at 22:42. دليل: افزودن لینک جهت کمک به بحث
سوال خیلی خوبی بود.
بسته به مواد اوّلیّه ی استفاده شده در عطر و تکنیک بکار رفته برای ثبات عطر و روش نگهداری شما عمر عطر متفاوت است.
مواد اوّلیّه به گرما، اکسیژن و نور حسّاس هستند. پس عطرهایی که دارای شیشه ی تیره هستند دوامشون بیشتره. همچنین اگر شیشه اش نشکنه در فریزر که نور کمه و سرد هست بیشترین دوام رو میاره. البته بهتره قبل از گذاشتن در فریزر اون رو درون پلاستیک بپوشونید.
همچنین عطری که شیشه اش پر عطر هست کمتر اکسیژن در فضای فوقانی اش وجود داره و طبیعتاً اکسیداسیون کمتر اتّفاق می افته. پس عطری که بیشتر حجمش استفاده شده و آخراشه طبیعتاً زودتر اکسیده می شه.
آلدهایدها و نوت های مرکّبات زودتر از دیگر مواد معطّر خراب می شوند. لذا اگر عطر شما حاوی این مواد باشه زودتر غزل خداحافظی رو سر می ده.
همچنین اگر شرکت عطرسازی تکنیک مناسبی برای حفظ عطر از اکسیداسیون، نور و ... بکار ببرند عمر عطر بیشتر می شود.
وقتی عطر بویش تغییر و بوی بد و ترشیدگی بدهد دیگه خراب شده و رایحه اش قابل بازیابی هم نیست.
من شنیدم برخی از عطرها در اروپا 70 سال دوام اوردند و خراب نشدند.
برای اطّلاعات بیشتر می توانید کتاب ذیل را مطالعه نمایید:
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 09-11-2012 at 22:27.
پس با توجه به حرفهای شما و اگه بخوایم هم دوام هم انتشار هر دو رو با هم بخوایم داشته باشم باید هم روی یک مقوای ضخیم عطرو اسپری کنیم و با خودمون داشته باشم و هم روی بدن نقاطی که گفتید اسپری بشه.
و یه سوال دیگه اینکه عطرها تاریخ انقضا دارن؟
Last edited by mojtaba2321; 09-11-2012 at 22:30.
شما جناب عطار اطلاعاتتون خیلی جالب و مفیده خیلی خوبه که شما رو درجمع خودمون داریم
من چندتا سوال ریز دارم
اول اینکه بحث اکسیداسیون رو مطرح کردید اما خب شیشه عطر که کاملا محافظت شده و تبادل هوایی نداره با محیط خارج! فشار هوایی که سطح مایع هست مگه چقدر تغییر میکنه در اثر مصرفش که باعث میشه اکسیژن زیادی وجود داشته باشه برای تبادل با سطح مایع؟!
و دوم هم اینکه منظورتون از آلدهاید همون آلدهیدها هست؟یعنی واقعا درتهیه عطرها از خود آلدهیدها استفاده میشه؟((اشاره به گروه بویایی آروماتیک دارید؟))
ممنونم از اطلاعات سودبخش شما
خیلی مهم نیست ولی کلاسیک بهتره
حدودای قیمتش رو میدونی؟ تا جایی که میدونم شانل قیمتاش در همون رنج فضاییه که گفتم
نیمه شب در پاریس نمیدونی چطوریه؟ پرفیوم هم هست
فک کنم باید همون فراری رو بگیرم، تا حالا کسی رو ندیدم بگه خوب نیست
ممنون از راهنماییت
بله کاملاً درسته. هم روی نقاط دارای نبض پوست (البته ممکنه به پوست آسیب برسونه) و هم نوار مقوایی ضخیم.
اگر منظورتون اینه که عطر هم خراب می شه؟ باید بگم که خراب می شه.
ولی اگر منظورتون اینه که آیا تاریخ انقضا روی شیشه یا جعبه ی عطر درج می شه؟ باید بگم که احتمالاً به این علّت که دوام عطر بیشتر از 2 ساله تاریخ انقضا و تولید درج نمی شه.
شریف عطّار
تا جایی که من می دونم اینکه پس از خروج عطر هوا جاشو میگیره. اگه یادتون باشه سی.کی. 1 رو که باز می کردیم درب شیشه ی را باز و افشانه اش رو که به صورت پیچ و مهره بود جا می زدیم. پس اقدامی جهت خروج هوا از فضای فوقانی شیشه ی عطر توسط کارخانه های سازنده انجام نمی شه.
بله از آلدهیدها در تولید عطر استفاده می شه. برای مثال امیل سینامیک آلدهاید (یا به قول شما آلدهید) که زود هم خراب می شه. یا آلدهاید سی 8.
برای به دست آوردن اطّلاعات کامل تر کتاب ذیل را مطالعه فرمایید:
شریف عطّار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)